auditt Απρίλιος 7, 2012 #21 Απρίλιος 7, 2012 Καλησπερα και απο μενα εγω προτεινω να βαλεις μια πιο φθηνη μητρικη γυρω στα 100 ευρω δεν θα δεις διαφορα αμα βαλεις την asus with 180 euros στην πραξη τιποτα Για καρτα μια 6950 μεταχειρισμενη στα 180-200 σε καλυπτει πληρως σε 1080p Εαν κανεις αυτα σου κερδιζεις και 180 ευρω που ειναι σημαντικα στις μερες μας
hAic Απρίλιος 9, 2012 #22 Απρίλιος 9, 2012 Το παλικαρι δινει απο οτι βλεπω 1000 ....Δεν νομιζω να αξιζει ν παει σε κατι "μεταχειρισμενο" και ας ειναι λιγακι καλυτερο,εκτος και αν ειναι ευκαιρια σφραγγισμενο με εγγυησεις ολα κομπλε..Ναι τοτε να παει...!!!Αλλα απο την στιγμη π δινει 1000+ ,ν παει σε μεταχειρο,με μειωμενη εγγυηση κτλ για ν κατεβει το μπατζετ του 940 δεν αξιζει εξαλλου μ τ καινουργιο π θ παρει σιγουρα θα εχει και μεγαλυτερη αποσβεση αργοτερα..!!!Οποτε..!!!
adpanos Απρίλιος 9, 2012 #23 Απρίλιος 9, 2012 Η οθόνη είναι μια lg 21.5 full hd και μιλάμε για παιχνίδια τύπου battlefield 3, skyrim κλπ... Δώσε χρήματα για καμιά οθόνη πάνω από 25-27"" και άφησε τις μητρικές τέτοιου τύπου και τα 850άρια τροφοδοτικά στην άκρη ! Και για κουτί κάτι value for money ώστε να μείνουν χρήματα ! Ενα τροφοδοτικό 550Watt θες με δυο 8-πιν pci-e τροφοδοσία και μια μητρική P67 των 100€ !! Θα έχεις τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις και θα απολαμβάνεις GAMING ! Ολα τα άλλα είναι σπατάλη χρημάτων ! Εγώ πχ θα αγόραζα : Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Midi Tower no PSU Black CASE :: Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail PSU :: Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail - Visionstudio.gr INTEL 2500K PROCESSOR :: Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box (BX80623I52500K) - Visionstudio.gr Asrock Socket 1155 Z77 Pro3 GLan Audio Raid (δεν είναι καλή για crossfire λόγω μειωμένων lanes στην 2η pci-e x16, για την ακρίβεια δίνει μόνο 4) MOTHERBOARD :: Asrock Socket 1155 Z77 Pro3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr Patriot G2 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (PGD38G1600ELK) (2 x 4096) MEMORY :: Patriot G2 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (PGD38G1600ELK) (2 x 4096) - Visionstudio.gr ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Asus) (HD7850-DC2-2GD5) VGA :: ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Asus) (HD7850-DC2-2GD5) - Visionstudio.gr OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3-120G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' HDD :: OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3-120G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' - Visionstudio.gr Samsung T27A300 ( 27", LED, 1080P, TV, HDMI) Samsung T27A300 | Skroutz.gr ---------------------------------------------------------------------------------- 1100€ ! Δώσε και την παλιά 21άρα οθόνη και πάρει ψήκτρα και ότι άλλο θες !
framboy Απρίλιος 9, 2012 Author #24 Απρίλιος 9, 2012 Δώσε χρήματα για καμιά οθόνη πάνω από 25-27"" και άφησε τις μητρικές τέτοιου τύπου και τα 850άρια τροφοδοτικά στην άκρη ! Και για κουτί κάτι value for money ώστε να μείνουν χρήματα !Ενα τροφοδοτικό 550Watt θες με δυο 8-πιν pci-e τροφοδοσία και μια μητρική P67 των 100€ !! Θα έχεις τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις και θα απολαμβάνεις GAMING !Ολα τα άλλα είναι σπατάλη χρημάτων !Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά όπως είχα πει και στο πρώτο μου postΠως σας φαίνεται η παραπάνω σύνθεση? Γενικά προτιμάω καλά και ποιοτικά πράγματα από το να πάρω πχ πάμφθηνα κουτί τροφοδοτικό κ μητρική κ μια τούμπανη κάρτα γραφικών και ας ξέρω ότι θα έχει καλύτερη απόδοση στα games.Νομίζω ότι αυτή η σύνθεση θα έχει καλή αντοχή στον χρόνο και νομίζω ότι και με το 750w τροφοδοτικό θα μπορεί να κάνει και ένα crossfire αργότερα αν το θέλει...Εσύ μου προτείνεις να βάλω το thermaltake το κουτί που είναι η μέρα με την νύχτα για εμένα σε σχέση με το 300r, να βάλω 600άρι τροφοδοτικό που το minimum για crossfire 7850 είναι 650 και μητρική που δεν δέχεται ούτε 8x/8x. Συμφωνώ ότι είναι μια πιο φθηνή σύνθεση που θα έχει πάνω κάτω τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις με μια κάρτα γραφικών.Απλά εγώ για ένα σύστημα που θα είχα σκοπό να κρατήσω πχ 3-4 χρόνια δεν θα τσιγκουνευόμουν 40€ στο κουτί για να έχω ένα πολύ αξιοπρεπές κουτάκι με normal ψύξη και χωρίς να είναι όλα τελείως στριμωγμένα μέσα (ειδικά σε crossfire) και 35€ στο τροφοδοτικό που είναι και η καρδιά του συστήματος και που πάλι σε cfx θα χρειάζεται minimum 650watt. Επίσης σε ένα σύστημα που θα έχει αρκετό overclocking και θα είναι πολλές ώρες ανοιχτό την ημέρα και πάλι θα προτιμούσα μια καλύτερη μητρική με καλύτερη ψύξη και καλύτερα κυκλώματα γενικότερα...Γενικά πιστεύω ότι ένα καλό pc πρέπει να είναι καλό σε όλα του τα μέρη. Και δεν νομίζω ότι έχω υπερβάλει τόσο πολύ... Δεν έβαλα και το 600Τ και 1000W enermax psu... Επίσης αν πήγαινα σε τόσο ακριβή οθόνη θα προτιμούσα μάλλον αυτή Dell UltraSharp U2412M αφού πιστεύω ότι η 27άρα είναι λίγο υπερβολική για pc που θα είναι σε γραφείο.Τέλος θα προτιμούσα να τα πάρω από κάποιο κατάστημα στην Αθήνα κυρίως για τα RMA αλλά και γιατί δεν θέλω να περιμένω μέχρι και 10 μέρες για να μου έρθουν κάποια πράγματα.Πάντως η σύνθεση σου είναι πολύ καλή και θα την πρότεινα και εγώ σε οποιονδήποτε θα ήθελε τις μέγιστες επιδόσεις με το ελάχιστο κόστος σε αυτά τα λεφτά. Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι είναι σπατάλη χρημάτων όλα τα άλλα...
bf3jim Απρίλιος 9, 2012 #25 Απρίλιος 9, 2012 Συμφωνώ με τον framboy. 1000 ευρά θα δώσει το παιδί, μην έχει να βλέπει το thermaltake (αν και αυτό είναι και προσωπική άποψη) και να μην μπορεί να κάνει ένα crossfire αν θελήσει στο μέλλον. Βέβαια σε αυτό το σύστημά όντως δεν ταιριάζει και πολύ η 21.5 lg και ας είναι full hd
adpanos Απρίλιος 9, 2012 #26 Απρίλιος 9, 2012 GIGABYTE 990FXA -UD7 (250€)pc1http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3880#ovGIGABYTE 990FXA- UD3 (140€)Gigabyte MB 990FXA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 FX) - Μητρικές - plaisio.grhttp://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3996#ovASROCK 970A EXTREME 4 (82-90€)MOTHERBOARD :: Asrock Socket AM3+ 970 Extreme4 GLan Audio Raid - Visionstudio.grhttp://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=970%20extreme4Εχω τις τρεις παραπάνω μητρικές στην κατοχή μου, με τεράστια διαφορά στα Lanes των chips, τεράστιες διαφορές στην τιμή τους, η UD7 ίσως και να είναι η καλύτερη μητρική στο AM3+ socket ενώ η ASROCK φοράει το μικρότερο chip της σειράς 900 και δεν βλέπω καμιά διαφορά σε ποιότητα, αξιοπιστία, και πληρότητα σε αυτά που κάνω !!! Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάποιος χρήστης να πάει σε μητρική καλύτερη της ASROCK 970 EXTREME 4 ......αν δεν έχει πολύ συγκεκριμένα σχέδια στο μυαλό του ...... Αν θες μητρική για CROSSFIRE τότε κοίταξε : GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 (2x8 lanes για crossfire , PCI Express Gen.3 Support, 4x SATAIII & 4X SATA II = 8 SATA !!, 4X USBIII)Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 - Μητρική κάρτα - ATX - iP67 | Multiramahttp://uk.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3815#spΗ οθόνη είναι ΚΑΙ τηλεόραση που σου έδειξα με τεχνολογία PIP η οποία επιτρέπει ταυτόχρονη χρήση υπολογιστή και TV ! Αν έχεις το pc στο δωμάτιό σου είναι πολύ άνετο να έχεις μια τηλεόραση/οθόνη που μπορεί να εξυπηρετήσει και τα δυο !Επίσης οι 27¨είναι ιδανικές και για θέαση ταινιών κ.λ.π. !! Η οθόνη αυτή αντικατέστησε στο σπίτι μου την SAMSUNG T240 (1920X1200, 24") οπότε από 24άρα έχω περάσει ! Μακράν ποιο ξεκούραστη η εικόνα της 27άρας λόγω μεγαλύτερου pixel size !!! Τώρα σε θέματα κουτιού, αντι να κάθομαι και να βλέπω ένα σύστημα 1000€ να τρέχει πάνω σε μια οθονίτσα 20+ ιντσών, θα προτιμούσα να έχω φτηνότερη λαμαρίνα αλλά να το τρέχω και να το απολαμβάνω σε καλή οθόνη!Πιστεύω πως για τις θερμοκρασίες που αναπτύσουν τα parts που προτάθηκαν οποιοδήποτε κουτί με 2X120mm ανεμιστήρες να πάρεις, θα κρατήσει θερμικά το σύστημα σε καλές θερμοκρασίες , ενώ μια χαρά θα χωρέσει τα πράγματα που θες !Το κατά πόσο χρειάζεσαι 650Watt τροφοδοτικό για το crossfire που λες, είναι πολύ σχετικό και θέλει πολύ κουβέντα ! H AMD αναφέρει για τις 7850 το παρακάτω που είναι πολύ γενικό ...600W power supply (or greater) with two 75W 6-pin PCI Express power connectors recommended for AMD CrossFire™ technology.Συμφωνώ με τον framboy. 1000 ευρά θα δώσει το παιδί, μην έχει να βλέπει το thermaltake (αν και αυτό είναι και προσωπική άποψη) και να μην μπορεί να κάνει ένα crossfire αν θελήσει στο μέλλον. Βέβαια σε αυτό το σύστημά όντως δεν ταιριάζει και πολύ η 21.5 lg και ας είναι full hdΣε THERMALTAKE BACH VX έχω αυτή την στιγμή http://thermaltakeusa.com/image/VF4000BNS/02_airflow.gifAMD PHENOM II X6 O/C στα 4GhzGIGABYTE 990FX-UD38GB DDR3 1600Mhz (4X 2Ghz)SCYTHE MUGEN 2100 REV B2X 4870 512MB OC σε CROSSFIRE (πραγματικά θερμάστρες)1X OCZ VERTEX 2 60GB1X W.D. 640 CAVIAR BLACK1X SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB2X NEC AD7130S DVD-RWENERMAX GALAXY psuΛες να μην χωράνε στο δικό του τα παραπάνω ???
karmen1983 Απρίλιος 9, 2012 #27 Απρίλιος 9, 2012 [MENTION=20003]framboy[/MENTION] και [MENTION=7477]adpanos[/MENTION] Στον πρώτο απο τους δύο. Οθόνη τσέκαρε την 24άρα dell η οποία βγαίνει στα ίδια λεφτά με την 23άρα απο msystems με τον κωδικό απο facebook Στον δεύτερο. Μία και μοναδική ένσταση στην όλη σύνθεση. Δεν δέχομαι να δώσει 1100 ευρώ σε μηχάνημα και να έχει το thermaltake για κουτί. Καλό κουτί για τα λεφτά του αλλά όχι για να βάλεις μέσα τέτοιο σύστημα. Παραξενη θα με πεις, αλλά όπως έχω ξαναπεί "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ@λους"
adpanos Απρίλιος 9, 2012 #28 Απρίλιος 9, 2012 [MENTION=20003]framboy[/MENTION] και [MENTION=7477]adpanos[/MENTION]Στον πρώτο απο τους δύο. Οθόνη τσέκαρε την 24άρα dell η οποία βγαίνει στα ίδια λεφτά με την 23άρα απο msystems με τον κωδικό απο facebook Στον δεύτερο. Μία και μοναδική ένσταση στην όλη σύνθεση. Δεν δέχομαι να δώσει 1100 ευρώ σε μηχάνημα και να έχει το thermaltake για κουτί. Καλό κουτί για τα λεφτά του αλλά όχι για να βάλεις μέσα τέτοιο σύστημα. Παραξενη θα με πεις, αλλά όπως έχω ξαναπεί "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ@λους" Κουτιά υπάρχουν και καλύτερα με 10€ παραπάνω ! Εγώ δεν μιλώ για το συγκεκριμένο κουτί , αλλά για την λογική καταμερισμού των χρημάτων ! Από εκεί και πέρα αν στα ίδια χρήματα ή λίγο ποιο πάνω βρει κάτι καλύτερο, του κάνει κάτι περισσότερο ή αν θελήσει να δώσει κάτι παραπάνω δεν διαφωνώ !
framboy Απρίλιος 9, 2012 Author #29 Απρίλιος 9, 2012 Φίλε adpanos, στην ίδια λογική που λες αυτά θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι με μια h61 μητρική και τον i5 2400 θα έχω πάνω κάτω την ίδια απόδοση στο gaming (ειδικά σε παιχνίδια τύπου bf3 ή skyrim που είναι πολύ gpu dependant) και ξεχνάμε το crossfire και με τα λεφτά παίρνω και σετάκι razer και 5.1. Για το τροφοδοτικό συγνώμη αλλά πιστεύω ότι το 600άρι με oc σε επεξεργαστή και κάρτες και με crossfire θα ζοριστεί αρκετά. Και συγνώμη αλλά το να προσπαθείς να βάλεις το πιο μικρό τροφοδοτικό που μπορείς σε ένα σύστημα που θα έχεις δώσει 1300+ € (αν υπολογίσουμε 2 κάρτες γραφικών + τους δίσκους που υπάρχουν) για να γλυτώσεις 30-40€ δεν μου φαίνεται και η πιο καλή λογική... Ειδικά σε ένα σύστημα που προορίζεται για αρκετά χρονάκια...Επίσης επειδή μίλησες για την λογική καταμερισμού των χρημάτων στο μόνο που πιστεύω ότι ίσως είναι λίγο υπερβολικό είναι η μητρική που όντως ίσως να επέλεγα μια πιο φθηνή.Αλλά και πάλι δεν βρίσκω λογικό αυτό που λες να έβαζα την p67x-ud3 που είναι απλά η πιο φθηνή που καλύπτει τα specs μου. Θα προτιμούσα ένα λίγο πιο καλό μοντέλο.Ειδικά στα πλαίσια του καταμερισμού των χρημάτων όπως λες. Δεν γίνεται να να δίνεις 200 + 260 + 260 για cpu και κάρτες και να πας να πάρεις την πιο φθηνή μητρική που σου κάνει...
framboy Απρίλιος 9, 2012 Author #30 Απρίλιος 9, 2012 τσέκαρε την 24άρα dell η οποία βγαίνει στα ίδια λεφτά με την 23άρα απο msystems με τον κωδικό απο facebook Τώρα που το λες νομίζω ότι είχε αυτήν που είπα σε προσφορά, την u2412m, αλλά δεν ξέρω, την έχει ακόμα??? Δεν έχω και facebook...
karmen1983 Απρίλιος 9, 2012 #31 Απρίλιος 9, 2012 Τώρα που το λες νομίζω ότι είχε αυτήν που είπα σε προσφορά, την u2412m, αλλά δεν ξέρω, την έχει ακόμα???Δεν έχω και facebook... Aν θες σου στέλνω με πμ τον κωδικό. Παρέλαβα μία σήμερα
karmen1983 Απρίλιος 9, 2012 #32 Απρίλιος 9, 2012 Αλλά εδώ που τα λέμε καλό είναι να είναι εδώ ο κωδικός δεν είναι και κάτι παράνομοFBu2412medit: Και με τηλέφωνο θα στον πούνε απλά η παραγγελία πρέπει να γίνει Online και να τον γράψεις στα σχόλια κάτω της παραγγελίας
framboy Απρίλιος 9, 2012 Author #33 Απρίλιος 9, 2012 Αλλά εδώ που τα λέμε καλό είναι να είναι εδώ ο κωδικός δεν είναι και κάτι παράνομοFBu2412medit: Και με τηλέφωνο θα στον πούνε απλά η παραγγελία πρέπει να γίνει Online και να τον γράψεις στα σχόλια κάτω της παραγγελίαςty:)
billpeppas Απρίλιος 9, 2012 #34 Απρίλιος 9, 2012 Με γρήγορο διαβασματάκι του thread...για ποιό λόγο σώνει και καλά να κάνεις CrossFire ?
adpanos Απρίλιος 10, 2012 #35 Απρίλιος 10, 2012 Φίλε adpanos, στην ίδια λογική που λες αυτά θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι με μια h61 μητρική και τον i5 2400 θα έχω πάνω κάτω την ίδια απόδοση στο gaming (ειδικά σε παιχνίδια τύπου bf3 ή skyrim που είναι πολύ gpu dependant) και ξεχνάμε το crossfire και με τα λεφτά παίρνω και σετάκι razer και 5.1. Aν μπορούσαν να κλοκάρουν και να κάνουν crossfire/ raid θα σου έδειχνα και αυτές τις επιλογές ! Απλά δεν μπορείς να κλοκάρεις με αυτές ούτε να κάνεις crossfire και raid ,για αυτό και βγαίνουν εκτός συζήτησης. ΔΙφορετικά όπως ακριβώς σε AMD πλατφόρμα κάθε νορμάλ άνθρωπος προτείνει τον ξεκλείδωτο 8120 αντί του ξεκλείδωτου 8150, έτσι θα έκανα και εγώ με τους 2400Κ και 2500Κ .... !! Για το τροφοδοτικό συγνώμη αλλά πιστεύω ότι το 600άρι με oc σε επεξεργαστή και κάρτες και με crossfire θα ζοριστεί αρκετά. Και συγνώμη αλλά το να προσπαθείς να βάλεις το πιο μικρό τροφοδοτικό που μπορείς σε ένα σύστημα που θα έχεις δώσει 1300+ € (αν υπολογίσουμε 2 κάρτες γραφικών + τους δίσκους που υπάρχουν) για να γλυτώσεις 30-40€ δεν μου φαίνεται και η πιο καλή λογική... Ειδικά σε ένα σύστημα που προορίζεται για αρκετά χρονάκια... 600Watt Τροφοδοτικό με 40A στο 12v rail ΔΕΝ είναι μικρό τροφοδοτικό ! Επίσης η 7850 ΔΕΝ είναι ενεργοβόρα κάρτα ! Είναι η κάρτα με τον μεγαλύτερο συντελεστή απόδοσης/ κατανάλωση στην αγορά !! Μην πέφτεις θύμα του marketing και των πολλών Watt !! Δυο ταπεινές 5770 θα τις έβαζες σε crossfire σε ένα καλό 600watt τροφοδοτικό ??? Αυτές γιατί να μην τι βάλεις αφού καταναλώνουν ακόμα ΛΙΓΟΤΕΡΟ, επειδή πλησιάζουν την 6950/6970/GTX570 σε απόδοση και με μικρό κλοκάρισμα τις περνούν ??? Με τέτοια max κατανάλωση (100Watt) της 7850 πιστεύεις ακόμα πως θες μεγαλύτερο τροφοδοτικό ??? Επίσης επειδή μίλησες για την λογική καταμερισμού των χρημάτων στο μόνο που πιστεύω ότι ίσως είναι λίγο υπερβολικό είναι η μητρική που όντως ίσως να επέλεγα μια πιο φθηνή. Αλλά και πάλι δεν βρίσκω λογικό αυτό που λες να έβαζα την p67x-ud3 που είναι απλά η πιο φθηνή που καλύπτει τα specs μου. Θα προτιμούσα ένα λίγο πιο καλό μοντέλο. Σε κάθε τομέα (επεξεργαστή, μητρικής, καρτών) υπάρχει διαφορετικό τοπίο ανταγωνισμού ! Στις μητρικές ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρίες είναι πολύ έντονος με αποτέλεσμα καλές μητρικές σε καλές τιμές ! Επίσης στον τομέα των μητρικών αυτό που πληρώνεις παραπάνω είναι η μεγαλύτερη πληρότητα και επεκτασιμότητα , ενώ στον τομέα των επεξεργαστών αυτό που πληρώνεις είναι η δύναμη- απόδοση , δηλαδή κάτι τελείως διαφορετικό ! Αν μια φτηνή μητρική προσφέρει αυτό που θες σε θέμα πληρότητας και αναβαθμισιμότητας τότε ...........την προτιμάς με τα χίλια Ειδικά στα πλαίσια του καταμερισμού των χρημάτων όπως λες. Δεν γίνεται να να δίνεις 200 + 260 + 260 για cpu και κάρτες και να πας να πάρεις την πιο φθηνή μητρική που σου κάνει... Αν το θέτεις έτσι τότε να το παμε διαφορετικά !!! Αγοράζεις κουτί , τροφοδοτικό, επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, ssd, κάρτα γραφικών, οθόνη και δίνει 1100€ ! 1100/8 = 138€ !!! Δηλαδή με το σκεπτικό σου για να είναι καλό ένα σύστημα θα πρέπει να δώσεις 138€ για κάθε part ........... Κάνε το και αν βγάλεις σύστημα της προκοπής ενημέρωσε με ............ Είναι λάθος το σκεπτικό σου φίλε μου, πολύ λάθος και μου θυμίζει τα λάθη που έκανα εγώ πριν χρόνια και έφτανα να δίνω 2700€ για ένα σύστημα και να μην χαίρομαι τίποτα με διπύρηνο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών X1650PRO ..... αφού τα χρήματα τα είχα φάει στην ακριβότερη μητρική (265€) την οποία το rma του πλαισίου την κοστολόγησε 70€ στο τέλος ....... , το ακριβό κουτί (170€) , τις μνήμες με τα χαμηλότερα timings αλλά 2x 512mb μέγεθος (230€) και το ακριβότερο τροφοδοτικό (245€) ..... για να μπορώ στο μέλλον να κάνω crossfire .......... την δεύτερη x1650pro ....:slap: Καλό σύστημα ΔΕΝ σημαίνει ακριβό σύστημα !!!! Καλό σύστημα σημαίνει έξυπνο και ορθολογικό στήσιμο!! Συμπερασματικά εγώ δεν προτείνω μόνο διαφορετική μητρική αλλά προτείνω τέτοια συμπίεση κόστους, ώστε να βγει μια πολύ καλή οθόνη μέσα στο budget, να κρατήσεις τις επιδόσεις σταθερές και να μπορείς να κάνεις και το Crossfire σου αν θελήσεις στο μέλλον με έξυπνες και αναίμακτες επιλογές ........ !!! Αυτή είναι η άποψή μου !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.