Jump to content

Τσακισμενη συνδεση sata σε 500αρη δισκο

xkabamarux

Recommended Posts

Εχω ενα σκληρο δισκο sata seagate 500αρη ο οποιος εχει το εξης προβλημα: στο σημειο συνδεσης με το sata εχει τσακισει λιγακι το πλαστικο της συνδεσης (αυτο που ειναι μικροτερο απο το αντιστοιχο τoυ ρευματος συνδεσης) και με τη παραμικρη λαθος κινηση υπαρχει μεγαλος κινδυνος να σπασει.

Υπαρχει καποιος που επιδιορθωνει τετοιου ειδους προβληματα ;

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Προτείνω να πάρεις σιλικόνη και να κολλήσεις ενα τέτοιο απάνω να μην εχεις ξανά θέματα

sata-power-latching-cable.jpg

Θελει απλη σιλικονη ή καποια ειδικη; Για θεματα θερμοκρασιας απλα κανω την ερωτηση.

Ευχαριστω για τη βοηθεια σου.

Με το κλασσικό πιστολάκι απλής σιλικόνης νομίζω δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.

Τελικα εχει το ιδιο θεμα και η συνδεση με το sata για αυτο και αλλαξα και το ονομα του ποστ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια σου και παλι.

Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με ενα Sata καλώδιο,βάλε μια φωτογραφία να δούμε πως είναι μπας και κατέβει και καμιά άλλη ιδέα!

Θα εβαζα ευχαριστως αλλα ο δισκος δεν ειναι εδω που βρισκομαι εγω τωρα. Ευχαριστω για το χρονο σου και παλι.

Μαζί με την σιλικόνη και τα καλώδια ίσως να ήταν καλό να έβαζες και έναν οδηγό να τα κρατάει σταθερά,πχ μια τηλεκάρτα στο κάτω μέρος του δίσκου και να ακουμπάνε εκει τα καλώδια,γεμισμα με σιλικόνη τον χώρο ενδιάμεσα στην τηλεκάρτα και τα καλώδια και έτοιμος ο δίσκος..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.