Jump to content

Ετοιμάζεται σιγά-σιγά ο "Zeus"........

hipro5

Recommended Posts

το πρωτο ειναι πιο Industrial και "βρωμικο" :T:

το δευτερο ειναι θυμιζει super market και ηλεκτρονικη ζυγαριά ή κρεατομηχανη....πολυ τυποποιημενο :TD:

:banging: -- HIPRO ZΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ -- :banging:

γιατι δεν το ονομαζετε "SnowBall" ?

μαματο ονομα.....

εχεις σκεφτει οτι το πι8ανοτερο ειναι να μαζεψεις τις απειρες παραγγελιες ?

και να χρειαστει να γινεις τιραμολα..... πρεπει να εχεις αλλα 15 ατομα απο πισω

να μονταρουν και να βιδωνουν.....

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 20:27]

george εισαι σιγουρος για το 14,5? To δικο μου που ειναι 3/4 ειναι γυρω στα 35 αδειο. Βαλε σωληνες , δοχειο για το υγρο, υγρα, condeser, fans, φιλτρα , κουτι , evaporator, συσκευασια σιγουρα θα σου βγει μια 40αρα κιλα.

Οσο για τα πανελ ειναι κουκλια και τα δυο!! (μεχρι ποσο μειον παιζουν?)

Βρέ .......ΜΟΝΟ γιά τον κομπρέσορα μίλησα.......... :D

14.5kgr o 5/8 , 13.5kgr o 1/2 και 11kgr του Promie.......’ντε σε σχέση με το Promie να είναι πιό βαρύ κατα 3-5κιλά........ ;)

Κομπρέσορας Promie.........

post-171-1416071100,7267_thumb.png

Πρωτα απο ολα γιωργο περαστικα να ειναι ολα με την φαση με τον Αγγλο , εαν θες να του στειλουμε κανα λουλουδι απλα πες το.Δευτερον αξιος για την προσπαθεια και την κινηση με τον Δια.....Εμπορικα πιστευω θα παει καλα.Εαν θες κανα ISO ολα κανονιζονται.Τα θεμα με το εξτρα τροφοδοτικο ειναι λιγο παραπανισιο αφου θα εχει ηδη 2 "εξοδους" . Πανελακι βαλε το πρωτο καλυτερο ειναι πιο πιασαρικο κατα την γνωμη.Ειθε να πανε ολα καλα και ο Διας να βρει τον θρονο του στον Ολυμπο ...και εαν στην πορεια του βγει καμια Ηρα ας της τραβηξει κανα .......:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

k εγω το πρωτο θα ελεγα!Ειναι πιο ωραιο...αν κ πιστευω οτι με κανενα αλλο χρωμματακι στα λεντ,πχκανενα σε μπλεδακι θα ηταν ομορφοτερο....αλλα κ ετσι δεν με χαλαει καθολου!χε!χε!

Καλή επιτυχία στο project φίλε, αν δεν υπήρχες και συ η "Ελληνική extreme κομπιουτερική κοινότητα" θα ήταν αρκετά φτωχότερη. To πιο σημαντικό για μένα είναι το ότι όλα αυτά που κατά καιρούς ανακαλύπτεις τα μοιράζεσαι απλόχερα με τους άλλους χωρίς την συνηθισμένη υπεροψία που διακρίνει τους "inventors" :)

Μία ψήφος και απο μένα για το πρώτο πανελάκι γιατί μου αρέσει που οι ενδείξεις είναι φωτιζόμενες απο μέσα.

Παραθέτω και μια φωτό με τις ενδείξεις απο τα δύο πάνελ....

Βλέπουμε οτι στο πάνω οι ενδέιξεις έχουν backround φωτισμό ενώ,

στο δεύτερο έχει απλά ενα λαμπάκι και απο πάνω γράφει την λειτουργία.

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το χρώμα απο τα led's θα προτιμούσα κατι σε μπλε :p

Aλλά φτιάχτο εσύ Γιώργο με το καλό και τα led αλλάζουν :p:p

Keep up the great work.....

Good luck man......:T:

post-595-1416071101,3388_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Sam.... [Σήμερα, στις 01:08]

Aλλά φτιάχτο εσύ Γιώργο με το καλό και τα led λλάζουν :p:p

Keep up the great work.....

Good luck man......:T:

αρχισαμεεεε......σε λιγο θα αρχισουμε και τις μοντες στον δια του hipro......ο θεος να βαλει το χερι του:help: :help:

αλλαξε τους τα φωτα hipro.τα νουμερα που δινεις ειναι φοβερα...ο διας σου ελπιζω να θεσει αλλα stds στην extreme ψυξη.....μοιρασε 5-6 beta να δουμε τι λενε......:jump::D

Moυ φαινετε θα τρεχεις κ δε θα φτανεις,στο τελος,

αν παει καλα (κατι που ειναι σιγουρο) θα πεσουν οι παραγγελιες βροχη!!!!

ετοιμασου για μαζικη παραγωγη ετσι?

Καλη επιτυχεια!!! (κ αυτο σιγουρο ειναι!!)

Ευχομαι οτι καλυτερο για την προσπαθεια που ξεκινατε, για πανελακι προτεινω το 1 κι εγω. Οσον αφορα το Δια..... δεν εριχνε ποτε κεραυνους (ουτε κρατουσε) ....αυτα ειναι απομυθοποιηση αμερικανικων hollywood σειρων τυπου ΖΗΝΑ και ΗΡΑΚΛΗΣ.. Αν θελετε να δειτε τι πραγματικα κρατουσε (και εριχνε) ο ΔΙΑΣ ρειξτε μια ματια στο αγαλματακι του που υπαρχει στο Εθνικο Αρχαιολογικο Μουσειο......:T:

ρε Γιώργο θα μας τρελάνεις... δεν την γλιτώνω την φυλακή! εκεί που άλλαξα τα ταπεινά νερά και με το πρόμι θα ήμουν άρχοντας, έρχεται ο τρελός και σου λέει, πολύ σύντομα θα είσαι ξεπερασμένος!!! αααααααααααααααααααααααχχχχχχ

Αρχική απάντηση από Voudas

...... εκεί που άλλαξα τα ταπεινά νερά και με το πρόμι θα ήμουν άρχοντας......

Επιστροφες δεν δεχομαστε....λοοοοοοοοολ

Τελικα τι εκανες με το προμι βρε?

Κανα λινκυ στο δελαμπι γιατι βαριεμαι να ψαχνω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.