xkabamarux Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2012 Περιμενω να κανει την αρχη ο φιλος μας ο astrolabos για το θεμα.Ο τιτλος του θεματος ειναι απο δικη του προταση...οποτε δικαιωματικα εχει το πρωτο λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 δική μου είναι η πρόταση αλλά εσύ κάτι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Ξεκίνα το και εγώ θα ακολουθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Απρίλιος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Στη δικη μου περιπτωση αφου ειδα τις αλυσιδες μου, μεσω των επιλογων μου θεωρω οτι ενα μερος απο αυτες εχει φυγει πλεον απο πανω μου.Ευχομαι στο μελλον να εντοπισω και το υπολοιπο κομματι τους και να μπορεσω να ειμαι εις θεση να το σπασω και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Απρίλιος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Λογω πρωινου ξυπνηματος πρεπει να σταματησω καπου εδω.Αυριο θα διαβασω με χαρα αυτα που θα γραψεις και εσυ ωστε να συνεχισουμε τη κουβεντα μας.Καλο υπολοιπο να εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Απρίλιος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 mon Dieu,είπε τέτοιο πράγμα ο astrolabos και μου ξέφυγε; θλίψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Κοίτα και εγώ ήμουν Αθήνα αλλά κατάφερα και έφυγα. Δεν με κράταγε κάτι εκεί και ήμουν διατεθειμένος να φάω λάσπη μέχρι να πιαστώ. Και τα κατάφερα. Σήμερα δε ξέρω αν και κατά πόσο μπορεί κάποιος έτσι απλά να φύγει από την Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 dafuq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Ρε παιδες σταματήστε τα ναρκωτικά!!! Δεν φτάνουν για ολους μας...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 11, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Όταν είστε έτοιμοι ανοίξτε ένα νέο παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.