Elpis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 παιδια εφτιαξα και εγω ενα forum για υπολογιστες και o/c ... δεν εχει τελειωσει ακομα ουτε στη μεση δεν ειμαι..... αν εχετε ωρα περαστε και αν σας αρεσει καντε και ενα register... αυτα φιλικα elpisY.Γ. το σιτε ξεχασα ρεεεε λοιπον ειναι : http://overclocking.myfreebb.com
antonisk7 Ιούλιος 20, 2004 #3 Ιούλιος 20, 2004 Απλά ποιος ο λόγος να φτιαχτεί ένα ακόμη φόρουμ ? Θα είχε ένα νόημα αν στη δομή του είχε κάτι καινοτομικό. Απ'ότι φαίνεται είναι παρόμοιο (και πιο ελλειπές) από τα υπάρχοντα fora. Αν απλά ήθελες να πειραματιστείς με php , nice try
Elpis Ιούλιος 20, 2004 Author #4 Ιούλιος 20, 2004 οπως το ειπες απλα ηθελα να πειραματιστω.. και το ποσταρα για βα μου πειτε τη γνωμη σας... οχι οτι περιμενω να γεμισει βεβαια.. (ειναι ελιπες γιατι δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου ακομα...)
DMylonas Ιούλιος 20, 2004 #6 Ιούλιος 20, 2004 Καλή προσπάθεια. Προσωπικά έχω φτιάξει πολλά forum σε free και paid εταιρείες.... Έχω παρατηρήσει ότι οι απανταχού χρήστες, δύσκολα γίνονται μέλοι σε forums που είναι free προς τους admin. Ειδικότερα οι έμπηροι χρήστες....Μέχρι στιγμής στον τομέα των υπολογιστών έχω κλείσει 2 προσωπικά forums σε free hosting και ένα σε paid, λόγο μη ικανοποιητικής προσέλευσης...... Στο paid ειδικά μου το έκλεισαν η διαφιμηζόμενοι, αφού είδανε ότι δεν είχα κίνηση......
Kanonieris Ιούλιος 22, 2004 #7 Ιούλιος 22, 2004 Πολύ καλό!!!Αν το δουλέψεις περισσότερο θα γίνει ακόμη καλύτερο!
naz Ιούλιος 22, 2004 #8 Ιούλιος 22, 2004 εγω παλι βλεπω οτι οσο αυξανονται τα διαφορα φορουμς τοσο πληθαινει η κοινοτητα και τοσο περισσοτερο διαδιδεται το ιντερνετ στην ελληνικη κοινωνια.μακαρι να υπηρχαν παρα πολλα,και οχι ενα δυο σοβαρα και τα υπολοιπα χυμα.....παλι εμφανιζεται το φαινομενο του δυπολισμου το οποιο μονο ως υγειες δεν μπορει να χαραχτηριστει....πιστευω οτι ανετα σε λιγα χρονια θα γεμιζει ο κοσμος με την παρουσια του πολλα φορουμ,σε διαφορους τομεις.βεβαια να συμφωνησω οτι καλο θα ηταν να υπαρχει νεοτερισμος και ποικιλια σε καθε νεα προσπαθεια,εκει πρεπει να επικεντρωθουν οι υποψηφιοι admins.πραγματικα προς το παρον δεν βλεπω κανενα λογο για να απορριψω ενα νεοσυστατο φορουμ,αφου με την εγγραφη μου επιβραβευω την οποιαδηποτε προσπαθεια εχει γινει.ετσι μπορει η καθε κοινοτητα να εξελιχθει μακροπροθεσμα και να μην κλησει νυχτα οπως πολλες αλλες....αλλωστε ειλικρινινα δεν χανει κανεις τιποτα οταν εγγραφεται ως μελος,βεβαια καλο θα ειναι να εχει και κατι να πει ο ιδιος,αλλα να του προσφερεται και υλικο προς αναγνωση ....σιγα σιγα,το μονο που εχω να ευχηθω ειναι καλο ξεκινημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.