bowpower70 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2012 Καλησπέρα, όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να αγοράσω κάτι πραγματάκια από Amazon πρώτη φορά θα κάνω γενικά παραγγελία από εξωτερικό οπότε θέλω βοήθεια. Αρχικά θέλω βοήθεια στο θέμα της πληρωμής αλλά κ στο θέμα της διεύθυνσης. Θέλω να παραγγείλω και από Amazon.co.uk αλλά και από amazon.de. Και γενικά ότι συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε γιατί είμαι πρωτάρης Ευχαριστώ, εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 που εχεις κολησει ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 3, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Καλησπέρα, όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να αγοράσω κάτι πραγματάκια από Amazon πρώτη φορά θα κάνω γενικά παραγγελία από εξωτερικό οπότε θέλω βοήθεια. Αρχικά θέλω βοήθεια στο θέμα της πληρωμής αλλά κ στο θέμα της διεύθυνσης. Θέλω να παραγγείλω και από Amazon.co.uk αλλά και από amazon.de. Και γενικά ότι συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε γιατί είμαι πρωτάρηςΕυχαριστώ, εκ των προτέρων οπως σωστα σε ρωτησε και Αποπανω, που ακριβως εχεις προβλημα Η διαδικασια ειναι πολυ straightforward με απλα βηματα Η αγορα απο καποιο καταστημα του εξωτερικου, εχει την ιδια ακριβως διαδικασια με την αγορα απο ενα ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα Κανεισ εγγραφη στο σαιτ της Αμαζονας (και στο αγγλικο και στο γερμανικο στην περιπτωση σου) και συμπληρωνεις τα απαιτουμενα στοιχεια Απο εκει και περα παραγγελνεις οτι θελησεις κανοντας χρηση της Πιστωτικης σου καρτας ή της Χρεωστικης (εφοσον ειναι Visa Electron ή οποιαδηποτε αλλη συμβατη) Λιγη προσοχη μονο στο εξης Η καρτα που δηλωνεις αποθηκευεται στο προφιλ σου στο σαιτ.Προσωπικα μετα απο καθε συναλλαγη, αφαιρω τα στοιχεια της καρτας και δεν τα αποθηκευω, οποτε σε μελλοντικη συναλλαγη θα πρεπει να ξαναπερασω τα στοιχεια της καρτας. Αυτο γιατι οι συναλλαγες στην Αμαζονα γινονται χωρις Verify by Visa, οποτε αν καποιος αποκτησει προσβαση στο προφιλ σου στο αμαζον και η καρτα σου ειναι αποθηκευμενη μεσα, ειναι πολυ ευκολο οπως καταλαβαινεις, να κανει αγορες και αν σου τις χρεωσει χωρις να παρεις χαμπαρι (δυσκολο να και τις παραλαβει ομως ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Απρίλιος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Ο συνάδελφος επάνω (Crazyant) έδωσε αρκετά σημαντικά Info ήδη. Θα ήθελα να συμπληρώσω ειδικά για το αγγλικό αμαζόνιο, να προτιμάς προιόντα που πωλούνται απευθείας από το άμαζον και όχι κάποιο τρίτο πωλητή. Με αυτό τον τρόπο έχεις λιγότερα ή καθόλου μεταφορικά συνήθως ( τα δωρεάν υσχύουν για αγορές apo 20 λίρες και πάνω άν δέν κάνω λάθος)• Sold and dispatched by Amazon.co.uk Όπου σημαίνει ότι απευθείας σας το στέλνει κ πουλάει το Amazon Αγγλίας.• Sold and dispatched by Amazons preferred merchant Όπου κ σημαίνει ότι το παίρνει από άλλον συνεργάτη του το Amazon κ το πουλάει • Sold and fulfilled by Amazon όπου πάλι σημαίνει ότι ναι μεν το πουλάει άλλος έμπορος αλλά για Ελλάδα στο πουλάει κ το αναλαμβάνει το AmazΔώσε περισσότερες πληροφορίες για το πού έχεις κολλήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.