Jump to content

X-FI Platinum fatality champion και HD 500 sennheiser

astrovasilis

Recommended Posts

Καλησπερα

Προσφατα πηρα μια Creative X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series μεταχειρισμενη και ειχα τα HD 500 SENNHEISER και ηχεια G51 Logitech

[ame]http://www.amazon.com/Sennheiser-HD500-Fusion-Full-Size-Headphones/dp/B00004SD87/ref=cm_cr_pr_product_top[/ame]

LOGITECH 980-000116 G51 - - E-SHOP.GR

Newegg.com - Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion 70SB046A00003 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Interface Sound Card

Οι ερωτησεις μου ειναι...

1) Πως κανουμε το τηλ/ριο να λειτουργησει;

2) Οταν εχουμε ΗΧΕΙΑ στα bass settings το bass redirection( on off ) - crossover F το ενεργοποιουμε; ( αν τα λεω καλα πανω απο αυτη τη συχνοτητα στελνει στα ηχεια κατω απο αυτη στο woofer)

3) Οταν εχουμε ακουστικα εχει bass boost ( on-ff) decibel και cutoff F... Μπορει καποιος να το εξηγησει;

image.jpg

4) Θυμαμαι απο τη EXTREME GAMER τοτε οτι υπηρχαν και drivers απο ενα παληκαρι;( καπως με ενα 'Κ' ηταν το ονομα του; ) Εκεινοι αξιζουν;

Κατι αλλο συστηνετε;

Το τηλεχειριστήριο δεν το είχα δουλέψει ποτέ, οπότε δε μπορώ να σου πω κάτι. Δεν είχα δει κάτι ιδιαίτερο, πιστεύω ότι θα έπρεπε να δουλέψει out-of-the-box.

Για τα ηχεία έχει μια ρύθμιση από τα Windows, όπου αφού επιλέξεις 2.1/5.1/7.1, άρα διάταξη με sub woofer, σε ρωτάει αν και ποιά ηχεία είναι full range. Αν του πεις ότι δεν έχεις full range, αυτόματα στέλνει τις χαμηλές στο sub.

Για τα ακουστικά, με δοκιμές θα δεις τι σου αρέσει. Εγώ δεν τα χρησιμοποιούσα, γιατί τα AKG είχαν από μόνα τους εξαιρετικό ήχο.

Τέλος, drivers για 7 έχει η Creative. Δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποιους άλλους, γιατί δεν είχα πρόβλημα. Νομίζω αυτοί που λες είχαν βγει αρχικά για τα Vista που δεν έδινε η ίδια η Creative και ειδικότερα για παλαιότερες κάρτες που σταμάτησαν την υποστήριξη.

Για το τηλεχειριστήριο χρειάζεται να κάνεις install το Creative Entertainment Center(αν θυμάμαι την ονομασία του καλά).

Στο cd με τους drivers το περιλαμβάνει!Δεν είναι και ιδιαίτερα βολικό στην χρήση του πάντως,αλλά δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις!

Στα ηχεία το ιδανικό είναι τα 80 με 90hz να έχεις το redirection!Γνώμη μου πάντα!

Εγώ πάλι στα ακουστικά επειδή ήθελα να 'κλωτσάει' λίγο το μπάσο το είχα στα 4-5db.

Εξαρτάται από εσένα πως θες να είναι ο ήχος σου,σε σχέση πάντα με το πως αποδίδουν και τα ακουστικά σου και πως έχεις ρυθμίσει και το equalizer!

Drivers και εγώ πάντα είχα της Creative,δεν δοκίμασα άλλους! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.