Deadly_Sin Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2012 Καλησπερα, θα ηθελα για αλλη μια φορα τη βοηθεια σας. Θελω ενα σακιδιο πλατης για το λαπτοπ μου αλλά δεν μπορω να βρω κατι καλο. Μονο σε messenger τσαντες βρισκω μια σχετικη ποικιλια ομως για λαπτοπ με μεγαλη οθονη πιστευω πως το συγκεκριμενο στυλ τσαντας ειναι αβολο. Ενα ακομη προβλημα ειναι οτι το λαπτοπ μου (alienware m17x r3) ειναι πιο ογκωδες απο το μεσο ορο και φυσικα δεν εχω τη δυνατοτητα να πηγαινω σε μαγαζια και να δοκιμαζω αν χωραει στις διαθεσιμες τσαντες . Το οριο τιμης ειναι 60 ευρω πανω-κατω. Περιμενω τις προτασεις σας, ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Workπολυ ποιοτικες τσαντες..εχει μια ενας φιλος, και ειναι σαν καινουρια..φαινεται οτι ειναι προσεγμενη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 samsonite outlab αν την βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadly_Sin Απρίλιος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Οι Work ειναι πολυ ωραιες απ'οτι βλεπω και σιγουρα δειχνουν ποιοτικες. Μηπως ξερεις που μπορω να τις βρω σε καποιο e-shop απο Ελλαδα? Και η samsonite outlab δειχνει πολυ καλη αν και δεν τη βρηκα πουθενα κι αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 ελλαδα δεν ξερω.. λογικα απο εξω θα χρεαστει να παρεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.