Jump to content

Eπιλογή φακέλων στο μtorrent;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Έχω την έκδοση 3.1.2, κατόπιν αναβάθμισης, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά τη ρύθμιση που επιτρέπει να επιλέξω ποιο φάκελο από ένα αρχείο torrent θέλω να κατεβάσω. Η προηγούμενη έκδοση εμφάνιζε ένα παράθυρο ώστε να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις προτού δώσω εντολή λήψης ή ακύρωσής της, και εκεί υπήρχε και η δυνατότητα να επιλέξω ποια μέρη του αρχείου ήθελα να παραλείψω ή να κατεβάσω. Πήγα στις ρυθμίσεις της καινούριας έκδοσης, αλλά δεν έχει κάτι σχετικό. Πλέον δε ρωτάει καν αν θέλω να κατεβάσω το αρχείο ή όχι. Απενεργοποίησα την αυτόματη λήψη, αλλά απλώς με ρωτά πού θέλω ν'αποθηκευτεί το εκάστοτε αρχείο. Ήμαρτον!:hang3:

Magnet links κατεβάζεις για αυτό. Σε αυτά, μέχρι να κατέβει λίγο πράγμα δε σου βγάζει λίστα αρχείων. Άφησε το 2-3 λεπτά, και μετά πήγαινε στο Files tab (εκεί που έχει Files/Info/Peers/Ratings κτλ.) επέλεξε ποια αρχεία δε θες να κατεβάσεις, δεξί κλικ-> dont download.

Έχω την έκδοση 3.1.2, κατόπιν αναβάθμισης, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά τη ρύθμιση που επιτρέπει να επιλέξω ποιο φάκελο από ένα αρχείο torrent θέλω να κατεβάσω. Η προηγούμενη έκδοση εμφάνιζε ένα παράθυρο ώστε να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις προτού δώσω εντολή λήψης ή ακύρωσής της, και εκεί υπήρχε και η δυνατότητα να επιλέξω ποια μέρη του αρχείου ήθελα να παραλείψω ή να κατεβάσω. Πήγα στις ρυθμίσεις της καινούριας έκδοσης, αλλά δεν έχει κάτι σχετικό. Πλέον δε ρωτάει καν αν θέλω να κατεβάσω το αρχείο ή όχι. Απενεργοποίησα την αυτόματη λήψη, αλλά απλώς με ρωτά πού θέλω ν'αποθηκευτεί το εκάστοτε αρχείο. Ήμαρτον!:hang3:

Κατεβάζεις το τορρεντ από browser κλασσικά, μετά όταν ανοίγεις το αρχειάκι και ανοίγει το torrent, το πινακάκι που θες είναι με drop down menou..κάτι σαν βελάκι είναι και ανοίγει...

post-14777-1416075994,0708_thumb.jpg

δεν μπορείς απο την αρχή. πρέπει να περιμένεις λίγο για να κατεβάσει το magnet το torrent αρχείο και μετά να κάνεις τις επιλογές σου τι θέλεις να κατέβει και το οχι.

που καταλάβατε αν λέει για magnets ή οχι? αν και αυτό που λέτε σωστό είναι...

Το "πρόβλημα" που περιγράφει o original poster πάνω, τυχαίνει μόνο στα magnets. Είτε έχεις τελευταία εκδοση του μTorrent είτε αρκετά πιο παλιά, το γνωστό παραθηράκι για να επιλέξεις τα αρχεία εμφανίζεται....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.