Typhonios Δεκέμβριος 12, 2012 #101 Δεκέμβριος 12, 2012 Και από σήμερα.. f2p :crazy_pilot:;;; Βασικά το αγοράζεις μια φορά,παίζεις για πάντα..(πως τα λέω)-Χωρίς μηνιαίο πάγιο The Secret World | Funcom Subscription No Longer Required! Δεν άντεξε και πολύ.. Φύγαμε για gaming @Typhonios ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥ!!!!!!!!!!!!! ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν πειράζει ρε γαμώτο, θα έρθει νέο αίμα! Για πες ingame name και ξεκινάμε , να το λιώσουμε! Έλα σου λέω!!!
FrOsT Δεκέμβριος 12, 2012 #102 Δεκέμβριος 12, 2012 Θα έπρεπε να δώσουν κάτι σε όσους πλήρωναν συνδρομή μέχρι τώρα και υποστήριξαν το παιχνίδι στην αρχή του, έστω κάτι διακοσμητικό.Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
xtrmsnpr Δεκέμβριος 12, 2012 #103 Δεκέμβριος 12, 2012 ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν πειράζει ρε γαμώτο, θα έρθει νέο αίμα! Για πες ingame name και ξεκινάμε , να το λιώσουμε! Έλα σου λέω!!! γιατί καλέ φτου;Δεν είχα και λεφτάκια,γιατί με έψηνε το παλιό μου γκομενάκι,(eve online ) να γυρίσω σε αυτό με 9€ για 60μέρες ,και έλεγα ποιό από τα 2.Τώρα πλέον ξέρω,και τα 2 :kiss3:. Θα με βρεις σαν xtrmsnpr υποθέτω,και για ingame-name= Katerinaki Koufiodonti :X: Θα έπρεπε να δώσουν κάτι σε όσους πλήρωναν συνδρομή μέχρι τώρα και υποστήριξαν το παιχνίδι στην αρχή του, έστω κάτι διακοσμητικό.Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 ε εντάξει μωρέ,ακόμα αν θες πλερώνεις,οπότε είπανε άστα τα παιδιά αυτά.Αλλά άλλο πλέρωνες και άλλο πλερώνεις xD θα σκέφτηκαν. Εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου και τίποτα που δεν μου έδωσαν,αφού μου έδωσαν όλο το παιχνίδι και έχω επιτέλους. Μας έδωσαν όλα τα dlc μέχρι και σήμερα όμως,να που είναι κάτι και αυτό.
Cguevara Δεκέμβριος 12, 2012 #104 Δεκέμβριος 12, 2012 Και από σήμερα.. f2p :crazy_pilot:;;; Βασικά το αγοράζεις μια φορά,παίζεις για πάντα..(πως τα λέω)-Χωρίς μηνιαίο πάγιο The Secret World | FuncomSubscription No Longer Required!Δεν άντεξε και πολύ..Φύγαμε για gaming @Typhoniosώρα για κάψιμο!!! έπαιζα Swtor αλλα όπως βλέπω θα τα παίξω και τα 2!! Ελπίζω μονο να πιάσει αυτό το B2p και να μην κλίση τελείως στο τέλος, γιατί πολλά ακούγονται ότι η εταιρία δεν πάει καλά!! The Secret World - The State of the Game - GameSpot.com
Typhonios Δεκέμβριος 12, 2012 #105 Δεκέμβριος 12, 2012 Δεν πήγαινε καλά αλλά τουλάχιστον έχουν καλύτερο μοντέλο B2P από το απαράδεκτο ToRTanic....αίσχος η BW, νομίζω χειρότερο ΜΜΟRPG δεν έχω παίξει στην ζωή μου.Δοκίμασα και το F2P μοντέλο του και αμέσως uninstall..τέτοια ζημιά δεν έχει πάθει ξανά online game.Kοίτα, πάντα έβλεπα Online players και γενικά ήμουν σε active cabal και κάναμε αρκετά runs.Μέχρι τώρα βλέπω συνεχώς όλο και new players online!Πάντως αποφάσισα να συνεχίσω να δίνω συνδρομή, το λατρεύω το game ρε γαμώτο.Που θα βρω ξανά Cthulu ατμόσφαιρα σε online game??Y.Γ. Αρχίστε Templars και ξεκινάμε casual Cabal , εάν θέλετε!Υ.Γ 2 Katerinaki Koufiodonti...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Cguevara Δεκέμβριος 12, 2012 #106 Δεκέμβριος 12, 2012 Δεν πήγαινε καλά αλλά τουλάχιστον έχουν καλύτερο μοντέλο B2P από το απαράδεκτο ToRTanic....αίσχος η BW, νομίζω χειρότερο ΜΜΟRPG δεν έχω παίξει στην ζωή μου.Δοκίμασα και το F2P μοντέλο του και αμέσως uninstall..τέτοια ζημιά δεν έχει πάθει ξανά online game.Kοίτα, πάντα έβλεπα Online players και γενικά ήμουν σε active cabal και κάναμε αρκετά runs.Μέχρι τώρα βλέπω συνεχώς όλο και new players online!Πάντως αποφάσισα να συνεχίσω να δίνω συνδρομή, το λατρεύω το game ρε γαμώτο.Που θα βρω ξανά Cthulu ατμόσφαιρα σε online game??Y.Γ. Αρχίστε Templars και ξεκινάμε casual Cabal , εάν θέλετε!Υ.Γ 2 Katerinaki Koufiodonti...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΣε έκανα add αλλα δεν σε βλέπω online! κανε ένα add στο name "Michail"
xtrmsnpr Δεκέμβριος 12, 2012 #107 Δεκέμβριος 12, 2012 Δεν πήγαινε καλά αλλά τουλάχιστον έχουν καλύτερο μοντέλο B2P από το απαράδεκτο ToRTanic....αίσχος η BW, νομίζω χειρότερο ΜΜΟRPG δεν έχω παίξει στην ζωή μου.Δοκίμασα και το F2P μοντέλο του και αμέσως uninstall..τέτοια ζημιά δεν έχει πάθει ξανά online game.Kοίτα, πάντα έβλεπα Online players και γενικά ήμουν σε active cabal και κάναμε αρκετά runs.Μέχρι τώρα βλέπω συνεχώς όλο και new players online!Πάντως αποφάσισα να συνεχίσω να δίνω συνδρομή, το λατρεύω το game ρε γαμώτο.Που θα βρω ξανά Cthulu ατμόσφαιρα σε online game??Y.Γ. Αρχίστε Templars και ξεκινάμε casual Cabal , εάν θέλετε!Υ.Γ 2 Katerinaki Koufiodonti...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧιιιιιιιιιιι γελάς;;;;:-O:fist: templars έχωΣε έκανα add αλλα δεν σε βλέπω online! κανε ένα add στο name "Michail"πάμε για από βδομάδα,γιατί έχω μετακόμιση ..
Typhonios Δεκέμβριος 13, 2012 #108 Δεκέμβριος 13, 2012 Σας έκανα add και τους δύο , ξεκινάμε απο Παρασκευή να questάρουμε Πάντως μετά από αρκετό καιρό είδα την Agartha γεμάτη με κόσμο! Αυτά είναι! Eγώ θα συνεχίσω να δίνω μηνιαία συνδρομή, μου έδωσαν και ωραίο outfit συν θα έχω και δωρεάν όλα τα new contents, συμφέρει.
gns Δεκέμβριος 13, 2012 #109 Δεκέμβριος 13, 2012 Eγώ θα συνεχίσω να δίνω μηνιαία συνδρομή, μου έδωσαν και ωραίο outfit συν θα έχω και δωρεάν όλα τα new contents, συμφέρει. αν καταλαβα σωστα ετσι οπως εγινε πληρωνεις μια φορα (30euro) και μετα ειναι F2P? το να δινεις μηνιαια συνδρομη τι θα εχεις επιπλεον?
nucleus Δεκέμβριος 13, 2012 Author #110 Δεκέμβριος 13, 2012 The Secret World | FuncomFor those who want to get the most out of their Secret World experience we have an optional Membership available. Being a monthly subscriber, for the same cost as before, now gives great benefits. For being a member you get the following: Time Accelerator (Clickable item which increases experience gain for defeating monsters by 100% for 1 hour, 16 hour cool-down – only usable by Members and Grand Masters) $10 worth of Bonus Points (given out every month) Item-of-the-month gift (given out every month) 10% discount to everything in the in-game storeThe Grandmaster pack includes all these benefits and gets an additional 10% discount to everything in the in-game store, for a total bonus of 20%. So being a Grandmaster is better than ever!Through the month of December we have a special offer where we give 30% off on the first purchase on the 3, 6 and 12 month Membership plans.
Typhonios Δεκέμβριος 13, 2012 #111 Δεκέμβριος 13, 2012 αν καταλαβα σωστα ετσι οπως εγινε πληρωνεις μια φορα (30euro) και μετα ειναι F2P? το να δινεις μηνιαια συνδρομη τι θα εχεις επιπλεον?Nαι, είναι B2P πλέον, το αγοράζεις και παίζεις free for ever.Τα συν του να δίνεις μηνιαία συνδρομή είναι ότι θα έχεις εντελώς δωρεάν τα new content , σημείωση ότι ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ βγάζουν νέο content , διαφορετικό outfit κάθε μήνα, γρηγορότερο progress /lvling από τους μη sub players.Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια, δεν στερεί σε έναν player που δεν έχει συνδρομή να κάνει όσα quest και dungeon θέλει, ούτε έχει lockboxes, ούτε σου δίνει μία action bar ΄(σαν κάτι άλλα μαιμού F2P MMORPG....)To μόνο που δεν θα έχει ο free player είναι το new content , το οποίο μπορεί να αγοράσει φυσικά.Edit:Επίσης δίνουν και αυτό:1200 Bonus Points (10 dollars/euro value) for the Item Store. These points are valid for 6 months (received every month)
xtrmsnpr Δεκέμβριος 20, 2012 #112 Δεκέμβριος 20, 2012 Υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος να κατεβάσουμε το παιχνίδι,πέρα από τον client του;Κατεβάζει πολύ αργά...
nucleus Δεκέμβριος 20, 2012 Author #113 Δεκέμβριος 20, 2012 Torrent ίσως?Σίγουρα δεν έχει κάποια ανάλογη επιλογή ο client?Βρες κάποιον που τον έχει ήδη πχ Typhonios
xtrmsnpr Δεκέμβριος 20, 2012 #114 Δεκέμβριος 20, 2012 Δεν το έχω σε αυτό εδώ τον υπολογιστή..και είπα να το έβαζα αλλά 15gb και σέρνετε εδώ.Τουλάχιστον το torrent να πάει πιο γρήγορα,γιατί ο client του σέρνετε για την ώρα. :fist:
Typhonios Ιούλιος 1, 2013 #115 Ιούλιος 1, 2013 The Secret World - Issue #7 TeaserΘυμίζει έντονα Dead Space ατμόσφαιρα, το p2p έκανε τρελό boost:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CI34PuKEEPE]The Secret World - Issue #7 Teaser - YouTube[/ame]
Typhonios Ιούλιος 9, 2013 #116 Ιούλιος 9, 2013 Κυκλοφόρησε και τα σπάει...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4hnrVi7Jjas&feature=c4-overview&list=UUKkpgwjdJ-ohfG0YcqAt9Bw]The Secret World - Issue #7 Preview Video - YouTube[/ame]
Cguevara Ιούλιος 9, 2013 #117 Ιούλιος 9, 2013 Ένταξη έχουν ξεφύγει! αυτό με το Snowmobile με άρεσε!! ελπίζω να βγάλουν και αλλα "mounts"
Typhonios Ιούλιος 9, 2013 #118 Ιούλιος 9, 2013 Ένταξη έχουν ξεφύγει! αυτό με το Snowmobile με άρεσε!! ελπίζω να βγάλουν και αλλα "mounts"Εδώ και ένα δίμηνο έχω σταματήσει το sub..αλλά με κόβω να το αρχίζω πάλι..
Cguevara Ιούλιος 9, 2013 #119 Ιούλιος 9, 2013 Εδώ και ένα δίμηνο έχω σταματήσει το sub..αλλά με κόβω να το αρχίζω πάλι..Το ίδιο και εδώ! χρειάζεται να αγοράσουμε τα DLC άμα έχουμε sub? Επίσης δεν βλέπω ποτε έλληνες μέσα...
Typhonios Ιούλιος 9, 2013 #120 Ιούλιος 9, 2013 Το ίδιο και εδώ! χρειάζεται να αγοράσουμε τα DLC άμα έχουμε sub? Επίσης δεν βλέπω ποτε έλληνες μέσα...Δεν χρειάζεται γιατί το sub σου δίνει αρκετούς πόντους για να αγοράσεις το DLC..άμα είναι να το ξεκινήσετε πείτε μου βρε, γιατί κι εγώ λόγω έλλειψης παρέας το σταμάτησα και το παιχνίδι αξίζει πολλά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.