xrist Ιούλιος 20, 2004 #41 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 12:07] Akoma κανω!:devil: χε!χε!Στατικη απνοια εχω 1.53 κ Πολυ καλη απνοια.Και να ξερεις οτι οσο περναν τα χρονια θα μεγαλωνει.... αρκει να κανεις εξασκηση. Και να σκεφτεις καποιοι εχουν 5-6 λεπτα απνοια. (Ιταλοι -Γαλοι-Ισπανοι)
Κοπρίτης Ιούλιος 20, 2004 #42 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:24] ναι ναι ναι ναι! Γύρω στα μέσα σεπτέμβρη επιβάλλεται να το κανονίσουμε Βαλε κατι παραπανω ρε.... να δροσισει λιγακι και φυγαμε!!! αρχικα μεταξυ μας... amd-maniacs Vs Intel-Boys:hehe: και εν συνεχεια επιλεκτοι Δελαμπιτες εναντιων ολων!!!:devil: (παιζουν και οργανα ασφαλειας εκει οποτε καταλαβαινεται τι προκειται να γινει:tw: )
ram-raider Ιούλιος 20, 2004 Author #43 Ιούλιος 20, 2004 it is cold and dark down there Forget EN-250. Tested to as deep as 200 meters (approx. 650 feet). What tests can be trusted and what are different approvals guarantee for? To make a long story short, the EU produced a standard for regulators, EN 250, which proves that you can dive with air down to 50 meters (160 feet) of depth. Nothing else. But what do you do for those who dive deeper than that with mixed gases, and that want equipment that is tested for all most extreme situations? We have continued far beneath the existing standards, all the way down to 200 meters (650 feet), still with the same good performance and qualities on the regulator. At these depths it is not the equipment that sets the limits it is the diver himself.
XTCgr Ιούλιος 20, 2004 #44 Ιούλιος 20, 2004 ορειβασία και αναρρίχηση αν και τον τελευταίο 1,5 χρόνο τα έχω ψιλοπαρατήσει κυρίως γιατι ο βασικός σχοινοσύντροφος έφυγε για μεταπτυχιακά στην γερμανία. Επίσης είχα ασχοληθεί με το windsurfing 3 καλοκαίρια αλλά το έχω σταματήσει γιατι δεν μπορώ να κατεβάσω τον εξοπλισμό στην παραλία-φτιάχτηκε ενα beach bar πάνω στον "δρόμο" που χρησιμοποιούσαμε για να κατεβαίνουμε στην παραλία :devil:
Tsunami Ιούλιος 21, 2004 #45 Ιούλιος 21, 2004 Trendy μόλις ξαναρχίσω σχολή και ξανακατέβω Ηράκλειο να κανονίσουμε και για εκείνον τον καφε να μου κάνεις και briefing για paintball!!
tomhel Ιούλιος 21, 2004 #46 Ιούλιος 21, 2004 Πολλα χομπι πιο παλια....Κυριως dj-ing και ηλεκτρονικες κατασκευες....Ειχα μεγαλη πορωση με ενισχυτες και ηχεια πολλων watts....black widow.....κ.τ.λ..... Οτι ενισχυτη ειχε βγαλει το ελεκτορ ανω των 200 watt , μαζευα λεφτα (και υλικα) και τον εφτιαχνα... Μετα ψιλοπορωθικα με κατασκευες με λυχνιες , αλλα πλεον τα εχω παρατησει.... Το μονο μου χομπι , πλεον , ειναι ο υπνος..... Μηπως γερασα....
kagelar34 Ιούλιος 21, 2004 #47 Ιούλιος 21, 2004 Τι είστε ρε εσείς εδώ μέσα?πορώθηκα με τον τύπο που βάφει τους τοίχους με σακούλες (όταν βρεις ψηφιακή στείλε καμια φώτο ) με τους άλλους που κάνουν καταδύσεις παιδιά αν με πάρετε μαζί σας κ μου δώσετε εξοπλισμό κάνω ότι τρέλλα χρειαστεί ειδικά με μπουκάλες μέσα!!!! paintball έχει και στην Πάτρα αλλά δεν έχω πάει καμιά φορά γαμώτο...τι είανι η άπνοια ?Το πόσο κάθεστε χωρίς αέρα...?κάποτε έκανα κάπου στα 2 λεπτα με μάσκα όμως για τα μάτια (χωρίς είσοδο αέρα) γιατί μία φορά κόλλησε μια ψιλομεγάλη μέδουσα πάνω μου και είχα΄το σημάδι κάπου στα 6 χρόνια....αλλά ρε παιδιά να μην αιωρείται κανείς σας ??το να είσαι στον αέρα είναι το καλύετρο πράγμα όχι ότι έκανα ποτέ τίποτα σοβαρό αλλά το ψάχνω πολύ και ψήνομαι πολύ.Αυτό που με ανησυχεί εδώ είναι τα χρήματα καθώς τα μαθήματα και οι πτώσεις κοστίζουν επίσης αν έχει κανείς σας (ανοιχτό κατά προτίμηση) αεροπλάνο ή κανα ανεμόπτερο έρχομαι από την άλλη ακρη του κόσμου για μια βόλτα και μόνο (π΄νατα με ασφάλεια γιατί χωρίς σίγουρη ασφάλεια τίποτα)Στην πάτρα απ'ότι ξέρω κάνουνε κάθε άνοιξη διαγωνισμούς με ανεμόπτερα...αλλά $$$.....μήπως θέλει να γίνει κανείς χορηγός μου ???
anhelito Ιούλιος 21, 2004 #48 Ιούλιος 21, 2004 Naz τηχ ρε. Δεν έχω κ πολύ χρόνο για να ασχοληθώ κ με το αεροπλανάκι. Ισως αργότερα να στο αγροάσω γιατί με ενδιαφέρει.
wrong method Ιούλιος 21, 2004 #50 Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από ram-raider το μαριδακι που μεγαλωσε μάλλον η μαμά του είναι καί ψάχνει τον ψαρά!
ram-raider Ιούλιος 21, 2004 Author #51 Ιούλιος 21, 2004 και αφου τον βρει ωωωω τι κριμα την καρφωνει..............και την παει για πουλημα......
ram-raider Ιούλιος 21, 2004 Author #52 Ιούλιος 21, 2004 κριμα αλλα ειναι πολλα τα λεφτα....ειδικα αν ειναι τονος.....
GoriLLakoS Ιούλιος 21, 2004 #53 Ιούλιος 21, 2004 εεεεεε...μην γελασεις...αλλα εσυ εισαι αυτος????? εγω νομιζω πως οχι,αλλα ρωταω για να σιγουρευτω.....
ram-raider Ιούλιος 21, 2004 Author #54 Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης εεεεεε...μην γελασεις...αλλα εσυ εισαι αυτος????? εγω νομιζω πως οχι,αλλα ρωταω για να σιγουρευτω..... οχι δεν ειμαι εγω. μεσα και εγω για paintball προτεινω ομαδες του τυπου (amd vs intel) ή water cooling vs air cooling, nvidia vs ati κλπ κλπ χαχαχαχαχα
trendy Ιούλιος 21, 2004 #55 Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Trendy μόλις ξαναρχίσω σχολή και ξανακατέβω Ηράκλειο να κανονίσουμε και για εκείνον τον καφε να μου κάνεις και briefing για paintball!! Όντως το είχα ξεχάσει τελείως το θέμα του καφέ. ’ντε με το καλό να ξανακατέβεις!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.