ckbond Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2012 Παιδιά καλημέρα, Θα ήθελα την βοήθεια σας τις γνώσεις και την άποψη σας για ένα Laptop που θα ήθελα να πάρω... Το budget όπως γράφω και στον τίτλο είναι μεταξύ 700 και 800 ευρώ, (εξαρτάτε μέχρι πόσα θα μου εγκρίνουν από την δουλειά μου...). Η χρήση που το θέλω είναι για διάφορες multitasking εφαρμογές αλλά και λίγο (έως πολύ) gaming (θα ήθελα να μπορούσα να παίξω κανα SWTOR με αξιοπρέπεια... ) Επίσης θα υπάρχει και αρκετή μετακίνηση με το laptop οπότε το χαμηλο βάρος είναι αρκετά σοβαρός παράγοντας Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν και ζητάω είναι... 15ρα max 16ρα οθόνη (για να μην ξεφύγουμε στο βάρος) κάτι καλύτερο σε ανάλυση από την κλασική 1366x768 (αν δεν υπάρχει θα συμβιβαστώ σε αυτή την ανάλυση) cpu i5 - i7 (The more the better...) Ram 6-8GB HDD ωραίο θα ήταν με SSD, έστω και 128GB, δεν με ενδιαφέρει τόσο το μέγεθος (μπορώ να έχω έναν εξωτερικό για storage) όσο η ταχύτατα, οπότε αν πάμε σε κλασικό SATA καλό θα ήταν να είναι στις 7200rpm. VGA κάτι που να μπορεί να εκπληρώνει την επιθυμία μου για gaming... Θα ήθελα πάρα πολύ να έχει backlight στο πληκτρολόγιο για να μπορώ να γράφω και στο σκοτάδι... τα υπόλοιπα καλούδια τα θεωρώ αυτονόητα... κάμερα, usb3, card reader, HDMI, Lan, wi-fi, BT, κλπ. κλπ. Αν και μου αρέσει πολύ σαν εταιρεία η Dell (κυρίως λόγω service), είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις ανεξαρτήτως εταιρείας κατασκευής. (αναφέρομαι σε κατασκευάστριες εταιρίες και όχι σε τύπου Turbo-X κλπ.) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας...:clap: (μπορεί να ξεχνάω κάτι αυτή την στιγμή αλλά ελπίζω να βγει στην επιφάνεια με την κουβέντα... :magic: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Kαλησπερα φιλε μου εγω προτεινω αυτοDell Inspiron Q15R-N5110 (i7-2670QM/4GB/750GB) | Skroutz.grΜπορεις να του βαλεις και εναν ssd πανω καναν aglity 3 και τον 750αρι δισκο μπορεις να τον λειτουργεις σαν σκληρο εξωτερικοΕιναι πολυ δυνατο λαπτοπ σε ολους τους τομειςEπισης μπορεις να βαλεις αλλα 2 η 4 giga ram μιας και ειναι πολυ φθηνεςεαν και 4 πιστευω φτανουν εμενα προσωπικα τα 4 μου φτανουνκαθως τα 8 που εχω στο stable pc μου ουτε μια φορα δεν γεμισα τα 4 γιγα ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.