Ekrizoths Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2012 πολυ καλημερα σε όλους τους συμφορουμητες. έχει ένα μηνά που παρουσιάζει το pc μου ένα περίεργο θεμα. όταν ανοίξω παιχνιδάκι στο facebook σε full screen το pc κάνει επανεκκίνηση μέσα σε 2-3 λεπτά. αλλά μόνο τότε. κατά τα αλλά τρέχει κανονικότατα χωρίς προβλήματα σε θερμοκρασίες με βαριά παιχνίδια η με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο ας μου στείλει. τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι τα εξής.Operating System MS Windows 7 64-bit SP1CPU AMD Phenom II X6 1055T 22 °C Thuban 45nm TechnologyRAM 4,00 GB Dual-Channel DDR3 @ 535MHz (7-7-7-20)Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GT-UD3H (Socket M2) 31 °CGraphics W2361 (1920x1080@59Hz) 512MB GeForce 9800 GTX+ (nVidia) 38 °CHard Drives 977GB AMD 2+0 Stripe/RAID0 SCSI Disk Device (RAID) 977GB Seagate ST31000528AS SCSI Disk Device (RAID)Να αναφέρω ότι μου το παρουσιάζει και με τους 3 δημοφιλής Browsers chrome firefox ie9 (o τρίτος μόνο για δοκιμή φυσικά...)
Thanos1972 Απρίλιος 7, 2012 #3 Απρίλιος 7, 2012 Καποια παιχνιδια στο facebook ειναι τοσο κακογραμμενα που εγω προσωπικα εχω βρει ενα που βρισκει κατευθειαν εαν αντεχει το overclock η οχι.bubble saga λεγεται.τι stress test και $#@21 χαχαχα.τον εχεις ανεβασμενο τον επεξεργαστη?
Ekrizoths Απρίλιος 8, 2012 Author #4 Απρίλιος 8, 2012 ειτε σε oc mode ειτε οχι μου το κανει standar. απο εκει και περα συμφωνω οτι ειναι κακογραμενα αλλα γτ ακομα και στο netbook με atom cpu δεν κολαει? παραξενα πραγματα...
Alexgk Απρίλιος 8, 2012 #5 Απρίλιος 8, 2012 Καποια παιχνιδια στο facebook ειναι τοσο κακογραμμενα που εγω προσωπικα εχω βρει ενα που βρισκει κατευθειαν εαν αντεχει το overclock η οχι.bubble saga λεγεται.τι stress test και $#@21 χαχαχα.τον εχεις ανεβασμενο τον επεξεργαστη? Και εμένα μου έχει τύχει σε απλό παιχνίδι να μου ανεβάζει τη θερμοκρασία της 6850 κατά πολλή!! Έψαξα στο google γιατί δεν δικαιολογούταν τέτοιες θερμοκρασίες από το παιχνίδι και ανέφεραν πως ήταν κακογραμμένο. Το κράτησα και εγώ για να στρεσάρω την κάρτα
Thanos1972 Απρίλιος 8, 2012 #6 Απρίλιος 8, 2012 Αυτο που λες πρεπει να ειναι με το hardware acceleration του browser οποτε λογικο με το να χρησιμοποιει την καρτα.Αυτο που λεω ειναι παιχνιδι που στρεσσαρει τον επεξεργαστη τοσο πολυ ετσι ωστε να crashαρει υστερα απο 5 λεπτα.περναω σε overclock occt 4 ωρες χωρις error,βαζω το παιχνιδι και crashαρει.ξαναβαζω occt και στις 4.30 ωρες μου πεταει error.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.