psyber Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2012 παιδιά όπως περιγράφω σε αυτό το thread : http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/provlimatiko-piksel-se-dell-u2412m-107573.html εχθές μου αντικατέστησαν μία u2412m rev. Α02 με μία A00. Τώρα που περιηγούμαι στο lab η οθόνη αναβοσβήνει στιγμιαία μόλις στείλω ένα μήνυμα ή κάνα ανανέωση σελίδας, γεγονός ιδιαίτερα ενοχλητικό. να σημειώσω ότι πρόσφατα άλλαξα vga και έβαλα μία 6950 που πήρα μεταχειρισμένη από ένα φίλο. η σύνδεση γίνεται με display port καλώδιο με αντάπτορα από μικρό σε μεγάλο. Θεωρείτε ότι το πρόβλημα οφείλεται στην καινούργια παλιά οθόνη, στην κάρτα ή στους drivers της; help me out!!!!:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Δοκίμασε για αρχή με κάποιο άλλο καλώδιο για αποκλείσεις το ενδεχόμενο προβληματικού καλωδίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 απεγκατέστησα τους catalyst 12.3 έκανα sweep για υπολείμματα και έβαλα την προηγούμενη έκδοση (12.2). το πρόβλημα έπαψε να υπάρχει. αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 5, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 αν είναι δυνατόν, να μεταφερθεί το θέμα στις κάρτες γραφικών. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 15, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 το πρόβλημα επέμενε μέχρι που άλλαξα καλώδιο και έβαλα dvi; τι θεωρείτε πιο πιθανό να δημιουργούσε το πρόβλημα; η έξοδος display port της καρτας ή το καλώδιο dp σε dp με ανταπτορα για mini dp; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 15, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Ο αντάπτορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 16, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Τετοια θεματα ειχαν οι 5870 οταν συνδεονταν με DP.Η καρτα φταιει οχι το μονιτορ.Βαλε DVI επανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 16, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Ο αντάπτοραςμε καλώδιο dp σε mini dp λες ότι δε θα έχω πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 16, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 με καλώδιο dp σε mini dp λες ότι δε θα έχω πρόβλημα;Αφου παιζει κομπλενταν με DVI γιατι ντε και καλα θελεις DP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 16, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 απλά θέλω να ξερω αν έχουν πρόβλημα οι θυρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 17, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 απλά θέλω να ξερω αν έχουν πρόβλημα οι θυρες.Αν μπορεσεις και βρεις μια αλλη καρτα με DP θα δεις οτι δεν φταιει το μονιτορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 19, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 το μονιτορ προφανώς δεν φταίει γιατί άλλαξα σε dvi και το πρόβλημα έπαψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS56 Μάϊος 21, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 εκτός αν έχει πρόβλημα το DP της οθόνης ασχέτως αν παίζει το DVI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.