Devil_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2012 Products :: Gainward 9800GT 1024MB GS Θέλω να πουλήσω τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών αλλά δεν ξέρω πόσο να την κοστολογήσω. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς? Δεν άνοιξα θέμα στις αγγελίες επειδή δεν ξέρω ακόμα τη τιμή να βάλω. Αν κάνω κάτι ενάντια των κανονισμών του φόρουμ πείτε το μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Απρίλιος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Λογικα δεν εχει εγγυηση ε?σε ενδιαφερει να φυγει αμεσα?πανω απο 40 χλωμο να φυγει κατα την γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 35 ευρω ειναι η τιμης κατα την γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil_7 Απρίλιος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Όχι, δεν έχει εγγύηση ούτε κουτί. Για 35 και 40 ευρώ δεν ξέρω αν αξίζει να την δώσω. Ίσως την κρατήσω και τη βάλω στο pc μου, αυτό της υπογραφής. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Φιλε μου δυστηχως τοσο ειναι η τιμη της με 50 ευρω σκεψου παιρνεις μια 4870 μετεχειρο που ειναι πολλες κλασεις ανοτερη Οποτε 35 η ανοτερη τιμη αντε 40 Αυτα φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil_7 Απρίλιος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Ok. Δεν ήξερα, γι' αυτό ρώτησα. Να δω αν αξίζει ή όχι. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Να σαι καλα για αυτο ειμαστε εδω εμεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.