Jump to content

Προβλημα με waterblock

evolution

Recommended Posts

ίσος να φταίει ακόμα και το νερό, που χρησιμοποίησες !

To υγρο ? νερο καθαρισα μονο τα ψυγεια και ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν τα ξανα εβαλα ηταν απολυτως στεωνα ,το wb ανοιγμα και στεγνωμα με πανι

Οπως και να εχει βρηκα ατομο μου εκανε δουλειες το παπακι παλιοτερα με νικελοματα το πηγα και ειπε θα το κανει οποτε περιμενω αποτελεσματα - τιμη μου ειπε κανα 2-3 ευρω στη χειροτερη

Μάλλον στο προηγούμενο καθάρισμά σου έμεινε είτε νερό είτε κάποιο άλλο καθαριστικό υγρό κάπου και σου έκανε ζημιά. Δεν γίνεται ένα μήνα πριν να ήταν οκ και τώρα έτσι. Είτε έγινε αυτό που είπα, είτε το νέο υγρό ήταν χάλια. Εκεί επικεντρώσου να βρεις τι φταίει ;)

Μάλλον στο προηγούμενο καθάρισμά σου έμεινε είτε νερό είτε κάποιο άλλο καθαριστικό υγρό κάπου και σου έκανε ζημιά. Δεν γίνεται ένα μήνα πριν να ήταν οκ και τώρα έτσι. Είτε έγινε αυτό που είπα, είτε το νέο υγρό ήταν χάλια. Εκεί επικεντρώσου να βρεις τι φταίει ;)

Καθαριστικα ειπα πιο πανω δεν βαζω ποτε τα φοβαμε

Νερο αν εμεινε (που με το φυσημα για να τα στεγνωσω δεν παιζει) θα εμενε σταγονα και δεν πιστευω μια σταγονα νερου να μπορει να εξαφανισει κοματι επινικελοσης 3χ3

Άρα το μόνο που μένει είναι το υγρό που έβαλες το καινούργιο. Αυτό βέβαια με την προυπόθεση ότι δεν υπήρχε απολύτως τίποτα τον προηγούμενο μήνα που το τσέκαρες.

Yγρο τους πρωτους 6 μηνες ειχα τις feser και αργοτερα με αλλαγη σωληνα πηγα στα aquacomputer που ηταν γυρω στον 1.5 χρονο μεσα στο συστημα , δεν εχω μπλεξι τα υγρα μεταξυ τους (ουτε καν αλχημειες με διαφορετικα χρωματα ιδιας μαρκας δεν εχω κανει παρολου που απο οτι διαβαζω δεν θα εχω θεμα)

Τότε δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να είναι. Πραγματικά η περιγραφή που έκανες δείχνει αυτά τα 2 που είπα γιατί ξαναλέω εάν αυτή η "ζημιά" έγινε 100% μέσα σε ένα μήνα δεν υπάρχει κάποια άλλη λογική εξήγηση. Μπορεί βέβαια η επινικέλωση να ήταν έτοιμη να την "κάνει" με ελαφρά και απλώς το τελευταίο καθάρισμα να το έκανε αυτό πιο εύκολο και να μην φάνηκε πριν το δέσιμο.

το απιονισμενο μην το εμπιστεύεσαι,μπορεί να μην έχει άλατα με χημική διαδικασία, αλλά μπορεί να έχει άλλα!! δεν είναι στείρο, προτίμησε water for injection απο τα φαρμακεία.

To αποινισμενο το βαζω μονο για καθαρισμα μιας και εχω αρκετα 4λιτρα , δεν δουλευω την υδροψυξη με αυτο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.