kotopoulos Απρίλιος 4, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 τίποτα!ντε και καλά να bootαρει από IDE#0στο bios έχει επιλογήdevice config=setup by OSαυτό πρέπει να αλλάξει αλλά δεν με αφήνει να το αλλάξω και είναι η ρίζα του κακού Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotopoulos Απρίλιος 4, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 ειχεσ δικιο τωρα που το ειδαUSB-FDD Legacy Emulation=Enabledαλλά πρέπει να βρω στικακι 4gb γιατί δε νομίζω να δει το maxtor 320gb και ας είναι flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylar335 Απρίλιος 4, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Δοκίμασε να κάνεις boot με το Hiren's BootCD ,έχει mini windows xp ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 4, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 ειχεσ δικιο τωρα που το ειδαUSB-FDD Legacy Emulation=Enabledαλλά πρέπει να βρω στικακι 4gb γιατί δε νομίζω να δει το maxtor 320gb και ας είναι flashδοκίμασε δεν χάνεις κάτι.. απλά πιθανόν να πρέπει να είναι αδειος... Φλασάκι 4gb γιατί να θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotopoulos Απρίλιος 4, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 και σιγά μη μας κάνουν ότι θέλουν τα ρημάδια!!!!!!!!!!!:fun:κατέβασα το Universal USB Installer(UUI) από εδώUniversal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linuxέβαλα το σκληρό του toshiba στη θήκη,το κούμπωσα στο desctop, έτρεξα το UUI και τον έκανα bootable με το Hiren's BootCD 15.1 μέσαΜετά τον έβαλα πάλι στο toshiba και..........bootαρε το ρημάδι επιτέλους Τώρα μένει να δω τι θα κάνω με το bios αλλά δε με νοιάζει καθόλου γιατί έχω OS εχω dos έχω απ όλα έχω:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 4, 2012 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 είδα ότι το hirens έχει μέσα προγραμματάκι για να βγάζει τους κωδικούς των bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotopoulos Απρίλιος 4, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 ναι με την διαφορά ότι εγώ δεν θέλω να κάνω psw recovery γιατί δεν μου ζητάει Αυτό που θέλω είναι bios reset για να αλλάξω το device config=setup by OS για να μπορέσω να αλλάξω τα settings του bios μέσα από το bios όχι από το software της toshiba το οποίο δεν υπάρχει πια(ούτε το supervisor psw που θέλει για να μου δώσει πρόσβαση στο bios μέσω windows) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylar335 Απρίλιος 4, 2012 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Στο service manual ,στο 4,13 δείχνει την μπαταρία της matherboard (RTC Battery). Αν την βγάλεις για 10 λεπτά, θα γίνει reset στο bios. Αλλά θα πρέπει να λύσεις το laptop απ' ότι βλέπω στο σχέδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 4, 2012 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Στο service manual ,στο 4,13 δείχνει την μπαταρία της matherboard (RTC Battery). Αν την βγάλεις για 10 λεπτά, θα γίνει reset στο bios. Αλλά θα πρέπει να λύσεις το laptop απ' ότι βλέπω στο σχέδιο.είπε ότι το έβγαλε πιο πάνω..μισό αφού πλέον μπουταρες με φλασάκι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τα Win απο εκεί να ξεμπερδεύεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotopoulos Απρίλιος 4, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 όχι με φλασακι από το ide 0 έχω bootαρει και τώρα έχω και ntfs partitionμε αφαίρεση της μπαταρίας δεν κάνει reset στα settings,μόνο στην ώρα/ημερομηνία κάνειπάει για flash αλλά πρέπει να το κοιτάξω καλά γιατί δεν είναι desktop με dual biosαν γίνει λάθος θα έχω άλλο ένα h/w κρεμασμένο στον τοίχο(παιδική συνήθεια να κρεμάω τα ''ψημένα'' στον τοίχο:fist:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotopoulos Απρίλιος 5, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Και δεν τελειώσαμε ... Τώρα οποίος μπορεί να βρει κάτι σχετικό με την επιλογή του bios: Device Config. = Setup by OSγιατί το manual γραφεί ότι έτσι είναι default :--------------------------------------------------------------------------------------Configuration This option lets you set the device configuration.All Devices------------BIOS sets all devices.Setup by OS ---------Operating system sets devices that it can control.(Default)NOTE: When using installed OS, selecting “Set by OS” is recommended.But, when setting “PC CARD-Controller Mode” to other than “ Auto-Selected”, select “ All Devices”.--------------------------------------------------------------------------------------αλλά πουθενά δεν βλέπω να γραφεί πως μπορώ να το αλλάξω χωρίς το toshiba hw setup utility το οποίο τρέχει στα προεγκατεστημένα windos xphttp://tim.id.au/laptops/toshiba/satellite%20a10%20pro%20a10%20tecra%20a1.pdfgooglαρω για info:p αλλά μπορεί κάποιος από εσάς να το βρει νωρίτερα και να το postαρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotopoulos Απρίλιος 5, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 ""Debug Port connector""τι θέλει να πει ο ποιητής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 5, 2012 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 φίλε μου μπορείς να κάνεις μια ανακεφαλαίωση για το τι λειτουργικό έχεις τώρα πως το έχεις εγκαταστήσει και τι θες να κάνεις? αυτό το πρόγραμμα που λές δεν το έχει πουθενά να το κατεβάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.