Jump to content

Firefox Y U NO STOP LAGGING?

vic

Recommended Posts

The amount of Firefox lagging and not responding is too damn high!

Στα καλά του καθουμένου, εκεί που σερφάρω στην απέραντη θάλασσα του διαδικτύου, ένας σπαστικός άνεμος ονόματι Firefox έχει βαλθεί να μου πρήξει τα... συκώτια. Κάθε λίγο και λιγάκι σταματάει να αποκρίνεται και λέει στην πάνω μπάρα "Mozilla Firefox (Not Responding)". Πώς γίνεται να διορθωθεί;

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ CHROME.

ΟΥΤΕ ΜΕ OPERA

ΟΥΤΕ ΜΕ INTERNET EXPLORER.

ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ.

Βάλε linux

Βάλε STAR.

attachment.php?attachmentid=49190&stc=1&d=1333729477

17971571.jpg

Δεν τον ξαναβάζω με τίποτα. :p Μ' αρέσει πολύ το νέο UI. Και το περίεργο είναι ότι σε προηγούμενες εκδόσεις δεν το έκανε τόσο συχνά όσο τώρα. Μπορεί να το έκανε ελάχιστες φορές, αλλά σε καμία περίπτωση όσο εκνευριστικό όσο είναι τώρα.

It's Firefox, Firefox. Gonna lag on Firefox, Firefox. Trash your memory, memory.

Ίσως και κανένα adblock αν δεν έχεις περάσει ακόμα να βοηθήσει.. σχεδόν όποτε το έχω παρατηρήσει σε εμένα από flash διαφημίσεις γίνεται η δουλειά.. (στο thelab το κάνουμε dιsable να υποστηρίζουμε όμως)

Είχα 3 add-on's, με το ένα από αυτά να είναι το Memory Fox. Το μόνο που κράτησα τώρα πια είναι το Xmarks. Αν και τώρα συνεχίσει τα ίδια, θα κάνω αυτό που είπε ο jpavly.

Κάτι τρελά μου κάνει και μένα ο FF τελευταία. Σταματάει να δουλέυει το πληκτρολογίο στο περιβάλλον του FF. Αν κάνεις switch σε άλλα application δουλεύει κανονικά. Όταν κολλήσει δεν επανερχεται παρά μόνο όταν κάνω switch σε άλλη εφαρμογή ή σε άλλο ανοιχτό παράθυρο του FF.

Και νόμιζα ότι μόνο σε μένα κολλάει (σπάνια αλλά κολλάει). Μπορεί να φταίει η Μ$ εδώ με κανένα... φρεσκότερο update. Μπορεί να φταίει και ο ίδιος ο Firefox, οι νεώτερες εκδόσεις του. Μήπως φταίει το gpu accelaration? Όποιος έχει όρεξη το ψάχνει αλλά προφανώς δεν είναι θέμα ενός χρήστη. Κάτι έχει πάει στραβά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.