vic Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2012 The amount of Firefox lagging and not responding is too damn high!Στα καλά του καθουμένου, εκεί που σερφάρω στην απέραντη θάλασσα του διαδικτύου, ένας σπαστικός άνεμος ονόματι Firefox έχει βαλθεί να μου πρήξει τα... συκώτια. Κάθε λίγο και λιγάκι σταματάει να αποκρίνεται και λέει στην πάνω μπάρα "Mozilla Firefox (Not Responding)". Πώς γίνεται να διορθωθεί;ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ CHROME.ΟΥΤΕ ΜΕ OPERAΟΥΤΕ ΜΕ INTERNET EXPLORER.ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Βάλε linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 6, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 6, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Βάλε linux Βάλε STAR. Δεν τον ξαναβάζω με τίποτα. Μ' αρέσει πολύ το νέο UI. Και το περίεργο είναι ότι σε προηγούμενες εκδόσεις δεν το έκανε τόσο συχνά όσο τώρα. Μπορεί να το έκανε ελάχιστες φορές, αλλά σε καμία περίπτωση όσο εκνευριστικό όσο είναι τώρα. It's Firefox, Firefox. Gonna lag on Firefox, Firefox. Trash your memory, memory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 6, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Σχεση αγαπης και μισους....αλλα προβληματα φτιαχνουν και αλλα δημιουργουνται....αλλα τι να κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 6, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 βαλε Google!!! δεν ειπα CHROME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Απρίλιος 6, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Τσέκαρε τα πρόσθετα που έχεις και πέρνα και τελευταίες εκδόσεις απο τα πάντα (flash, java, add-ons updates).Nice spoilers you have there. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Απρίλιος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Ίσως και κανένα adblock αν δεν έχεις περάσει ακόμα να βοηθήσει.. σχεδόν όποτε το έχω παρατηρήσει σε εμένα από flash διαφημίσεις γίνεται η δουλειά.. (στο thelab το κάνουμε dιsable να υποστηρίζουμε όμως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 6, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Προχθές απελπίστηκα κι εγώ, έκανα backup τα bookmarks και του έκανα fresh install. Τώρα πάει κάπως καλύτερα, δοκίμασε το, δεν χάνεις και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 6, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Είχα 3 add-on's, με το ένα από αυτά να είναι το Memory Fox. Το μόνο που κράτησα τώρα πια είναι το Xmarks. Αν και τώρα συνεχίσει τα ίδια, θα κάνω αυτό που είπε ο jpavly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 6, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Κάτι τρελά μου κάνει και μένα ο FF τελευταία. Σταματάει να δουλέυει το πληκτρολογίο στο περιβάλλον του FF. Αν κάνεις switch σε άλλα application δουλεύει κανονικά. Όταν κολλήσει δεν επανερχεται παρά μόνο όταν κάνω switch σε άλλη εφαρμογή ή σε άλλο ανοιχτό παράθυρο του FF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Απρίλιος 6, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Εγω φοραω την last beta και δεν εχω κανενα προβλημα...απλα αρχιζω να χρησιμοποιω ολο κ πιο συχνα chrome..Φυσικα εχω κ το memory fox πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Απρίλιος 6, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Μια απο τα ίδια και μένα δεν ανταποκρίνεται για 6-10sec και μετά κομπλέ...δεν ξέρω τί να πω..Edit : τις δύο τελευταίες μέρες δεν άρχισε να γίνεται αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 6, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Και νόμιζα ότι μόνο σε μένα κολλάει (σπάνια αλλά κολλάει). Μπορεί να φταίει η Μ$ εδώ με κανένα... φρεσκότερο update. Μπορεί να φταίει και ο ίδιος ο Firefox, οι νεώτερες εκδόσεις του. Μήπως φταίει το gpu accelaration? Όποιος έχει όρεξη το ψάχνει αλλά προφανώς δεν είναι θέμα ενός χρήστη. Κάτι έχει πάει στραβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas213 Απρίλιος 6, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Με νέο προφίλ θα στρώσει. Πριν λίγες μέρες είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με Firefox σε linux: στο άσχετο κολλούσε για 1-2 δευτερόλεπτα και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 6, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Γενικα τετοια προβληματα "παντα" θα υπαρχουν.Εμενα μου αρεσει ο τιτλος του θεματος.:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.