DMylonas Ιούλιος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από loubas εχω και εγω προβλημα με τα mp3 αλλα οχι οτι δεν χωρανε, αλλα δεν ξερω πως να τα ταξινομησω και ετσι γινεται ο χαμος! εχετε καμια ιδεα η κανα προγραμμα?? Broken Cross Disk Manager.... Το καλύτερο που έχω δεί και δουλεύω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 21, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 15:54] Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό,απλώς μετά το κάψιμο σε dvd κρατάω μερικά Gb για να ακούω.Νομίζω ότι καί ο δίσκος έχει καλύτερη απόκριση με αυτόν τον τρόπο. Κοπρίτης,αυτό που δεν κατάλαβα είναι εάν βασίζεσαι μόνο στους δίσκους για back-up η απλώς όλα αυτά τα mp3 τα έχεις ήδη περάσει σε dvd.Επειδή στο παρελθόν έχασα πολλά αρχεία από χτυπημένο wd 250 δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το καλύτερο μέσο αποθήκευσης.Τώρα έχω σχεδόν γεμάτο τον primary 80αρη ενώ ο 250 είναι στο 50-60% περίπου.loubas:για τα mp3 δες αυτό http://www.whereisit-soft.com/ προς το παρον στεγαζονται σε ενα 250αρη ο οποιος μεσω του Raid κανει mirriring backup σε εναν δευτερο ομοιο δισκο... ετσι ωστε και να χτυπησει ο ενας να υπαρχουν στον αλλο....τη λυση DVD-R την εχω απορριψει για τους λογους που προανεφερα...πολυ καο προγραμματακι ειναι το Tag & Rename αν και τωρα το μαθαινωπαρολαυτα εχει πολυ καλες δυνατοτητες μαζικης διαχειρισης και επεξεργασιας tags/filename των αρχειων mp3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 21, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:09] Eγω απο την αλλη ειμαι στο τελευταιο σταδιο ενος "File Server" που θα στεγαζει Mp3 και αλλα. Ενα μικρo pc της ταξης PII@400 ειναι μια χαρα.....Toυ βαζεις και 1 η 2 καρτα PCI SATA Controller και εισαι αρχοντας !!!(Φυσικα Gigabit δικτυο....) not bad, not bad...:wassat: απλα δεν εχω χωρο στο δωματιο για δευτερο pc/ monitor κτλ....αλλιως πραγματικα θα ηταν πολυ καλη λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 21, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 κοπριτη εχεις ενα Pm το εχεις δει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 21, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 κατι σε SATA HighPoint 1640 στα 150ή κατι σε FastTrak S150 SX4 στα 190 περιπου???εχει δοκιμασει κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 21, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Τον FastTrak τον δίνει ένα παιδι στις αγγελίες με 90, checkare to Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 21, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Κοπριτη με ποιο προγραμμα τα κανεις mp3 τα τραγουδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 21, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 @Jimk Thanks man , το ειδα ηδη... απλα ο συγκεκριμενος δεν υποστηριζει raid 5.... και τωρα ψαχνω να δω τι σημαινει αυτο.... (εαν ξερει κανεις και μπορει απλα και γρηγορα να μου εξηγησει, γλυτωνοντας με ασκοπο διαβασμα.....ειναι ευπροσδεκτος) επισης θελω να δω κανενα συγκριτικο επιδοσεων των δυο εν λογω controllers μιας και δεν εχω ιδεα απο h/w τετοιου ειδους.... @Βασιλης Βασιλη, χρησιμοποιω το Intervideo Mp3 X-Pack σαν plug-in του Media Player 9 μιας και η διαδικασια αυτοματοποιειται σε μεγαλο βαθμο χωρις απωλεια ποιοτητας στα 192kbs (κατα τα δικα μου αυτια παντα:banging: ) και οπως καταλαβες χρησιμοποιω τον W.M.P σαν player μιας και με βολευει απιστευτα η κατηγοριοποιηση και οι δυνατοτητες δημιουργιας playlist που προσφερει σε σχεση παντα με τον ογκο των mp3's που διαχειριζομαι.... αν και αυτα ειναι μαλλον θεματα υποκειμενικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 21, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Εγω χρησιμοποιω πλεον μονο το Quintessential Player για ΜΡ3. Παλια ημουν φανατικος του WMP αλλα τωρα τον χρησιμοποιω σπανια.Ο QCD ειναι πολυ πιο ομορφος και πιο λειτουργικος.Μπορεις να κανεις οτι θες με Plug-ins. Δοκιμασε τον και πες μου τη γνωμη σου. http://www.quinnware.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 27, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 τελικα εχει δοκιμασει κανεις καποιον απο τουςSATA HighPoint 1640 στα 150 και FastTrak S150 SX4 στα 190 περιπου??? ??? κλινω προς τον πρωτο λογω δυνατοτητας raid 5 αλλα δεν εχω ιδεα σχετικα με το τι λεει απο επιδοσεις κτλ.... για φωτιστε με λιγακι..... εννοειται πως οποιαδηποτε αλλη αντιστοιχη προταση ειναι ευπροσδεκτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 27, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Κοπρίτη, έχω τον 2πλό highpoint, ο οποίος δεν λέει και πολλά σε θέματα ταχύτητας.O promise υποστηρίζει και αυτός raid 5.Βασικές πληροφορίες για το raid5 θα δεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούλιος 27, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης not bad, not bad...:wassat: απλα δεν εχω χωρο στο δωματιο για δευτερο pc/ monitor κτλ....αλλιως πραγματικα θα ηταν πολυ καλη λυση... δεν νομιζω οτι χρειαζεσε δευτερο μονιτορ στεινeis το 2ο κομπιουτερ με το μονιτορ σου και βαζεις π.χ. το radmin, η το tightvnc η aκομα κai της microsoft το remote desktopkai to κανεις οτι θες απο το δυκτιομετα βαζεις και στο βιος να μην σταματαει στα keyboard error kai eisai ok βγαζεις μονιτορ και πληκτρολογιο και βαζεις π.χ. το radmin η τα αλλα σαν serviceena case απο υπολογιστη και με τα καλωδια του δικτου να ειναι εως και 100μετρα ολο και καπου θα το κρυψεις δεν ξερω σε εμενα δουλεψε πολυ καλα η παραπανω λυση(και μαλιστα ριξε μια ματια sto slimdevices.com κατεβασε το προγραματακι που εχουν και μπορεις να ελενχεις μεσα απο browser ti θα ακους χωρις καν ρεμοτε κοντολ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 7, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 ΤΑ mp3's μου τελικα βρηκαν σπιτι...τους αγορασα ενα "4αρι" ευρυχωρο και ανετο....4 seagate Barracudas λοιπον πανω σε εναν Highpoint 1640 4port SATA Raid Controller...παρακατω ακολουθουν μερικα benchmarks δοκιμαστικα για συγκριση μεταξυ διαφορων stripe/cluster sizes για οποιον ενδιαφερεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 7, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Δώσε και καμια φώτο απο το case να δούμε πόσους δίσκους έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 7, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 4x200 raid 0 stripe 64 cluster 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 7, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 4x200 raid 0 stripe 64 cluster 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 7, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 4x200 raid 0 stripe 16 cluster 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 7, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 4x200 raid 0 stripe 16 cluster 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 7, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 18:59] Δώσε και καμια φώτο απο το case να δούμε πόσους δίσκους έχεις. Αυτη τη στιγμη ειναι 7...4 seagate2 raptors1 WD 250αρης που περιμενει να "ξεφορτωσει" και να φυγει προς πωλησητο case τωρα ειναι ενα δραμα....καμια σχεση με ...αυτο που ηταν.......πρεπει να εφοδιαστω ανταπτορες και διακλαδωσεις...να τα sleevαρω και μετα θα μπορεσω να ξαναφωτογραφισω το κουτι....εχω ξενερωσει με το χαος που προκαλεσαν οι σκληροι αλλα τι να κανουμε....θα βρεθει η λυση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 7, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 και τωρα μερικα benchmarks σε Raid 10....(αυτη θα ειναι και πραγματικη τους χρηση...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.