Predator_Crack Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω άν υπάρχει κάποια ενημερωμένη βάση/πίνακας σε κάποιο site που να δίνει πληροφορίες έγκυρες για το τί χρειάζεται κάθε μιά απο τις κάρτες γραφικών όσων αφορά το ακριβές ρεύμα και τα αμπέρ που χρειάζονται στο +12v rail του PSU. Θα ήθελα να γνωρίζω κυρίως για μελοντική χρήση. Συνήθως οι κατασκευαστές αναφέρουν μια ονομαστική τιμή watt αλλά συνήθως δέν αναφέρεται πουθενά τί γίνεται με τα RAILS και έτσι ο καθένας μπορεί να ψάχνεται με το άν θα τραβήξει το κάθε τροφοδοτικό ί όχι. Ούτε noobάς τελείως είμαι ούτε επιστήμων και γιαυτό θέτω το ερώτημα εδώ.Τσίμπησα ένα ανάλογω θέμα εδώ και μου ρθε να ρωτήσω. Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Απρίλιος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Εχει κανα 2 που δίνουν κάποιες θεωρητικές τιμές για το συνολικα watt που θα χρειαστείς στο pc σου! πχ!Thermaltake Power Supply Calculator Απο κεί και πέρα πολλοί κατασκευαστες δίνουν για την GPU την ελάχιστη τιμή watt που θα χρειαστούν!πχ αυτο το πινακάκι!Latest graphics card power requirementsΣτα υπόψην πρέπει να υπολογιστεί και η γήρανση του τροφοδοτικού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Απρίλιος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Εχει κανα 2 που δίνουν κάποιες θεωρητικές τιμές για το συνολικα watt που θα χρειαστείς στο pc σου! πχ!Thermaltake Power Supply Calculator Απο κεί και πέρα πολλοί κατασκευαστες δίνουν για την GPU την ελάχιστη τιμή watt που θα χρειαστούν!πχ αυτο το πινακάκι!Latest graphics card power requirementsΣτα υπόψην πρέπει να υπολογιστεί και η γήρανση του τροφοδοτικού!Για το πρώτο το γνωρίζω και γενικά έχω δεί τί γίνεται με τα watts. Το δεύτερο σου link απαντάει μάλλον στο ερώτημα μου. Thx for sharing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 αυτο το πινακακι ,επειδη ενδεχεται να μπερδεψει οσους ψαχνουν ενα νουμερο ,αφορα ολοκληρο το "κουτι" και οχι μονο την gpuThe following are the minimum power requirements using a PSU with a single +12V rail. Also these requirements are for a system containing basic components (unless otherwise noted). The more add in cards and hard drives that a system has, the more amperage draw on the 12v rail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.