Jump to content

P4 3GHz@???? (56k Warning)

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα πήρα έναν P4 3GHz.... Το θετικό του είναι ότι έχει όλα τα caps....

CPU-P4-3-001.jpg

Το αρνητικό του είναι ότι είναι: SL6WK με FPO: LxxxA8xx. Θα προτειμούσα να είναι SL6WU με LxxxΒ0xx, αλλά δεν είχανε. Πολύ εξυπηρετικός ο υπάλληλος της ZeroOne, έψαξε ο άνθρωπος αλλά δεν είχε άλλα. Αν είδα καλά στο πρόγραμμά τους και συγκεκριμένα στην αποθήκη είχανε 8 κομμάτια.... Μερικές αρχικές φωτό παρακάτω....

CPU-P4-3-002.jpg

CPU-P4-3-003.jpg

CPU-P4-3-005.jpg

Σύντομα και με oc αποτελέσματα. Τώρα του τρέχω διπλό FAD και θέλω να "κάτσει" λίγο η AS5.

Πόσο μπορεί να φτάσει, με αέρα?

Με default το voltage απο το bios και 245 fsb είναι σταθερός...... Μου έκανε εντύπωση που η Abit μόνη της σήκωσε το voltage...... Τον πήγα και 250fsb, αλλά με default ρεύμα, στο welcome sceen των windows μου κάνει επανεκκίνηση....

CPU-P4-3-OC-001.jpg

CPU-P4-3-OC-002.jpg

Σταματήσαμε στα 3.68GHz...... Ίσως να φταίει το ότι έχω μια GlobalWin CAT4-88T και της έχω βάλει έναν Delta SHE 8cm στα 8v να φυσάει.....

Του αλλάζω τα φώτα τώρα στα Burn-in, βάζω τον Delta στα 10v και ανάβω και AirCondition στους 20C.... :woot:

Ωραίος για αρχή... χεχε... μη του ρίξεις volt απο σήμερα... άφησε τον 2-3 μέρες με folding or f@D ....και μετά σιγα σιγά..... για σταθερότητα επίσης τρέξε dual prime... εκει στα 245 τι έτρεξες?

Έτρεξα το 100 loops στο 3D Mαrk 2002 στο test Text Search, και τώρα τρέχω διπλό FAD με HIV.....

Λιγο περιεργο να εισαι σταθερος με default ρευμα στα 245 και να μην παιζει καθολου με 250..

Υπολογισε 0.5 αυξηση ρευματος και 2-3 μχζ φσβ πανω αναλογα με την ψυξη!

ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι 2-3 μέρες περάσανε... ’ναψα το AC σήμερα... Το έβαλα στους 21C και μετά από 2ώρες τα 9000BTU του μου δώσανε την παρακάτω θερμοκρασία στο δωμάτιο....

room-temp.jpg

Οπότε έριξα 1.7v στην CPU και με έφτασε stable στα 3.9GHz. Τώρα του τρέχω διπλό F@D.....

bios-3900.jpg

Τράβηξα φωτό όταν βγαίνει το bios για ευνοήτους λόγους....

Οι ευνόητοι λόγοι για μερικούς μπορεί να είναι ότι δεν μπαίνει καν στα windows αλλά δεν νομίζω εδώ σε μάς να συμβαίνει το ίδιο....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:16]

Οι ευνόητοι λόγοι για μερικούς μπορεί να είναι ότι δεν μπαίνει καν στα windows αλλά δεν νομίζω εδώ σε μάς να συμβαίνει το ίδιο....

ευστοχοτατος.....:innocent:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Όχι εγώ το πήρα με την έννοια, ότι αν έβαζα ένα CPU-z μπορεί κάποιος να έλεγα ότι έπαιξα με PhotoShop....

οπότε εκεί είσαι σταθερός? άντε ανέβα να δούμε που θα τερματίσει! και μετά έλα από το σπίτι για κρύο καφέ και προμηθέα:devil: :devil: :devil:

Η CPU με AirCondition και 23C στο δωμάτιο πάει stable στα 3.9GHz (1.7v) με αέρα και τον Delta στα 12v. Χωρίς AirCondition και θερμοκρασία δωματίου 26C πάει stable στα 3.8GHz (1.6v), στα 12v ο Delta και χωρίς AirCondition, θερμοκρασία δωματίου 30C και ο Delta στα 8v, πάει stable στα 3.7GHz (1.6v) και 3.6GHz με default ρεύμα.....

Η σταθερότητα μετριέται με Toast για μια ώρα και παράλληλα τρέχει F@D διπλό....

Αυτά προς το παρόν....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.