Jump to content

Μεταφορά Περιφερειακών

Salvation

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,

Θέλω να πάρω ένα καινούργιο υπολογιστή με motherboard που υποστηρίζει τις καινούργιες τεχνολογίες (PCI Express κτλ). Τα Χριστούγεννα όμως που πέρασαν είχα κάνει μια αναβάθμιση στον παλιό υπολογιστή μου και έβαλα καινούργιο σκληρό δίσκο (Western Digital 80GB 7200RPM), αντιγραφικό και dvd rom. Θεωρώ ότι είναι κρίμα όλα αυτά να πάνε χαμένα, γιαυτό θέλω να τα μεταφέρω στον καινούργιο υπολογιστή. Μπορώ να το κάνω; Μήπως τα καινούργια motherboard δεν έχουν τις κατάλληλες θύρες;

Ευχαριστώ

Τα περιφερειακά σου μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στις νέες μητρικές απροβλημάτιστα... στην θέση σου, μιας και οι νέες μητρικές προσφέρουν sata κανάλια που δεν χρησιμοποιούν το pci bus, θα σκεφτόμουν την λύση ενός sata δίσκου για λειτουργικό και να κρατήσεις τον ide για backup(σε εξωτερικό κουτί usb2 ίσως).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.