Jump to content

Τι αλλο hobby εχετε/με εκτος απο τα pc

ram-raider

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45

βαφες τοιχων με τεχνικη = graffitti???

οχι,οχι...αλλο ειναι αυτο.....πχ...βαφεις τον τοιχο σε οτι χρωμα θες με κανονικο χρωμα(πλαστικο) κ μετα απο πανω βαζεις αλλο χρωμα(χρωμα τεχνοτροπιας με επιβραδυντικο)(γαμωτο δεν εχω κ ψηφιακη να σας δειξω κανεναν τοιχο)....κ στην συνεχεια κνεις σχεδια με ειδικα γαντια,σακουλες(πχ την βαζεις στον τοιχο οσο ειναι υγρο το 2ο χρωμα κ εν συνεχεια το τραβας κ βγαινει σαν τσαλακωμενος),σεντονια κρακελαρισμενα με κερι....!Αυτα....

ΥΓ...τωρα τελευαια κανουν πολλες καφετεριες με τετοια σχεδια...μπορει να εχει προσεξει καμια....

Απο χόμπι για όσο χρόνο μου έχει μείνει:

1. φωτογραφία (αλλα με φουλ χειροκίνητη ZENIT και κατα προτίμηση μόνο νυχτερινές λήψεις)

2. ηλεκτρονικά (το χόμπι που έγινε επάγγελμα και ξανάγινε χόμπι !! )

3. διάβασμα (κυρίως ιστορία και φανταστική λογοτεχνία)

και πάντα ο συνεχής αγώνας για να βρώ το χρόνο για αυτά ....

Αρχική απάντηση από trendy

Αυτοκίνητα, στοίχημα, live perfomances και paintball. Το paintball τώρα τελευταία προέκυψε και έχω πορωθεί άσχημα. Live Perfomances από παραγωγούς τώρα το καλοκαίρι λένε τρελά σε beach party.

Ρε ζυ trendy......δεν κανονιζεις κανεναν αγωνα paintball για τα μελη του εργαστηριου ν μας μαθεις κ εμας κανενα κολπακι??????χε!χε!

Ιστιοπλοία οταν το επιτρεπει ο καιρος (χειμωνα καλοκαιρι) και η γυναίκα....Αντε να της πεις οτι φευγεις για Σαββ/κο !!!!

Εκτός απο PC... μια τρέλα που με έχει πιάσει είναι να κάνω χρόνους σε διαδρομές. Πχ. λέω. ’ρνισσα - Έδεσσα 9 λεπτά. και κάθε φορά προσπαθώ να καταρήψω το προσωπικό μου ρεκόρ :D

Κανα μπασκετάκι,όταν μαζευτεί παρέα dnd και magic,πολλλλλέεεεεςςςς ταινίες και που και που κανένα λογοτεχνικό!!Το paintball πόσο πάει το κόστος??

Αρχική απάντηση από JiMk

Εκτός απο PC... μια τρέλα που με έχει πιάσει είναι να κάνω χρόνους σε διαδρομές. Πχ. λέω. ’ρνισσα - Έδεσσα 9 λεπτά. και κάθε φορά προσπαθώ να καταρήψω το προσωπικό μου ρεκόρ :D

Αυτο είναι τρέλα που κάνεις, η οδήγηση στους δρόμους της επαρχίας δεν έχει σχέση ούτε με τις αγωνιστικές πίστες ούτε με τις εικονικές του nfs. Με την ελάχιστη εμπειρεία που έχεις, Θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου αλλά και τη ζωή των άλλων οδηγών...

@ Kοπριτης: Απαιχτος !! Φτου σου παλικαρι μου.

@ anhelito : Ωραιος

@ eleven: Παμε οποτε γουσταρεις.Αν και η Χαλκιδικη τα τελευταια χρονια δεν λεει.

@ ram-raider :Δεν πιστευω να πηγαινεις με μπουκαλες για ψαρεμα?Τα προστιμα ειναι πολυ βαρβατα... ασε που σου κατασχουν τα παντα.

Η φωτο απο Αι Στρατη.

post-884-1416071098,7205_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Τι το επιασες μωρε? Επρεπε να το αφησεις να μεγαλωσει λιγο ακόμα.... :p:D:T:

Ενταξει... δεν λεω Γιαννη εχει και μεγαλυτερα!! :p

xrist22....εισαι ΘΕΟΣ!Ποτε θα παμε μαζι να μου μαθεις κ τιποτα καλο????Εγω συνηθως παω ανδρο για ψαροτουφεκο...!Στα ποσα μετρα το χτυπησες αυτο το γαιδουρι?

Οχι πολυ βαθια.. γυρω στα 12μ

Βασιλη .Αφου εκανες κολυμβηση τοσα χρονια θα εχεις και καλες απνοιες αρα μονο τεχνικη χρειαζεσαι και πολυ μουρλα.:woot:

Αρχική απάντηση από xrist22

Οχι πολυ βαθια.. γυρω στα 12μ

Βασιλη .Αφου εκανες κολυμβηση τοσα χρονια θα εχεις και καλες απνοιες αρα μονο τεχνικη χρειαζεσαι και πολυ μουρλα.:woot:

Akoma κανω!:devil: χε!χε!Στατικη απνοια εχω 1.53 κ (πως να το πω?),απνοια οχι στατικη ,αλλα σε μετρα μπορω να κανω 74 μετρα χωρις πεδιλα!

Παρε με μαζι σου καμια φορα....σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωω....τοσο μεγαλα ψαρια δεν εχω δει πουθενα......!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ρε ζυ trendy......δεν κανονιζεις κανεναν αγωνα paintball για τα μελη του εργαστηριου ν μας μαθεις κ εμας κανενα κολπακι??????χε!χε!

Πολύ ευχαρίστως! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι παίζω στο Ηράκλειο και από Αθήνα δεν ξέρω τα κατατόπια.

Αρχική απάντηση από Tsunami

Κανα μπασκετάκι,όταν μαζευτεί παρέα dnd και magic,πολλλλλέεεεεςςςς ταινίες και που και που κανένα λογοτεχνικό!!Το paintball πόσο πάει το κόστος??

Ανάλογα το club που παίζεις. Συνήθως αν πας χύμα είναι 15 για όπλο, ρούχα, εξοπλισμό και 100 σφαίρες και 5 οι επιπλέον 100 σφαίρες. Για τα μέλη του club μου είναι 35 τρίμηνη και μετά 3 η συμμετοχή (όπλο, ρούχα, εξοπλισμό και 100 σφαίρες ) στον αγώνα και 5 οι επιπλέον 100 σφαίρες.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 09:37]

Υπαρχει ζωη περα απο τα PCs :blink: :blink:

Καλό ε?

Από ότι φαίνεται υπάρχει.

Εγώ πάντως ασχολούμαι με προσκόπους και για την ακρίβεια με λυκόπουλα

(παιδιά με ηλικίες από 6-10 ετών)

Γύρισα την προηγούμενη βδομάδα απο κατασκήνωση με 30 λυκόπουλα και μάλλον θα πάω να βοηθήσω και τους προσκόπους(ηλικίες 11-14) που ξεκινάνε την κυριακή

Ναι το ξέρω είμαι μαζόχας :D

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ρε ζυ trendy......δεν κανονιζεις κανεναν αγωνα paintball για τα μελη του εργαστηριου

ναι ναι ναι ναι! Γύρω στα μέσα σεπτέμβρη επιβάλλεται να το κανονίσουμε :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.