mani Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2012 Πήγα σήμερα και πήρα 10 φισάκια rj45 για cat6 αλλά επειδή μου φάνηκαν αρκετά φθηνά (1,50 ευρώ/10) λέω μήπως δεν είναι cat6 και τα βάλω τζάμπα. Φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Ποια η διαφορα τους ? Noμιζα οτι ολα ειναι RJ45, ασχετα με cat5/5e/6/6e κλπ και τα θωρακισμενα RJ45 εχουν απλα το μεταλακι για την γειωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Είναι εσωτερικό το θέμα. Το cat6 έχει λίγο πιο παχιά καλώδια. το cat6 καλώδιο δε χωράει στα ca5 jack για να τα patcharistei Link to comment Share on other sites More sharing options...
mani Απρίλιος 5, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Δηλαδή ό,τι φισάκι rj45 κι αν είναι κάνει ανεξαρτήτως αν το καλώδιο είναι cat6, cat5κλπ;Δεν υπάρχουν απώλειες;Το καλώδιο χωράει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Εχω την εντυπωση οτι ειναι τα ιδια για 5 και 6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mani Απρίλιος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Τα συγκεκριμένα τα έχω ξαναβάλει σε σε cat6 15 μέτρων και δουλεύει κανονικά. Δεν είναι gigabit ακόμα όμως το δίκτυο. Οπότε λέω μην είναι λάθος και πάει χαμένος ο κόπος να φτιάξω και τα άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Εγώ που πήρα πρόσφατα Cat6, ήταν με μεταλλική θωράκιση. Δεν ξέρω αν παίζει πραγματικά ρόλο και υπό ποιές συνθήκες, αλλά αυτή ήταν η διαφορά τους από τα απλά Cat5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Νομιζω οτι ειναι διαφορετικα. Προσπαθουσα να βαλω απλα φισακια σε cat6 και δεν χωρουσαν με τπτ. Ειναι πολυ χοντρα τα εσωτερικα καλωδιακια. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Είναι ίδια ακριβώς εμφανισιακά εξωτερικά. Εσωτερικά δε χωράνε. Μεταλάκια κλπ είναι εξτρα και συνήθως για άλλη χρήση. πχ ftp/stp καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mani Απρίλιος 5, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Ωραία, οπότε αφού μπαίνει το καλώδιο θα είναι λογικά ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Ναι αν μπαίνουν και τα 4 ζεύγη είναι εντάξει. αν δε έμπαιναν τότε είναι cat5 τα jacks.Γενικά τα jacks είναι φτηνά γιατί δεν είναι και τίποτα το τρομερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Απρίλιος 5, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Αυτα τα εχει χρησιμοποιησει κανεις?Θα θελει και ειδικη πρεσα φανταζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 6, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Ίδια με τα κλασσικά φαίνονται, απλώς έχουν το καλό ότι βγαίνουν έξω τα καλωδιάκια και μπορείς να δεις καθαρά ποιο χρώμα πάει που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.