vgiozo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 Παίδες χρειάζομαι τη βοηθειά σας...Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεία εγγράφων γραμμένα σε Mac σε συμβατά με το office αρχεία...Ο υπολογιστής mac, στον οποίο είναι γραμμένα τα κείμενα είναι πολύ παλιός, δεν ξέρω όμως μοντέλο και λειτουργικό για να διευκολύνω λίγο την κατάσταση....Πρέπει να ξέρω το συντομότερο δυνατόν αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα....για την ακρίβεια πρέπει να ξερω μέχρι αύριο το πρωί...Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Νομίζω πως το word έχει κάποια φίλτρα ώστε να διαβάζει κείμενα από άλλους κειμενογράφους. Ίσως να μην μπαίνουν όλα με την default εγκατάσταση και να χρειάζεται να το βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 O Mac δεν έχει plain text format επιλογλη για τον τύπο του αρχείου που θές να αποθηκεύσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 μήπως να τα πέρναγες απο linux ως ενδοιάμεσο βήμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.