Jump to content

Αδυνατον να σβηστει φακελος!

P70

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω κανει 2 φορες ανακτηση δεδομενων απο το κινητο μου (ναι τα samsung τα σπανε.................) και οι 2 φακελοι στους οποιους αποθηκευσα τα δεδομενα δεν σβηνουν με τιποτα!!!

Δοκιμασα και σε safe mode αλλα ουτε ετσι και το μηνυμα που βγαζει ειναι οτι "και καλα" το file δεν ειναι εκει πλεον και κραταει 2 αρχεια ενω εχει σβησει ολα τα αλλα.

Any ideas?

Φακελοι στο πισι σου; Μηπως κατι τα χρησιμοποιει και βρισκεται ισως στη μνημη; Τραβηγμενο αλλα μου εχει συμβει..

μηπως τρεχει κανα προγραμμα της σαμυ;

Φακελοι στο πισι σου; Μηπως κατι τα χρησιμοποιει και βρισκεται ισως στη μνημη; Τραβηγμενο αλλα μου εχει συμβει..

μηπως τρεχει κανα προγραμμα της σαμυ;

Δεν εχω προγραμμα της σαμυ μεσα και δεν εχει κατι που να χρησιμοποιειται! τι θα μπορουσε να ειναι εξαλλου αφου ουτε απο safe mode δεν με αφηνει?

Κάνε ενα boot με ένα live linux από CD ή στικάκι και βρες τους φακέλους και τα αρχεία αυτά και διέγραψε τα. Μπακάλικο αλλά άκρως αποτελεσματικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.