Jump to content

Χρονισμός Corsair Vengeance 8GB

Makam

Recommended Posts

To μόνο που είπε ο ΤS είναι ότι το σύστημα τις βάζει αυτόματα στα 1333. Και αυτό όντως ισχύει. Κατά τα άλλα εμένα μου κάνει εντύπωση ότι οι κόντρες κόπηκαν μόλις μπήκαν οι φωτογραφίες από το bios. :getlost:

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Είδε κανείς αυτόν που άνοιξε το thread να συμμετέχει στην συζήτηση? hijackerssss :p

Εγω στη θεση του θα ειχα φυγει μετα το ποστ #6 :p

Εχει κουραστει το θεμα πιστευω.απο την στιγμη που συμφωνουμε ολοι οτι δεν θα δει διαφορες απο τα 1333 στα 1600 τοτε ας το αφησουμε απ'εξω αυτο οκ?το θεμα μας ειναι τι προβλημα υπαρχει και δεν τρεχουν στα 1600 απο την στιγμη που αγοραστηκαν στα 1600.

το αυτο...

Τα αναγραφομενα specs στις μνημες , δεν ειναι τα default.

Eιναι τα maximum ρολογια που η εταιρια σου λεει οτι μπορει να δουλεψει η μνημη σου (χωρις να εχεις ρισκο να καουν).

Οταν βαζεις τις μνημες εκει , δεν τις βαζεις default.

Στην ουσια τις βαζεις οσο τσιτα γινετε , ΧΩΡΙΣ ομως να εχεις καποιο κερδος απ αυτο.

Αυτο μαλλον ειναι καινουριο...

Για την ακριβεια, ο κατασκευαστης στην ονομαστικη συχνοτητα που σου δινει, σου δηλωνει πως:

α. στον συγκεκριμενο χρονισμο,

β. με τα συγκεκριμενα timings (basic μαλιστα και οχι τα υπολοιπα 53,14) και

γ. την συγκεκριμενη ταση,

θα πρεπει να παιζουν 101% απροβληματιστα

παραπανω ή παρακατω συχνοτητα λειτουργιας, ο κατασκευαστης ΔΕΝ σου Εγγυαται ορθη λειτουργια, χωρις αυτο να σημαινει πως οι μνημες αδυνατουν να τα υποστηριξουν

απλα τα πραγματα

Και αν θελεις εναν λογο γιατι στα 1600 και γενικοτερα οσο πιο ψηλα και με οσο το δυνατον χαμηλοτερα timings, θα σου πω, για να unzip/unrar πιο γρηγορα τα συμπιεσμενα αρχεια :p:tomato:

Χαλαρωσε

Δεν υπαρχει λογος να δημιουργειται κοντρα για το αν και κατα ποσο εχει χρηστικοτητα αυτη η αλλαγη

Η φαση ειναι πως με τους Sandy δεν εχει και μεγαλη σημασια η συχνοτητα των μνημων γιατι πλεον δεν clockαρεις με βαση το fsb/bclock, αλλα μονο με τον πολλαπλασιαστη...και επισης οι sandy ειναι πιο "δεκτικοι" και "φιλικοι" να το πω σε διαφορα multi, κατι που παλιοτερα δεν ισχυε και επρεπε εκ των πραγματων να βαλλεις τις μνημες ψηλα προκειμενου να μπορεσεις να ανεβασεις και τον επεξεγαστη ψηλα.

Οπως σωστα ειπαν και αλλοι, η ουσια ειναι πως θα καταφερει να βαλλεις τα μνημονια του στην ονομαστικη τους συχνοτητα και οχι το αν υπαρχει διαφορα, μεγαλη ή μικρη

Καλο ειναι να αναφερθει η αποψη υπερ ή κατα, αλλα το να αναλωθουν 2/3 σελιδες σε μια ανοφελη και ανουσια κοντρα ειναι trAgic :p

Πρόσφατα αγόρασα αυτές τις μνήμες αλλά το σύστημα τις αναγνωρίζει μόνο στα 1333.

Οποιαδήποτε απόπειρα μέσω BIOS να τις δει στα 1600 μου βγάζει μήνυμα ότι το σύστημα δεν μπόρεσε να εκκινήσει και επαναφέρει τη ταχύτητα στα 1333.

Επεξεργαστής: Intel i5-2500K.

Μητρική: Gigabyte Z68A-D3H, B3.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο BIOS για να τις δει στα 1600;

Ευχαριστώ.

Αρχηγε μου, μπορεις να αναφερεις τι ακριβως δοκιμασες και δεν σου βγαινει η συνταγη?

Γιατι για να μην βγαινει ή κατι κανεις λαθος ή κατι παιζει με το mobo σου

Αξίζει η διαδικασία ψαξίματος; Απαντάω με ένα σκέτο και ξερό ΝΑΙ

Εχει ένα μηχάνημα νέο στα χέρια του και αμήν τι άλλο, ας το δει να δουλεύει στην Stock κατάσταση απροβλημάτιστα...

Amen to that Karmen (για την απαντηση), αλλα λεμε "αν μη τι αλλο" :hehe:;)

Η πρωτη μου απαντηση στο θεμα δικαιωνεται, αλλα που ειναι ο thread starter? Τον τρομαξανε με το πεσιμο και εφυγε ο ανθρωπος

χαχαχαχαχαχαχα σωστός damn :hehe:

τώρα που το σκέφτομαι είχα γράψει αμνη ή κάτι παραπλήσιο :hehe:

πάτησα δεξί κλικ και μηχανικά την πρώτη πρόταση του ορθογραφικού ελέγχου :hehe:

πωπωπωπωπωπω έχω πεθάνει χαχαχαχαχαχα

Να βλέπω likes στο ποστ 43 plzzzz :hehe:

χαχαχαχαχαχαχα σωστός damn :hehe:

τώρα που το σκέφτομαι είχα γράψει αμνη ή κάτι παραπλήσιο

Να βλέπω likes στο ποστ 43 plzzzz :hehe:

παλι καλα που δεν ηταν σκετο ..μνη γιατι θα πηγαιναμε αλλου!! :hehe::hehe:

[MENTION=1215]nucleus[/MENTION]

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION]

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]

Ειλικρινά ντρέπομαι αφάνταστα!

Νόμιζα ότι για κάθε νέα απάντηση θα ερχόταν μήνυμα στο e-mail.

Σταμάτησα γύρω στην δέκατη απάντηση και η αλήθεια είναι ότι επηρεάστηκα από τον φίλο Narzul και τις άφησα στα 1333.

Πίστεψα λανθασμένα ότι το θέμα τελείωσε και σταμάτησα να μπαίνω στη σελίδα, αν και κοιτούσα 2-3 φορές την ημέρα τα μηνύματά μου μήπως έρθει ειδοποίηση.

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου και μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν, αν και το θέμα στην πορεία άλλαξε κατεύθυνση.

Σίγουρα δικό μου λάθος γιατί δεν συμμετείχα για να δώσω ανατροφοδότηση στη συζήτηση.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον φίλο Trexx για την φωτογραφική απάντηση, αλλά και την Karmen1983 γιατί με ψυχολόγησε επακριβώς και έπιασε το νόημα του θέματος.

Ακόμα και τώρα όμως δεν μπορώ να "κλείσω" το θέμα γιατί είμαι εκτός έδρας και χρησιμοποιώ το φορητό για να απαντήσω.

Το σίγουρο είναι ότι χρωστάω σε όλους μια ειλικρινή συγγνώμη και καφέ σε όποιον βρεθεί στη Νάουσα Ημαθίας.

Καλή Ανάσταση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.