jimisballjohn Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2012 Έχω προβλήματα στο ίντερνετ μιας συσκευής στο σπίτι και βρήκα ότι ίσως παίζει ρόλο το icmp ping, το οποίο το μπλοκάρει το ρούτερ μου. Μήπως να απενεργοποιήσω το μπλοκάρισμα και να το αφήσω ανοικτό; Τι κάνει το ICMP Ping; Χρειάζεται μπλοκάρισμα για να είμαι ασφαλής ή το Kaspersky Pure με καλύπτει σαν προστασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Ο router σου αν μπλοκάρει το ping θα είναι στη wan πόρτα και δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα της συσκευής σου. Εγώ το επιτρέπω το ping πάντως στους routers μου θέτοντας κάποιο όριο παράλληλα για να μπορώ να τους ελέγχω ότι είναι ζωντανοί, αλλά και να μη μου κάνει κάποιος επίθεση με ping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Απρίλιος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Το άλλαξα και πάλι έχω πρόβλημα στο ίντερνετ της συσκευής μου... Θα μου πάρει πολύ καιρό για να το λύσω δυστυχώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Για αρχή δοκίμασε να αλλάξεις πόρτα στο router, καλώδιο. Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις και τι πρόβλημα έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 τι πρόβλημα έχεις?το ping είναι ένα εργαλείο για να δεις αν μια διεύθυνση είναι alive και πόσο χρόνο θες για να της μιλήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.