Jump to content

Που να βρω τετοια παλιολαστιχα...??

Samael

Recommended Posts

Sos παιδες!

Εχω το κιτ της Asetek με τους ταχυσυνδεσμους(αναθεμα που τους βαλαν...)

Ειναι 1/2 εξωτερικης διαμετρου οι σωληνες που ψαχνω αλλα αυτοι που βρηκα λεγαν 10χ2(τι ακρηβως εννοουν?)

Το θεμα ειναι οτι δε μπαινουν με τπτ τερμα μεσα στα ρακορ γιατι το τοιχωμα τους ειναι λιγο μεγαλιτερο απο οτι θα επρεπε για τους ταχυσυνδεσμους

Το θεμα ειναι τι παλιολαστιχα περνει τελικα το κιτ κ που θα τα βρω

Τελευταια λυση η παραγγελεια απο εξω των λαστιχων της Asetek.... :(

Τα περισσοτερα λαστιχα εσωτερικης διαμετρου 3/8`` εχουν εξωτερικη 1/2``. Εναλλακτικα μπορεις να αλλαξεις τα ρακορ στο ψυγειο και στην αντλια για να παιρνουν 1/2`` εσωτερικης (ρακορ καταλληλα νομιζω οτι εχει το hac) αλλα μαλλον θα χρειαστει να αλλαξεις μπλοκ γιατι δεν νομιζω οτι μπορεις ευκολα να του αλλαξεις τα ρακορ.

Το θεμα ειναι να μην αλλαξω ρακορ....

Με βραστο νερο δε θα γινει δουλεια γιατι αμα μαλακωσουν αντε να τα χωσω με δυναμη μεσα...(οχι δεν υπονοω κατι :p )

Aλλα!! Μου εδωσες μια ιδεα!Θα το βαλω στην καταψυξη!Ελπιζω να συσταλει κατα μερικα χιλ. κ να μπει..

Για να δουμε!

Αρχική απάντηση από Samael

Με βραστο νερο δε θα γινει δουλεια γιατι αμα μαλακωσουν αντε να τα χωσω με δυναμη μεσα...(οχι δεν υπονοω κατι :p )

Aλλα!! Μου εδωσες μια ιδεα!Θα το βαλω στην καταψυξη!Ελπιζω να συσταλει κατα μερικα χιλ. κ να μπει..

Για να δουμε!

και δεν το συνδιαζεις ? να μαλακωσεις λιγο μονο τα λαστιχα με πιστολακι η ζεστο νερο και το μπλοκ στο ψυγειο ? αλλα νομιζω οτι το μπλοκ θελει περρισοτερη ωρα για να την ακουσει ενω τα λαστιχα σχεδον αμεσως.

υγ.

προσπαθω να σκεφτω τεχνικα ή με λογικη δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου για τι δεν μου εχει τυχει κατι αναλογο....μου φαινεται παντως οτι τα λαστιχα αμα μαλακωσουν θα μπουν...αλλα εσυ τα εχεις στα χερια σου οποτε οτι υποθεσεις και να κανω...............

Kαι εγώ το ίδιο έχω και έβαλα σωλήνες με εσωτερική διάμετρο 10 και εξωτερική 1/2 το οποίο είναι είναι λίγο μικρότερο από του μπλοκ και του έβαλα στην άκρη του σωλήνα λίγη μονωτική με τεφλόν και κούμπωσε άριστα.

Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 23:45]

!

εγω παλι, προτιμησα να αλλαξω ρακορ. βρισκεις ευκολα, και κανεις καλυτερα τη δουλεια σου.

Tζιφος η επιχειρηση Deep-Freeze@-25

Παλι δε μπαινει με τπτ....

@mixlss

Δλδ δεν εχεις διαροες με αυτο τον τροπο?Αφου ειναι 1/2 εξωτερικη ομως γιατι να μη κουμπωνει κανονικα?

Τα ρακορ ειναι λιγο πακετο να τα αλλαξω απο το μπλοκ ρε αφεντικο...ουτε καν βολτες δεν εχει εκει :...:

Οχι δεν έχει καμια διαροή αρκει να προσέξεις να μπαίνει αρκετά σφιχτά.Δεν κουμπώνουν ακριβώς γιατί ο σωλήνας που βρίσκεις είναι 12 εξωτερική ενώ το ρακόρ του μπλοκ είναι περίπου 12.5 χιλιοστά εσωτερική.Οπότε το 0.5 του χιλιοστού σου δημιουργεί το πρόβλημα.Εμένα πάντως εδώ και ενάμιση μήνα περίπου δεν είχε καμία διαροή. Δες εδώ τι έκανα.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4642

Αρχική απάντηση από mixlss [Σήμερα, στις 08:58]

Kαι εγώ το ίδιο έχω και έβαλα σωλήνες με εσωτερική διάμετρο 10 και εξωτερική 1/2 το οποίο είναι είναι λίγο μικρότερο από του μπλοκ και του έβαλα στην άκρη του σωλήνα λίγη μονωτική με τεφλόν και κούμπωσε άριστα.

Mπορω να πω οτι αυτο με την μονωτικη και το τεφλον δε το ειχα σκεφτει...λαστιχα εχεισ τα μαμισια waterchill?:wassat:

Οχι δεν είχα τα μαμά γιατί αγόρασα κάθε κομμάτι ξεχωριστά.Τους σωλήνες τους πήρα από ένα μαγαζί στον πειραιά.Εχει βέβαια και ο σταμπολίδης τα tygon τα οποία έχουν και 8 ευρώ το μέτρο και μάλλον κάνουν ακριβώς αλλά θέλει δοκιμή.

Ok thanx παιδες ;)

Αυριο περνω τηλ το Στρατο κ αν δεν εχει παω αναγκαστικα για Tygon απο Σταμπολιδη(ειπαν κ απο Checkmate οτι θα φερουν 3/8 εσωτερικη αλλα κατα Σεπτεμβρη....)

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 12:15]

Τα ρακορ ειναι λιγο πακετο να τα αλλαξω απο το μπλοκ ρε αφεντικο...ουτε καν βολτες δεν εχει εκει :...:

πως το εννοεις οτι δεν εχει βολτες; αλλιως πως μπαινει; λιγο τεφλον σε ταινια και ειναι οκ.

post-9-1416071102,6322_thumb.jpg

Nαι βρε αλλα αυτο που δειχνεις ειναι για τη καρτα...

Για τη cpu δεν εχει βολτες κ μπενει με ενα "δαχτυλιδι" το λαστιχο

Το δαχτυλιδι καθετε μεσα γιατι εχει ενα αυλακι στο πλεξι απο οτι καταλαβα κ δε χωραει να βγει

Eιπαν οτι περιμεναν σημερα Δευτερα τετοια Asetek 1/2 OD

Μεθαυριο που κατεβαινω Αθηνα θα παω να παρω κανα 2 μετρα

EDIT:Ακομα να ερθουν οι σωληνες...."τους περιμενουμε απο μερα σε μερα" λεει αλλα απο τη προηγουμενη βδομαδα αυτο γινετε ρε γ@μω τη τυχη μου...

Θα το στησω ποτε το wc η θα το πεταξω απο το παραθυρο κ θα ηρεμησω!?! :nuke:

Οι Tygon μπαινουν στους ταχυσυνδεσμους ή ειναι πολυ μαλακοι??Να παω μεχρι Σταμπολιδη να παρω κ να τελιωνει αυτη η ιστορια....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.