Jump to content

Σκληρος δισκος WD & 7αρια Windows

Tuxer

Recommended Posts

Firmware Update for ST3500320AS, ST3500620AS, ST3500820AS, ST3640330AS, ST3640530AS, ST3750330AS, ST3750630AS, ST31000340AS

Αυτος ειναι ο δισκος που στο 1o pc μου βγαζει κατα την εκκινηση του No Device detected και σε ενα αλλο pc μου κατα την εκκινηση Δεν φαινετε τιποτα στην οθονη ,μαυρη μαυριλα, http://img31.imageshack.us/img31/1548/img20120401171952.jpg στο 2o pc ουτε κατα διανοια να φανει η μαυρη οθονη ...:confused:

μετα απο πολλα μηνυματα λαθους πηγα να του ξανα βαλω τα 7αρια, ε και εκανα λαλακια κ εκοψα μικρο partition και στο update δεν χωρεσαν κ ζητησε reboot ε απο κει κ περα εφαγε φλασια... οτι cd και να βαλω δεν γινεται κατι.. εντομεταξυ και στον αλλο δισκο ubuntu εχω απλα τα εχω το καθε ενα σε δικο του δισκο..

οχι απλα επειδη στον ενα pc κατα την εκκινηση μου βγαζει το προβλημα αυτο οτι δεν τον εντοπιζει και στο αλλο pc ειναι ολα νεκρα, εχω λαλησει δεν ξερω τι να κανω στο τελος...

συμπερασματικα στο παλιο το pc εφταιγε η 1 μνημη για αυτο Και δεν εκανε σωστη εκκινηση, στο δε 2ο pc δεν γνωριζω γιατι ετρωγε σκαλωμα, ο δισκος πηγε σε ενα αλλο μηχανημα ενος φιλου τεσταριστηκε, φορμαριστηκε και μετα στο δικο μου pc ξανα μπηκαν τα 7αρια

επιπλεον ετρεξα και το .exe patch για τον δισκο απο την segate για το fw

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.