Jump to content

Πολυκαναλος ηχος μέσω HDMI

stavroslam

Recommended Posts

Γεια σας παιδια θα ήθελα μια βοήθεια.εχω την HD6950 και θα ήθελα να την συνδεσω μέσω HDMI σε AV ενισχυτη και θα ήθελα πολυκαναλο ήχο για τις ταινίες.στις ρυθμίσεις μεσα απο windows στον ήχο παω στο AMD HDMI Output και βλεπω μόνο επιλογη για στερεοφωνικο.τι πρέπει να κανω ώστε να εχω 7,1 μέσω HDMI?

πηγαινε εδω

Realtek

και κατεβασε το ATI HDMI Audio Device R2.67.κανε το install και μετα στο πινακα ελεγχου θα δηλωσεις 7.1.

αν παιζεις πχ με vlc η media player classic home cinema πρεπει να δηλωσεις το hdmi σαν εξοδο ηχου μεσα απο το προγραμα για να το στελνει ψηφιακα και να σου κανει αποκωδικοποιηση dolby-dts ο ενισχυτης.

ετσι το ειχα κανει στην ati 5450 για το htpc μου.

πηγαινε εδω

Realtek

και κατεβασε το ATI HDMI Audio Device R2.67.κανε το install και μετα στο πινακα ελεγχου θα δηλωσεις 7.1.

αν παιζεις πχ με vlc η media player classic home cinema πρεπει να δηλωσεις το hdmi σαν εξοδο ηχου μεσα απο το προγραμα για να το στελνει ψηφιακα και να σου κανει αποκωδικοποιηση dolby-dts ο ενισχυτης.

ετσι το ειχα κανει στην ati 5450 για το htpc μου.

Ωραίος θα το κοιτάξω.σε ευχαριστω πολυ.με media player hc παιζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.