psyber Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2012 Αγόρασα το εν λόγω τροφοδοτικό τον Οκτώβρη. Πρόσφατα παρατήρησα ότι όταν κάνω scrolling σε pdf ή ιστοσελίδα κάνει ένα υψίτονο θόρυβο που είναι σχετικά ενοχλητικός. στο παρακάτω video θα καταλάβετε τι εννοώ: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VrxQqdBYgMI]Ax850 whine - YouTube[/ame]προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο για τροφοδοτικό τέτοιας ποιότητας και από ότι έχω αντιληφθεί είναι και αρκετά συχνό. το έχει συναντήσει κανείς άλλος; πόσο θα πρέπει να περιμένω για το rma; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 1 or 2 weeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Απρίλιος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Δοκίμασε να ζητήσεις "advanced RMA". Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 ωραίο ακούγεται αλλά τι σημαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Απρίλιος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 ωραίο ακούγεται αλλά τι σημαίνει;Πρόκειται για διαδικασία αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος κατά την οποία ο πελάτης δίνει στην εταιρεία τα στοιχεία κάποιας πιστωτικής του κάρτας και κατόπιν η εταιρεία αποστέλλει στον πελάτη το προϊόν αντικατάστασης ΠΡΙΝ ο πελάτης στείλει στην εταιρεία το ελαττωματικό προϊόν. Μόλις ο πελάτης λάβει το προϊόν αντικατάστασης και εντός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, υποχρεούται να στείλει πίσω το ελαττωματικό προϊόν. Εφ όσον η διαδικασία αυτή ολοκληρωθεί, εδώ τελειώνει η ιστορία και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς όσο αντέξουμε με το ΔΝΤ.Σε περίπτωση βέβαια που ο πελάτης "αμελήσει" να στείλει πίσω το ελαττωματικό προϊόν η εταιρεία χρεώνει την κάρτα του με το ποσόν που αντιστοιχεί στο προϊον που του απέστειλλε. Η πιστωτική κάρτα λειτουργεί δηλαδή ως δικλείδα ασφαλείας για την εταιρεία και χρησιμοποείται μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.Δυστυχώς δεν προσφέρουν όλες οι εταιρείες την επιλογή του advanced RMA, αλλά ευτυχώς για εσένα η Corsair την προσφέρει και ο γράφων την έχει χρησιμοποιήσει άπαξ με μεγάλη επιτυχία.Ελπίζω να σε βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Απρίλιος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Το εχεις τσεκαρει σιγουρα οτι ειναι απο το τροφοδοτικο;Σε ρωταω επειδη το εχω παρατηρησει κυριως σε καρτες γραφικων που εχω δουλεψει, αντιθετα το psu που εχω ιδιο δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα.Ειχες κανα νεοτερο απο corsair; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 19, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 επειδή έχω εργασίες για το πανεπιστήμιο δεν μπορώ να το στείλω τώρα. θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι. το τελευταίο καιρό έχουν περάσει από το σύστημα μου τουλάχιστον 4 κάρτες γραφικών και αυτό επιμένει. δεν ειναι απαραίτητο να το έχεις και εσύ. είναι θέμα τύχης από ότι έχω καταλάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Απρίλιος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 επειδή έχω εργασίες για το πανεπιστήμιο δεν μπορώ να το στείλω τώρα.Δε μπορεί... Κάτι δεν πρέπει να κατάλαβες από το "Advanced RMA"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 20, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 ο ανεμιστήρας καποια στιγμή σταματάει ή είναι η ιδέα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 20, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 ο ανεμιστήρας καποια στιγμή σταματάει ή είναι η ιδέα μου?Ετσι δουλευει το corsair αναλογα με το φορτο του psu σε χαμηλο φορτο ειναι σταματημενος για να μειωσει τον θορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.