Jump to content

The Secret World [MMORPG]

nucleus

Recommended Posts

Εσυ που έχεις παίξει, τι class προτείνεις? Ή δεν έχει σημασία και το αλλάζεις κατά βούληση ?

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Χρειάζομαι τα φώτα σας..Πήρα το παιχνίδι(23€ http://gamerkeys.net...g=4e92ab76a3bf4 και έχει κουπόνι -5% για νέους στο κατάστημα)..και είδα ότι μπορώ να το βάλω και στο origin..ΕΑΝ το βάλω εκεί,πρέπει και μέσα στο site της funcom για να ενεργοποιηθεί η συνδρομή;(βασικά στο origin μου βγάζει ότι χρησιμοποιείτε ήδη ;;;; )

Και άλλη μια βοήθεια..πώς το κάνω redeem το κλειδί;Το βάζω στο site..και πατάω να κάνω upgrade τον υπάρχον λογαριασμό μου,αλλά με βάζει να πάρω τα έξτρα..

Created 2012-07-16 00:26:27

Freeze date 2012-07-17 01:30:01

Membership valid until 2012-08-16 00:30:09

μόλις έβαλα το κλειδί με 30μέρες..τί γίνεται;;

τελικά πήγα στο live chat support τους και το λύσαμε το θέμα.Φάνηκε περίεργο και στον τύπο που με βοήθησε πάντως.

Εσυ που έχεις παίξει, τι class προτείνεις? Ή δεν έχει σημασία και το αλλάζεις κατά βούληση ?

Ακριβώς, εάν έχεις το gear αλλάζεις κατά βούληση από tank σε healer, dps σε tank κτλπ.

Αυτό είναι το καλό με το game, δεν βρίσκεις tank ?

Τσακ αλλάζεις deck και είσαι μια χαρά.

Ειδικά το Hammer συνδυασμό με Chaos Magick τα σπάει για aggro

Χρειάζομαι τα φώτα σας..Πήρα το παιχνίδι(23 http://gamerkeys.net...g=4e92ab76a3bf4 και έχει κουπόνι -5% για νέους στο κατάστημα)..και είδα ότι μπορώ να το βάλω και στο origin..ΕΑΝ το βάλω εκεί,πρέπει και μέσα στο site της funcom για να ενεργοποιηθεί η συνδρομή;(βασικά στο origin μου βγάζει ότι χρησιμοποιείτε ήδη ;;;; )

Και άλλη μια βοήθεια..πώς το κάνω redeem το κλειδί;Το βάζω στο site..και πατάω να κάνω upgrade τον υπάρχον λογαριασμό μου,αλλά με βάζει να πάρω τα έξτρα..

μόλις έβαλα το κλειδί με 30μέρες..τί γίνεται;;

τελικά πήγα στο live chat support τους και το λύσαμε το θέμα.Φάνηκε περίεργο και στον τύπο που με βοήθησε πάντως.

Ειλικρινά κι εγώ θα μπερδευόμουν αλλά με τα extra δεν είναι ανάγκη να τα αγοράσει απλά εμφανίζονται στο upgrade menu.

Welcome to The Secret World!

Στείλε εάν θες και ένα Ingame friend request , θα με βρεις ως Panas

Hell Awaits!

Ειλικρινά κι εγώ θα μπερδευόμουν αλλά με τα extra δεν είναι ανάγκη να τα αγοράσει απλά εμφανίζονται στο upgrade menu.

Welcome to The Secret World!

Στείλε εάν θες και ένα Ingame friend request , θα με βρεις ως Panas

Hell Awaits!

Δεν με ενδιαφέρουν με τίποτα τα έξτρα..αλλά πολύ δύσκολο να γινόταν στο μπαμ;Έπρεπε να δηλώσω μέθοδο πληρωμής...

Στο origin δεν περνιέται το παιχνίδι,θα βρω λύση όμως..

(έστειλα στους αργοναύτες για να μπω στην clan τους)

---

Λογικά συνεχίζω με τον χαρακτήρα μου όπως το είχα αφήσει στην trial..Θα σε κάνω add μόλις μπω.

Δεν με ενδιαφέρουν με τίποτα τα έξτρα..αλλά πολύ δύσκολο να γινόταν στο μπαμ;Έπρεπε να δηλώσω μέθοδο πληρωμής...

Στο origin δεν περνιέται το παιχνίδι,θα βρω λύση όμως..

(έστειλα στους αργοναύτες για να μπω στην clan τους)

---

Λογικά συνεχίζω με τον χαρακτήρα μου όπως το είχα αφήσει στην trial..Θα σε κάνω add μόλις μπω.

Κοίτα εγώ το είχα κάνει pre order από την Funcome και δεν αντιμετώπισα τέτοια θεματάκια, αλλά όντως απ'ότι λες φάνηκε ψιλομανούρα κατάσταση.

Yπάρχει Ελληνικό Cabal?

Για δώσε link:victory:

Κοίτα εγώ το είχα κάνει pre order από την Funcome και δεν αντιμετώπισα τέτοια θεματάκια, αλλά όντως απ'ότι λες φάνηκε ψιλομανούρα κατάσταση.

Yπάρχει Ελληνικό Cabal?

Για δώσε link:victory:

αφού παίζει..και η συνδρομή έφτιαξε για 30μέρες,όλα καλά!

http://www.argonaut.gr/ αυτό εδώ είναι

αφού παίζει..και η συνδρομή έφτιαξε για 30μέρες,όλα καλά!

Argonauts Greek MMO Guild αυτό εδώ είναι

Δεν ξέρω για το Ελληνικό Cabal ( μου αρέσει που ένας το αναγράφει και Καμπάλα...:wall::wall::wall:) γιατί βρίσκομαι σε ένα καλό international Cabal αλλά κάνε με add friend να questaroume παρέα καμιά φορά:)

• 2 weeks later...
Patching resource database(4/4)

'Αντε να δούμε τι λέει το game

Mην το προσεγγίσεις σε στυλ WoW, RIFT, GW2 κτλπ, θα απογοητευτείς.

Mην το προσεγγίσεις σε στυλ WoW, RIFT, GW2 κτλπ, θα απογοητευτείς.

Δεν έχω παίξει WoW ή RIFT.Για αρχή είναι πολύ διαφορετικό από το Aion.Δεν έχει τα super wow skill animations ή skill effects παίζει full στην 670 μου πολύ ψάξιμο στα quests.Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής

Δεν έχω παίξει WoW ή RIFT.Για αρχή είναι πολύ διαφορετικό από το Aion.Δεν έχει τα super wow skill animations ή skill effects παίζει full στην 670 μου πολύ ψάξιμο στα quests.Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής

Ναι ,από Αnimation και skill effects κάπως πάσχει αρχικά αν και από το beta έχει αλλάξει πάρα πολύ, σε θετικό βαθμό πάντα.

Eτοιμάζεται patch όμως στο οποίο θα καλυτερέψουν τα effects και θα μπορέσεις να αλλάξεις και αρκετά χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα σου, στο πρόσωπο του.

Το TsW γίνεται αρκετά γεροδεμένο, όταν δουλέψεις και τα decks και αποκτάς set cloth gear etc.

Οτιδήποτε χρειαστείς, θα με βρεις ingame ως Panas , healing build μέχρι τώρα, να τρέξουμε instances εάν θέλεις,κάνε με add:baby:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

13/09 τελικά, αναβολή στην αναβολή ρε γαμώτο μου αλλά και μόνο το video αυτό με κάνει να λέω "Χαλάλι τους!"

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=q8k1r-A3UAE]The Secret World - Issue #2 Preview Video - YouTube[/ame]

• 2 weeks later...

μετά από την ξενέρα που έφαγα με το guildwars 2 σκέφτομαι να αγοράσω το παιχνίδι

αξίζει ή θα με κρατήσει και αυτό το πολύ ένα μήνα και πάπαλα ;

δεν είμαι casual gamer θέλω κάψιμο και rewards

έχει δυνατό pve ; το pvp του σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα ( bg - arena - tournaments ) τί λέει ;

μετά από την ξενέρα που έφαγα με το guildwars 2 σκέφτομαι να αγοράσω το παιχνίδι

έχει δυνατό pve ; το pvp του σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα ( bg - arena - tournaments ) τί λέει ;

To παιχνίδι είναι ότι πρέπει για κάψιμο μιας και έχει πάρα πολλά rewards και αρκετά όμορφα γραφικά (τα animations είναι κάπως περίεργα αλλά τα έχουν φτιάξει αρκετά από τότε που κυκλοφόρησε το game).

Kάθε μήνα έχουν new content και νέες επιλογές gameplay.

Με λίγα λόγια μία μικρή εταιρία σαν την Funcom, κατάφερε να κουτουπώσει ολόκληρη Bioware (ομιλώ για το ToRtanic).

Το PvP όμως δεν λέει και πολλά, θέλει φτιάξιμο και έχουν υποσχεθεί ότι θα το φτιάξουν.

Θέλεις να σου δώσω ένα free 3 days trial??

Είναι αρκετά διαφορετικό από ότι κυκλοφορεί εκεί έξω, σημείωσε ότι όλη η δράση λαμβάνει χώρα στον τωρινό μας κόσμο και όλα τα quests έχουν διαφορετικό στήσιμο, το οποίο προσεγγίζει adventure στοιχεία (καμία σχέση με farming και αηδίες)

Δεν σου έχω στείλει request για trial μιας και πλέον μπορείς απλά να κάνεις registration και να παίξεις για 3 ημέρες:

PLAY THE TRIAL NOW!

The Secret World | Funcom

Επίσης τα τζιμάνια της Funcom ετοιμάζουν και τρίτο μεγάλο update με νέα features/content (τηρούν την υπόσχεση τους ότι κάθε μήνα θα βάζουν νέο υλικό)

ISSUE #3: THE CAT GOD NOW LIVE!

The Secret World | Funcom

TSW_Issue_3_Cover_600.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.