P70 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2012 Εχω κανει 2 φορες ανακτηση δεδομενων απο το κινητο μου (ναι τα samsung τα σπανε.................) και οι 2 φακελοι στους οποιους αποθηκευσα τα δεδομενα δεν σβηνουν με τιποτα!!!Δοκιμασα και σε safe mode αλλα ουτε ετσι και το μηνυμα που βγαζει ειναι οτι "και καλα" το file δεν ειναι εκει πλεον και κραταει 2 αρχεια ενω εχει σβησει ολα τα αλλα.Any ideas?
jiohkor3 Απρίλιος 4, 2012 #2 Απρίλιος 4, 2012 Φακελοι στο πισι σου; Μηπως κατι τα χρησιμοποιει και βρισκεται ισως στη μνημη; Τραβηγμενο αλλα μου εχει συμβει..μηπως τρεχει κανα προγραμμα της σαμυ;
P70 Απρίλιος 4, 2012 Author #3 Απρίλιος 4, 2012 Φακελοι στο πισι σου; Μηπως κατι τα χρησιμοποιει και βρισκεται ισως στη μνημη; Τραβηγμενο αλλα μου εχει συμβει..μηπως τρεχει κανα προγραμμα της σαμυ;Δεν εχω προγραμμα της σαμυ μεσα και δεν εχει κατι που να χρησιμοποιειται! τι θα μπορουσε να ειναι εξαλλου αφου ουτε απο safe mode δεν με αφηνει?
jiohkor3 Απρίλιος 4, 2012 #4 Απρίλιος 4, 2012 Σωστος. Αλλα εφοσον δεν εμπλεκονται δικαιωματα δε μπορω να σκεφτω κατι. Σε 7 ολα αυτα;
jiohkor3 Απρίλιος 4, 2012 #6 Απρίλιος 4, 2012 Τοτε συνεχιζω να πιστευω πως κατι χρησιμοποιει το φακελο dll, driver κατιαπο εδω εχει καποια αλλα βηματαhttp://mintywhite.com/windows-7/7maintenance/delete-file-command-prompt/
oxide Απρίλιος 4, 2012 #7 Απρίλιος 4, 2012 Αν μιλάμε για το pc δοκίμασε με το unlockerενδεικτικό linkDownload Unlocker 1.9.1 Free - Get rid of error message like Error deleting file or folder, cannot delete folder: it's being used by another person or program - Softpedia
mchls Απρίλιος 4, 2012 #8 Απρίλιος 4, 2012 Και το malwarebytes διαθετει ενα παρομοιο εργαλειο το file assassin!
Nik0s Απρίλιος 4, 2012 #9 Απρίλιος 4, 2012 Κάνε ενα boot με ένα live linux από CD ή στικάκι και βρες τους φακέλους και τα αρχεία αυτά και διέγραψε τα. Μπακάλικο αλλά άκρως αποτελεσματικό.
P70 Απρίλιος 4, 2012 Author #10 Απρίλιος 4, 2012 [MENTION=6845]oxide[/MENTION] μου ελυσες το προβλημα! :T: thanx!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.