Jump to content

Προβληματικό πιξελ σε Dell u2412m

psyber

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

sorry που το ξεθάβω αλλά μάλλον έχω προβληματικό πιξελ σε u2412m που την έχω 3 μήνες. ισχύει ακόμα ότι σου φέρνουν άλλη και παίρνουν την προβληματική; αν ναι απαιτείται συσκαυασία και παρελκόμενα;

Αν είναι καινούρια γιατί όχι ? ναι λογικά απαιτείται συσκευασία και παρελκόμενα.

Πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση με LG που είχα γυρίσει, είχε ανοίξει ο κούριερ την κούτα, είχαμε βγάλει μόνο την νέα οθόνη, και του είχα βάλει για να πάρει πίσω την παλιά.

Πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση με LG που είχα γυρίσει, είχε ανοίξει ο κούριερ την κούτα, είχαμε βγάλει μόνο την νέα οθόνη, και του είχα βάλει για να πάρει πίσω την παλιά.

Ακριβώς η ίδια διαδικασία και σε μια Dell που είχα πρόβλημα.

Πως φαίνεται το πιξελ;

Ρωτάω γιατί η πολιτική της Dell σχετικά με τα πίξελ είναι η παρακάτω:

3 Έτη Οn-Site από κατασκευαστή, 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement

παιδιά παραθέτω το τηλέφωνο υποστήριξης της dell γιατί είναι αρκετά δημοφιλής η οθόνη και ενδεχομένως να χρειαστεί και σε κάποιον άλλο για τον ίδιο λόγο.

2108129810

παιδία επιβεβαιώνω ότι η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφουν ο minast και ο stilskin. ωστόσο ενώ είχα αγοράσει revision a02, η οθόνη που μου έφεραν είναι a00. θεωρείτε ότι το παλιότερο revision υπολείπεται; ο μήνας κατασκευής παντως είναι Ιούλιος του 2011. αν κάποιος έχει a02 μπορεί να αναφέρει το μήνα κατασκευής; και θα ήθελα να ξέρω αν όντως έχει διαπιστώσει κανείς ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε revisions.

παιδία επιβεβαιώνω ότι η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφουν ο minast και ο stilskin. ωστόσο ενώ είχα αγοράσει revision a02, η οθόνη που μου έφεραν είναι a00. θεωρείτε ότι το παλιότερο revision υπολείπεται; ο μήνας κατασκευής παντως είναι Ιούλιος του 2011. αν κάποιος έχει a02 μπορεί να αναφέρει το μήνα κατασκευής; και θα ήθελα να ξέρω αν όντως έχει διαπιστώσει κανείς ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε revisions.

κανείς;

κανείς;

Άμα εσύ δεν είδες "ουσιαστική διαφορά", τότε απλά δεν υπάρχει.

Άμα δεν έχει προβληματικά pixels και θέμα με backlight bleeding

comple είσαι.

Εε ναι δικιο εχει ο zomg ,αμα ειναι οκ η οθονη μην πολυ ψαχνεσαι..!!!!Εξαλλου διαφορες δεν νομιζω ν εχουν!!

ενδεχομένως και να είμαι υπερβολικός. ωστόσο έχει κάποιος άλλος να καταθέσει ανάλογη εμπειρία ή πιάστηκα μόνο εγώ μακάκας;

τσεκαρε αν ειναι καινουργια η μεταχειρισμενη. τσεκαρε ποσες ωρες εχει παιξει....:T:

τσεκαρε αν ειναι καινουργια η μεταχειρισμενη. τσεκαρε ποσες ωρες εχει παιξει....:T:

Πως το βλεπουμε αυτο ? εχει επιλογη στο μενου των dell?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.