Passenger57 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2012 O Thunderbird δεν κατεβάζει e-mail απο τον mail server..απλά μου τα δείχνει ( τα βλέπω κανονικά).Ομως τα βλέπω σαν να τα έβλεπα μέσω web...δεν τα κατεβάζει στον υπολογιστή...με αποτέλεσμα όταν παίρνω τα μαιλ απο το παλιο μηχάνημά μου...με το outlook express να κατεβάζει κανονικά τα μειλ που εχω δει 2-3 μερες πριν...Πως μπορω να ρυθμίσω τον thunderbird ωστε να ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ στον σκληρό τα μειλ απο τον σερβερ και οχι απλα να μου τα δειχνει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του λογαριασμού..έχεις imap προφανώς οπότε θα το γυρίσεις σε Pop3. Νομίζω πρέπει να γίνει από τον client που έχεις εμαιλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Απρίλιος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του λογαριασμού..έχεις imap προφανώς οπότε θα το γυρίσεις σε Pop3. Νομίζω πρέπει να γίνει από τον client που έχεις εμαιλΝομίζω είσαι σωστός. Για παράδειγμα άν είχες yahoo θα χρησιμοποηούσες τα παρακάτω:Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας (POP3):pop.mail.yahoo.com (Χρήση SSL, θύρα: 995) Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP):smtp.mail.yahoo.com (Χρήση SSL, θύρα: 465, χρήση πιστοποίησης ταυτότητας)@passengerΤι mail provider χρησιμοποιείς. Συνήθως υπάρχουν όλες αυτές οι σχετικές πληροφορίες για το pop στο help του provider σου για να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα σάν το outlook express/thunderbird και άλλα.Τσέκαρε και αυτό εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Απρίλιος 5, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 freemail.gr kai otenet.gr τα μαιλ τα βλεπω κανονικά ...το θεμα ειναι που ειναι η ρύθμιση στα μενου του thunderbird δεν βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Μπορείς να βλέπεις offline μηνύματα και με imap, δε χρειάζεται να είναι pop αναγκαστικά. Πήγαινε στο thunderbird στα account settings και στο λογαριασμό κοίτα στα server settings για working offline ή επιλογές για το αν θα κατεβάζει ολόκληρο το mail ή μόνο τα headers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Νομίζω είσαι σωστός. Για παράδειγμα άν είχες yahoo θα χρησιμοποηούσες τα παρακάτω:Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας (POP3):pop.mail.yahoo.com (Χρήση SSL, θύρα: 995) Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP):smtp.mail.yahoo.com (Χρήση SSL, θύρα: 465, χρήση πιστοποίησης ταυτότητας)@passengerΤι mail provider χρησιμοποιείς. Συνήθως υπάρχουν όλες αυτές οι σχετικές πληροφορίες για το pop στο help του provider σου για να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα σάν το outlook express/thunderbird και άλλα.Τσέκαρε και αυτό εδώΕγω παλι που εχω αυτους τουςinbox -> pop3.live.comoutbon -> smtp.live.comκαι ενω λαμβανω τα mail ΔΕΝ μπορω να στειλω μαιλ τον τελευταιο μηνα ενω παλιοτερα δουλευαν ολα μια χαρα ολοι οι mail servers(gmail, hotmail, yahoo)τι γινετε ρε φιλε εχεις καμια προταση?EDIT: Το προβλημα λυθηκε. Και δεν ειναι η λυση που προτεινατε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 28, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Εάν θέλεις μας λες και πώς λύθηκε...Πάντως οι οδηγίες που σχεδόν ομόφωνα προτάθηκαν στο δικό σου thread είναι σωστές...http://www.thelab.gr/internet-and-networking/thunderbird-kai-pop3-109737.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Θα γελασετε παιδια αλλα επειδη παιρνω ιντερνετ απο τον εξαδερφο μου και πριν 1 χρονο ειχε ιους στο pc και εστελνε spams του ειχαν μπλοκαρει τα εξερχομενα mails γενικως...Τωρα που τους πηρα τηλ. και τους ειπα να τα ξεμπλοκαρουν ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΠΡΙΝ και δουλευουν ολα μια χαρα σε ολους τους mail servers και δοκιμασα τωρα που δεν εχω μπλοκαρισμα και τη λυση που λετε για τον "mailgate.forthnet.gr" κι ομως με αυτον τον outbox mail server απλα ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ οποτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 28, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Κοίταξε εδώ τις ρυθμίσεις σου αν είναι όλα σωστά. Αν χρησιμοποιείς τον smtp των mail providers σου δεν το χρειάζεσαι και τόσο πολύ, αλλά για μεγάλα mail είναι προτιμότερος ο smtp του isp σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 29, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Οταν λες μεγαλο mail τι ακριβως εννοεις?Μηπως οτι οταν στελνω mails με μεγαλα αρχεια σαν συννημενα δεν θα τα στελνει με τους mail servers του καθε mail account.Αν εννοεις αυτο τοτε να σου πω οτι πολυ απλα εχεις αδικο γιατι ηδη εχω στειλει μεγαλα mails και μια χαρα τα στελνει ενω οταν δοκιμασα με τον isp mail server provider δεν μπορουσε να στειλει ουτε τα μικρα απλα κειμενο mails ποσο μαλλον τα μεγαλα....Απο εκει και περα καταλαβαινεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 29, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Δεν είπα ότι δεν τα στέλνει, αλλά αν μπορείς να το στείλεις με τον smtp του provider σου σε συμφέρει γιατί είναι πιο κοντά σου και πιάνεις μεγαλύτερη ταχύτητα.Ο περιορισμός στο μέγεθος του συνημμένου γίνεται από τον κάθε mail admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.