Κοπρίτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 βαλτε ΝΕΤ τωρα..... :sick: τι μας ταιζουν ρεεεεεε
wrong method Ιούλιος 19, 2004 #2 Ιούλιος 19, 2004 Το είχα δει όταν προβλήθηκε πριν μερικούς μήνες.Εκανα κανα 10ήμερο να πατήσω σε γυράδικο,αλλά μετά η πείνα νίκησε δυστυχώς.
Κοπρίτης Ιούλιος 19, 2004 Author #3 Ιούλιος 19, 2004 ρε αν ειναι δυνατον...ομολογουν εργαζομενοι σε κρεατοβιομηχανιες των Η.Π.Α. οτι ταιζουν τα βοοειδη με αλεσμενο κρεας απο ψοφια σκυλια, γατια και αλλα ζωα....τα δειχνει κιολας...και ο μεγαλυτερος αγοραστης τους φυσικα...... McDonalds.....
wrong method Ιούλιος 19, 2004 #4 Ιούλιος 19, 2004 Περίμενε λίγο να πεί και γιά τα corn flakes .....:sick:
kagelar34 Ιούλιος 20, 2004 #7 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method Περίμενε λίγο να πεί και γιά τα corn flakes .....:sick: ΄τι έχουν ρε παιδιά και τα COrn flakes?Στο τέλος δε θα μπορούμε΄να φάμε τίποτα
kallileo Ιούλιος 20, 2004 #9 Ιούλιος 20, 2004 Τωρα ξυπνησατε??????Ειχα φαει μια φορα σε Mac πριν καμια 8 χρονια και οταν ειδα το ψοφιο μαρουλι δεν ξαναπατησα.
DJD Ιούλιος 20, 2004 #10 Ιούλιος 20, 2004 Τα McDonalds είναι το πιο άθλιο φαγητό που μπορεί να δοκιμάσει κανείς. Περνάς απ' έξω και βρωμοκοπάει ο τόπος :TD: Όσο για τα υπόλοιπα.. σαβούρα πάντα έτρωγα.. και το κακό είναι ότι ξέρω ότι είναι φτιαγμένα από ότι πιο χάλια "φαγητό" :sick: υπάρχει. (Δρακουλίνια, πιτσίνια, πακοτίνια τα σκοτώνω )
RootX Ιούλιος 20, 2004 #11 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από DJDτα σκοτώνω ) Μωρέ το αντίστροφο να φοβάσαι....
DJD Ιούλιος 20, 2004 #12 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Μωρέ το αντίστροφο να φοβάσαι.... Γιατί νομίζεις έχω να κάνω checkup από τότε που ήμουν αθληταράς; (πάνε 7 χρόνια...)
Κοπρίτης Ιούλιος 20, 2004 Author #13 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 16:56] ημουν με αμερικανους σε ενα αυτοκινητο στην γερμανια ...και πηγαιναμε προς το αεροδρομιο... στον δρομο ειδαμε mcdonals.... κανανε λες και ειδανε καμια καταπληκτικη παραλια ή κατι τετοιο.... αφου χθες παρουσιασανε τεκμηριωμενα τον εθισμο που προκαλουν οι δοσεις ζαχαρης, αλατιου και καφεινης που προκαλει ενα McDonalds happy meal σε ενα πιτσιρικι,:bye: ειναι λογικο λοιπον αυτο να αποζητα την ιδια τροφη απο τα παιδικα χρονια με τις γνωστες συνεπειες.....μετεπειτα....:sick: και σας τα λεγα εγω..... γιατι δεν βαζουν αυτοι οι που$τηδες νεκροσημα και στα Big Mac:devil: ..... παρα μονο στα "αθωα" gauloisesακια μου.....
kallileo Ιούλιος 20, 2004 #14 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method Το είχα δει όταν προβλήθηκε πριν μερικούς μήνες.Εκανα κανα 10ήμερο να πατήσω σε γυράδικο,αλλά μετά η πείνα νίκησε δυστυχώς. Εγω ειχα να πατησω 2 χρονια........αλλα το Σαβ/κο πηγα Χαλκιδικη και αμαρτησα.:cry: :devil:
wrong method Ιούλιος 20, 2004 #15 Ιούλιος 20, 2004 "Εγω ειχα να πατησω 2 χρονια........αλλα το Σαβ/κο πηγα Χαλκιδικη και αμαρτησα"Εχεις δίκιο είναι δύσκολο να αντισταθείς στην "τσίκνα".Ξέρεις τι είναι να'σαι σε ταβέρνα όλοι να ζητάνε κοψίδια και εσύ μπάμιες; μιά δυό την επόμενη θα φας όλη τη σούβλα καί θα το απολαύσεις κι' ολας.Παρομοίως 2 χρόνια veg καί εγώ αλλά τώρα..........
kallileo Ιούλιος 20, 2004 #16 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method "Εγω ειχα να πατησω 2 χρονια........αλλα το Σαβ/κο πηγα Χαλκιδικη και αμαρτησα"Εχεις δίκιο είναι δύσκολο να αντισταθείς στην "τσίκνα".Ξέρεις τι είναι να'σαι σε ταβέρνα όλοι να ζητάνε κοψίδια και εσύ μπάμιες; μιά δυό την επόμενη θα φας όλη τη σούβλα καί θα το απολαύσεις κι' ολας.Παρομοίως 2 χρόνια veg καί εγώ αλλά τώρα.......... Απλως επρεπε να φαω κατι στα γρηγορα μιας και δεν ειχα φαει τιποτα απο το πρωι......δεν θα επαναληφθει. Ησουν Veg και μετα το παρατησες?????
wrong method Ιούλιος 20, 2004 #17 Ιούλιος 20, 2004 "Ησουν Veg και μετα το παρατησες ?"Δυστυχώς ο στρατός δεν σου αφήνει πολλές επιλογές.Η θα φας το original γεύμα :sick: η ΚΨΜ η σουβλάκια-γύρο. p.s:έχει δεί κανείς πως τεμαχίζουν τα κοτόπουλα στα μαγειρία; λεγε με Πριονοκορδέλα!!!!! εκ των προτέρων ζητώ συγνωμη γιά το τελευταιο ,αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!
fantacid Ιούλιος 20, 2004 #18 Ιούλιος 20, 2004 επειδη βλεπω οτι σκεφτεστε (?) πριν φατε δεστε μια λιστα με μεταλαγμενα που μου εστειλε η greenpeace:O παρακάτω κατάλογος προϊόντων που περιέχουν γενετικάμεταλλαγμένες ουσίες δημοσιεύτηκε από την Greenpeace.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδατους στη διεύθυνση: www,greenpeace.grΑλλαντικά : 1) ΑΝΑΝΙΑΔΗΓιαούρτια Επιδόρπια:1) Γιαούρτι After School Choco (ΦΑΓΕ)2) FruYo γιαούρτι με δημητριακά (ΦΑΓΕ)3) Nouvelle, (ΦΑΓΕ)4) Caramele (ΦΑΓΕ)5) Corn Flakes (Tasty)Επεξεργασμένες ντομάτες:1) Brava Ketchup (Med Foods)Ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών: 1) La Mediterranea (Γιουριμάκ)2) Pasta Italia (Γιουριμάκ)3) Μάκβελ Ζυμαρικά (Γιουριμάκ)4) Τορτελίνια (ΑΒΕΖ)Κονσέρβες:1) Παλίρροια Βοδινό με αρακά (Παλίρροια)2) Παλίρροια Γίγαντες γιαχνί (Παλίρροια)3) Παλίρροια Ντολμαδάκια Γιαλαντζί (Παλίρροια)4) Παλίρροια Σπετζοφάι (Παλίρροια)Σπορέλαια Μαργαρίνες:1) Corolla (Κορέ)2) Standard Σπορέλαια (Standard)3) Union Σογιέλαιο (Παπουτσάνης)4) Εύα (Ελληνικές Δημιουργίες)5) Μάνα Αραβοσιτέλαιο (Παπουτσάνης)6) Μάνα Βαμβακέλαιο (Παπουτσάνης)7) Σογιόλα (Κορέ)8) Σορίνα (Ελληνικές Δημιουργίες)9) Το Λαμπερό (μύλοι Σόγιας)Σαλάτες Σάλτσες Σούπες:1) 17 Delicatessen Farma (Olympus Foods)2) 17 Delicatessen Mustard Sauce (Olympus Foods)3) 17 Delicatessen Μελιτζανοσαλάτα (Olympus Foods)4) 17 Delicatessen Ρώσικη Σαλάτα (Olympus Foods)5) 17 Delicatessen Τυροσαλάτα (Olympus Foods)6) Brava Μουστάρδα (Med Foods)7) Chef Grec Τυροσαλάτα (Κούτρας)8) Chef Grec Ρώσικη Σαλάτα (Κούτρας)9) Chef Grec Ταραμοσαλάτα (Κούτρας)10) Chef Grec Τζατζίκι (Κούτρας)11) Delicia Μουστάρδα (Med Foods)12) BEM Μελιτζανοσαλάτα (BEM)13) BEM Ρώσικη Σαλάτα (BEM)14) BEM Ταραμοσαλάτα (BEM)15) BEM Τζατζίκι (BEM)Σοκολάτες Καραμέλες:1) Oscar Σοκολάτες (Oscar)Παγωτά:1) ΑΓΝΟΤσιπς Σνακς:1) Cheetos (Tasty)2) Doritos (Tasty)3) Φουντούνια (Tasty)4) Lay s (Tasty)5) Pitsinia (Tasty)6) Ruffles (Tasty)7) Tasty Snacks (Tasty)8) Tsakiris Chips με αλάτι πάπρικα (Τσακίρης)9) Tsakiris Chips με αλάτι ρίγανη (Τσακίρης)Ψωμί Φρυγανιές:1) Ferro Κριτσίνια με σκόρδο (Αθ. Οικ. Αρτοποιία)2) Ferro Κριτσίνια με σουσάμι (Αθ. Οικ.Αρτοποιία)Καλη ορεξη!
kallileo Ιούλιος 21, 2004 #20 Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από ram-raider απιστευτο και ομως αληθινο?????/ Να πεθανουν ολοι!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.