Jump to content

Ετοιμάζεται σιγά-σιγά ο "Zeus"........

hipro5

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Τι γινεται τελικα?????Πως παει ο διας????σε ποσο καιρο υπολογιζεις????Εχω στη ακρη 400+ ευρω να τα φαω η θα αργησει πολυ??????καμια τιμαη πανω κατω(ετσι βρε παιδι μου να υπολογισουμε κ τι θα χρειαστουμε)?????

παει........ωρε γιωργο θα μας παρεις τα μυαλα..........μαξιμαηζερ διας και αντε γειαααααααααα.......μαλλον πρεπει να το αλλαξουμε το χαηπρο........περασαν οι εποχες τις ταχυτητας...τωρα πλεον ειναι η εποχη των εφευρεσεων......αρα εγω προτεινω να σε φωναζουμε Κυρο Γραναζη-Μαγκαιβερ κ.α.

γερα γιωργηηηηηηηηηηηηηηη.......κανε και κανα διαλλειμμα μην μας παθεις καμια υπερκοπωση.......χεχεχεχε

• 8 months later...

Χε,χε,χε.........όχι ακόμα........Έχει πάει παραπίσω αυτό το project λόγω DDR Maximizer, μνημών κ.τ.λ., αλλά ετοιμάζεται το πρωτότυπο του "MEGA Zeus".....Διβάθμιο (cascade) σύστημα.......εντός των κοντινών ημερών....... ;):)

Αρχική απάντηση από esdee

lol ... fantacid εχεις μαντηκες ικανοτητες!

υποκλεινομαι! :worship:

αμα συμωσεις κατι τις,μπορω να σου πω το κ μελλον σου......

δε φτανουν μονο οι μετανοιες! ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.