Jump to content

Revodrive3 X2 or ?

Trooper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Σκέφτομαι την αναβάθμιση του SSD μου μιας και εκτος απο τα 2 bad sectors που το hddsentinel λεει οτι έχει, τρώω που και που μπλέ οθόνες και νομίζω οτι κατα 99% φταίει ο δίσκος.

Θελω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο σε μέγεθος, τουλάχιστον 240GB, να παίρνει δηλαδή και τα παιχνίδια μου μέσα κλπ και να μην αγχώνομαι.

Τωρα το θέμα ειναι να πάω σε revodrive ή είναι υπερβολή ? Εχω κι ένα φόβο μη και δε παίζει στη μητρική μου αλλα πιστεύω οτι θα παίξει.

Είδα οτι βγαίνουν και οι νέοι vertex 4. Αξίζει?

Αν σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις πας στον Revodrive 3 X2.

Αλλιως και με οποιονδηποτε 240αρη ssd μια χαρα θα εισαι και θα γλυτωσεις και αρκετα λεφτα σε σχεση με τον Revo.

Ο crucial είναι sata 3 να υποθέσω?

Οι επιδόσεις δε με καίνε, δηλαδή δε θέλω να πληρώσω και διπλή τιμή...

Ναι SATA III ειναι...

[ame=http://www.amazon.co.uk/Crucial-CT256M4SSD2-256GB-M4-SSD/dp/B004W2JL2A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1333965626&sr=8-3]Crucial CT256M4SSD2 256GB M4 SSD: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Περιμενε Κωστη, οι 4 εχουν θεωρητικα μεγαλα νουμερα στα IOPs.

Λουκουμακια για OS-Games :D

+1 για τον crucial m4.

Έχω τον 120άρη στο Macbook μου και ...πετάει.

Και εγώ αγορά από Amazon.co.uk

Περιμενε Κωστη, οι 4 εχουν θεωρητικα μεγαλα νουμερα στα IOPs.

Λουκουμακια για OS-Games :D

Με μπέρδεψες τώρα, αν ειναι καλοί γιατι να περιμένω :p

Να δοκιμαστούν. Θεωριτικά παντά είναι οι καλύτεροι αν όμως αρχίσουν τα παράπονα για BSOD δεν πιστεύω πως έχεις ορέξεις για RMA,format κτλ.

Nα κανουν beta testing οι αλλοι :p

Aν και πλεον η OCZ ειναι ισως η ποιο σοβαρη στο χωρο, με αριστο support κ πολλα FW με συνεχεις βελτιωσεις.

Αν οντως εχεις BSODs κ δε μπορεις να περιμενεις, παρτους κ κανε μας ενα reviewδακι :D

• 4 weeks later...

Κανένα νέο για τον OCZ vertex 4 έχουμε ? Καπου να διαβάσω κάτι ίσως?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.