venom7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2012 Καλησπέρα!Μιας και απόκτησα το πρώτο μου android(sony ericsson experia arc) χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε δυο τρία πραγματάκια!Λοιπόν,1)Στο μενού με τις φτό και τα βίντεο μου εμφανίζει τα πάντα όλα ανακατεμένα και μπερδεμένα.Οπότε,υπάρχει τρόπος α)να είναι ξεχωριστά τα βίντεο από τις εικόνες?β)όπως θα είναι ξεχωριστά,γίνεται να μην τα εμφανίζει και πάλι όλα αλλά σε φακέλους ή κάτι τέτοιο όπως είναι στην sd μου?Δλδ να μην τα δείχνει όλα χύμα αλλά όταν είναι κάτι σε φάκελο και αυτό μέσα του σε υποφάκελο, τότε να χρειάζεται να μπαίνεις μέσα στον κάθε φάκελο και όχι όλοι πεταμένοι.π.χ. Στην sd ε'ιναι ο φάκελος με τις φωτογραφίες μου και τον έχω ονομάσει "me".Μεσα σε αυτόν είναι ένας υποφάκελος με φωτογραφίες με το όνομα "me & my friends" και άλλος ένας με όνομα "me & my babe".Ελοιπόν όπως είναι τώρα στην εφαρμογή μου τα εμφανίζει όλους τους φακέλους χύμα.Μπορεί να γίνει έτσι ώστε να μου τα εμφανίζει όπως στην sd περίπου ή κάτι τέτοιο.2)Υπάρχει app και πρόγραμμα για το pc έτσι ώστε να συνδέεται το κιν με το pc με bluetooth και να λαμβάνω τις κλήσεις μου έτσι?Και όταν μιλάω να βγαίνει ο ήχος από τα ηχεία και να σταματάει αυτόματα ότι κάνω εκείνη τη στιγμή?Τέλος...3)Ξέρετε κανα καλό app που όταν για παράδειγμα οδηγώ, να μου διαβάζει τα μηνύματα αλλά και αυτά που είναι στα ελληνικά?Χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!!Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Για το 1 μπορεις απλα να χρησιμοποιεις καποιον explorer για να βλεπεις τις φωτος σου, πχ es explorer, astro κλπ. Αν και βεβαια μπορει να υπαρχει ρυθμιση στο gallery, ανοιξε το gallery και πατα το κουμπακι menu και ψαξε. Δεν εχω ιδια συσκευη να σου πω ακριβως.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Με το "μαμά" app δεν έχει τπτ στο menu.Πέρα από κανα άλλο που ψάχνω και θα ήθελα να μου πείτε,με αυτό δε γίνεται τπτ???Όχι τπτ άλλο αλλά άμα πάρει το κιν και κανας φίλος μου στα χέρια του μπορεί να μπει από τη "μαμά" εφαρμογή και να δει διάφορα προσωπικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 3, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 16, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 2)Υπάρχει app και πρόγραμμα για το pc έτσι ώστε να συνδέεται το κιν με το pc με bluetooth και να λαμβάνω τις κλήσεις μου έτσι?Και όταν μιλάω να βγαίνει ο ήχος από τα ηχεία και να σταματάει αυτόματα ότι κάνω εκείνη τη στιγμή? Τέλος... 3)Ξέρετε κανα καλό app που όταν για παράδειγμα οδηγώ, να μου διαβάζει τα μηνύματα αλλά και αυτά που είναι στα ελληνικά? Όποιος μπορεί να βοηθήσει με αυτά! Κερνάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Απρίλιος 16, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 στο 2 δεν ξέρω να σου πω, μου φαίνεται και λίγο δύσκολο αυτό που θες, πώς θες τις κλήσεις στο pc? εννοώ τι είδους εφαρμογή; γιατί όχι στο ακουστικό bluetooth? 3. θες κάτι σαν τον αφηγητή windows;μήπως στην προσβασιμότητα βρείς εφαρμογή για αυτό, απλά δεν έτυχε να το κοιτάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 17, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 Στο 2 θέλω όπως συνδέεται με το αυτοκίνητο με bluetooth να κάνω το ίδιο αλλά με το pc στο σπίτι.Γίνεται και πως?Bluetooth...πως???Στο 3 απλά θέλω όταν έρχεται ένα μνμ τότε να μου λέει ότι έχω ένα μνμ και από ποιον και άμα γίνεται να μου το διαβάζει κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.