ram-raider Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 Ποιος ξερει μπορει να βρουμε και αλλα κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το γνωστο, και να ανταλλαξουμε χρησιμες πληροφοριες.Εγω ειμαι πορωμενος με καταδυση.Next
xrist Ιούλιος 19, 2004 #5 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από ram-raider [Σήμερα, στις 20:31] Εγω ειμαι πορωμενος με καταδυση. Καλα τωρα χτυπησες στην τρελα μου.Απλα εμενα μ'αρεσει το free diving για ψαρεμα.Να βαλω καμια φωτο η θα με πειτε ψωνιο?
Κοπρίτης Ιούλιος 19, 2004 #6 Ιούλιος 19, 2004 οσο παραξενο κι αν ακουγεται...... τη δουλεια μου.... εξαλλου μου τρωει γυρω στο δεκαωρο καθημερινα (ειδικα τα δυο εικονιζομενα υπο κατασκευη θεματα) οποτε λιγος χρονος μενει για οτιδηποτε αλλο ..... (τουλαχιστον μεχρι τον Αυγουστο )
eleven Ιούλιος 19, 2004 #7 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Καλα τωρα χτυπησες στην τρελα μου.Απλα εμενα μ'αρεσει το free diving για ψαρεμα. Να βαλω καμια φωτο η θα με πειτε ψωνιο? Κανόνισε ποτε θα πάμε για καμιά βουτιά τωρα αν θα χτυπήσουμε και τίποτα Κοπρίτης Απλα άφωνος .............
ram-raider Ιούλιος 19, 2004 Author #8 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Καλα τωρα χτυπησες στην τρελα μου.Απλα εμενα μ'αρεσει το free diving για ψαρεμα. Να βαλω καμια φωτο η θα με πειτε ψωνιο? Αρχική απάντηση από eleven [Χθες, στις 23:59] Κανόνισε ποτε θα πάμε για καμιά βουτιά τωρα αν θα χτυπήσουμε και τίποτα Παμε νυχτα με μπουκαλες και τα ψαρια μισα μισα (απο 10 κιλα ο καθενας) βαρκα εχετε? (πλακα κανω απαγορευεται και δεν ειναι και σωστο :whistling )
anhelito Ιούλιος 19, 2004 #10 Ιούλιος 19, 2004 σαν hobby έχω το μοντελισμό. Με τον αερομοντελισμό δεν ήμουνα τυχερός. Έφτιαξα ένα ανεμόπτερο αλλά δεν πέταξε ποτέ κ τώρα κοσμεί το δωμάτιο μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα βενζινοκίνητο αυτοκινητάκι . Δεν υπάρχει πιό πορωτικό αντικείμενο από το τηλεκατευθυνόμενο. Με πορώνει τόσο πολύ που παίζω σαν παιδί με τις ώρες. Βασικά δεν έχω μπαταρία για να το βάλω μπροστά κ να σας στείλω κ ήχο. Τέσπα πάρτε μερικές φώτο!(επειδή δεν έχω ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τις τράβηξε με την webcam κ δεν είναι κ πολύ καλές)
bleo8onhs Ιούλιος 19, 2004 #11 Ιούλιος 19, 2004 ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ! ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ???? ΦΤΟΥ ΣΟΥ!
Nos-Dio Ιούλιος 19, 2004 #14 Ιούλιος 19, 2004 εγω ασχολιομουν παλια με τον στατικο μοντελισμο αλλα οχι πια...
naz Ιούλιος 20, 2004 #16 Ιούλιος 20, 2004 anhelito αν μενεις αθηνα εχω ενα τηλεκατευθυνομενο αεροπλανακι βενζινοκινητο αρκετα παλιο που σκουριαζει στο υπογειο μου.ευχαριστως να στο χαριζα μαζι με την τηλεκατευθυνση.δεν προκειτε να ασχοληθω ποτε με αυτο και τζαμπα σκουριαζει....μεγαλωσα ποια....τωρα κανω enduro με το διχρονο μου και διαβαζω να ξεμπερδεψω με την σχολη.λιγο σκακι λιγο γυναικοδουλειες λιγο μπασκετακι-μπαλα....αυτα
trendy Ιούλιος 20, 2004 #17 Ιούλιος 20, 2004 Αυτοκίνητα, στοίχημα, live perfomances και paintball. Το paintball τώρα τελευταία προέκυψε και έχω πορωθεί άσχημα. Live Perfomances από παραγωγούς τώρα το καλοκαίρι λένε τρελά σε beach party.
Κοπρίτης Ιούλιος 20, 2004 #18 Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 04:24] τι ειναι καλε το paintball??? Πόρωση.... @Εleven παρομοιως μαστορα.... @Bleo8onhs ρε συ ιδεες υπαρχουν πολλες.... ο χρονος ειναι λιγος... εσυ ειδικα ξερεις πολυ καλα πως ειναι αυτα τα πραγματα...:hi:
GoriLLakoS Ιούλιος 20, 2004 #19 Ιούλιος 20, 2004 Εγω εχω ενα αλλα δεν μπορω να το πω χομπι!Το κανω πιο πολυ απο το σχολιο!Το εχω σαν επαγγελμα κ ας ειμαι μικρος!Κολυμπαω 13 χρονια!12 χρονια ημουν στον πανιωνιο κ τωρα πηρα μεταγραφη στον ηλυσιακο!Το 2001 ειχαμε σπασει με την σκυταλοδρομια ενα πανελληνιο ρεκορ απο το 86 οπου συμμετειχε κ ο παπανικολαου(για οσους τον ξερουνε)......:devil: παμε κ προετοιμασιες σε ουγγαριες,κυπρο,λουτρακι,κεφαλλονια...κτλ.....το ξερω,το ξερω...ειμαι ψωνιο με αυτα που σας λεω....!χε!χε!Αλλα λογω κολυμπιου εχω ασχοληθει κ με καταδυσεις κ ψαροτουφεκο μαζι με φιλους,λιγο με windsurfing k απλο surfing,κ τωρα σιγα σιγα αρχιζω να κανω graffitti...αλλα ακομα δεν ξερω πολυ καλα.....Α!κ κατι τελευταιο αλλα θα σας φανει γελοιο...ασχολουμε κ με βαφες τοιχων με τεχνικη....!
death_stv Ιούλιος 20, 2004 #20 Ιούλιος 20, 2004 εγω παντως προτειμω τον μηχανοκινητο αθλητισμό.αυτοκινητα και μηχανες. εντος και εκτος δρομου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.