djtaz13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2012 Καλημερα. Απο χτες το βραδυ εχω ενα προβλημα με εναν εξωτερικο σκληρο δισκο Seagate. Τον εχω πανω απο 4 χρονια χωρις προβλημα. Χτες λοιπον τον ανοιγω και εκει που παει να τρεξει σταματαει και κανει ενα θορυβο τυπου μπιπ μπιπ κτλ ασταματητα χωρις να τον βλεπει το pc.Ξερετε τι εχει γινει? Αυτο ηταν? Παει ο δισκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Απρίλιος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Συνηθως μετα απο καποιο χρονικο διαστημα οι θηκες που εχουν μεσα τους σκληρους τα "παιζουν". Μου εχει συμβει και εμενα πολλες φορες και κανω το εξης ως λυση:Με μεγαλη προσοχη ανοιγεις τη θηκη που εχει μεσα το δισκο, τον βαζεις μεσα σε μια αλλη θηκη που εχεις αγορασει και αυτο ηταν.Στο 99% των περιπτωσεων που το εχω δοκιμασει εχουν λειτουργησει κανονικα οι δισκοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 4, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Λες ε?? Καλως μακαρι να ειναι αυτο! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuLuVuZ Απρίλιος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 ΚαλημέραΈχω και γω παρόμοιο πρόβλημα, αλλά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα το δημοσιεύω εδώΈβγαλα τον σκληρό από το κουτί, τον σύνδεσα στο Pc αλλά τπτ. Πήγα computer management και εκεί βλέπω τον σκληρό unlocated... Και απ ότι διάβασα πρέπει να τον κάνω format....Το κακό είναι ότι έχω κάτι πραγματάκια που δε θέλω να τα χάσω.. Καμιά ιδέα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Απρίλιος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 How do I use an "unallocated space" partition in Windows 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 12, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Παιδες το προβλημα μου λυθηκε αλλαζοντας κουτι! Ευτυχως αυτο ηταν το προβλημα! Σας ευχαριστω ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.