Jump to content

ZTE ZXV10 H108L & GWP-217VE

NOTISRE

Recommended Posts

Αγαπητοί καλώς σας βρίσκω,προσπαθώ δυο μέρες να συνδέσω ασύρματα 1straighcore gwp-217ve access point

με 1 ZTE ZXV10 H108L.Ενώ το βρίσκει στα διαθέσιμα δίκτυα ,του βάζω τους κωδ.και λοιπά ,έχω απενεργοποιήσει το DHCP του access point,όταν κάνω connect είναι μόνιμα σε scanning και δεν βρίσκει το zte. Το έχω φέρει στα 10μ και πάλι τίποτα,το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο ρούτερ ,σε άλλα παίζει κανονικά.Άλλαξα κανάλια έπαιξα με την ισχύ ,αλλά τίποτα.Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο ρούτερ ή θέλει κάτι άλλο΄.Επίσης συνδέομαι κανονικά ασύρματα με laptop η με usb adapter tp-link,χωρίς πρόβλημα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Trendy καλησπέρα,βεβαίως έχω το admin από το ρούτερ και έκανα όλες τις αλλαγές,το θέμα είναι ότι συνδέομαι σε όσα δίκτυα κάνω προσπάθεια άσχετα αν δεν μπαίνω λόγω κλειδώματος,με το zte το θέμα είναι ότι κάνει μόνιμα scanning όταν κάνω connect ενώ το βλέπει στη λίστα με signalstrength 95 και rssi 63.Το μόνο που δεν δοκίμασα να αλλάξω το region,στο zte είναι ΕΛΛΑΔΑ,ενώ στο gwp δεν έχει την ΕΛΛΑΔΑ και έχω μόνιμα το ETSI(CZ..)13κάναλο.Τι να πω πρώτη φορά μου συμβαίνει στα 2 χρόνια που το δουλεύω to gwp.Μήπως το zte έχει κάποια ασφάλεια να μην συνδέονται accesspoint;

Μάλλον για πρόβλημα του gwp-217ve μου φαίνεται. Δοκίμασες να συνδεθείς χωρίς encryption στο ασύρματο; Μπορεί να συνδεθεί σε άλλο access point;

TRENDY όπως τα λες είναι τα πράγματα,απλά για κάποιο λόγο δεν συνδέεται με το zte ενώ το βλέπει ισχυρά σε όποιο κανάλι και αν το ρυθμίσω ,λες και δέχεται παρεμβολή κατά το connect.Ευτυχώς το gwp μου το ζητάει φίλος που το δοκιμάσαμε και του κάνει, και θα πάω σε κάτι άλλο,πάντως για 145ε είναι πολύ ακριβό με τέτοια προβλήματα.Για το tp-link TL-WA5210G σκέφτομαι σαν άλλη επιλογή.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.