Salvation Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2004 Γεια σας παιδιά,Θέλω να πάρω ένα καινούργιο υπολογιστή με motherboard που υποστηρίζει τις καινούργιες τεχνολογίες (PCI Express κτλ). Τα Χριστούγεννα όμως που πέρασαν είχα κάνει μια αναβάθμιση στον παλιό υπολογιστή μου και έβαλα καινούργιο σκληρό δίσκο (Western Digital 80GB 7200RPM), αντιγραφικό και dvd rom. Θεωρώ ότι είναι κρίμα όλα αυτά να πάνε χαμένα, γιαυτό θέλω να τα μεταφέρω στον καινούργιο υπολογιστή. Μπορώ να το κάνω; Μήπως τα καινούργια motherboard δεν έχουν τις κατάλληλες θύρες; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Εννοεις αν θα εχουν IDE controller ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Τα περιφερειακά σου μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στις νέες μητρικές απροβλημάτιστα... στην θέση σου, μιας και οι νέες μητρικές προσφέρουν sata κανάλια που δεν χρησιμοποιούν το pci bus, θα σκεφτόμουν την λύση ενός sata δίσκου για λειτουργικό και να κρατήσεις τον ide για backup(σε εξωτερικό κουτί usb2 ίσως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Ιούλιος 20, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Ξέρω γω! Πάντως απ'οτι είδα ο σκληρός δίσκος λέει για κάτι IDE όπως και το αντιγραφικό. Για το DVD δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Ή και αυτο εξωτερικό ή να περιμενεις να πεσουν οι τιμες των Sata based DVD..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ή και αυτο εξωτερικό ή να περιμενεις να πεσουν οι τιμες των Sata based DVD..... Γιατί εξωτερικό το dvd?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.