Jump to content

τα Mp3's μου βρηκαν νεο σπιτι....

Recommended Posts

η κατασταση εχει ως εξης...

ο 250αρης WD γεμισε και αυτος ασφυκτικα με mp3's....

....με αποτελεσμα να αργει να ανοιξει ο Media Player προφανως λογω ογκου δεδομενων και κατα την γνωμη μου λογο του raid mirroring (το οποιο δεν καταργω για λογους ασφαλειας....)

σκεφτομαι λοιπον να χτυπησω 4 200αρηδες WD για Raid 0+1 στον Sil3114 της MAX3....

θελω χωρο, ασφαλεια.....και μια σχετικη ταχυτητα δεδομενης της ποσοτητας των mp3s...

.σκεφτεστε τιποτα καλυτερο ???

υπαρχει τιποτα σχετικο με τετοια μεγεθη σκληρων στα σκαρια των εταιρειων

που ισως θα επρεπε να ξερω και θα αξιζε να περιμενω???

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

τα περισσοτερα τα ακουω

...εξαλλου τα 100gb περιπου ηταν η δισκοθηκη μου πριν την πουλησω

κρατωντας backup σε mp3s....:devil:

τα ελληνικα δεν ακουω ιδιαιτερα αλλα ειναι καλο να υπαρχουν για φιλους και συγγενεις...

γενικα μαζευω για λογους συλλογης και αρχειου...

πριν κατεβασω κατι κοιταω πρωτα μπας και το εχω και δεν το ξερω....

εχει πλακα....

Η λύση των 4x200 μου ακούγεται μια χαρά, απλά θα προτιμούσα την χρήση ξεχωριστού pci controller για εύκολη μεταφορά από σύστημα σε σύστημα, καθώς και στην περίπτωση αλλαγής μητρικής.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 08:02]

εγω σε εβρισα???:whip:

αφου το διευκρινισα παραπανω....

εαν ομως ακους εσυ εχω μπολικα.....:p

Εϊναι βρισιά να ακούει κάποιος λαϊκά?:blink:

Τη λύση 2 εξωτερικών δίσκων τη σκέφτηκες ?

Εγώ έχω 1 200άρη Maxtor 7200 rpm και 1 250άρη Maxtor 7200 rpm στη usb2.0 full mp3

και από ταχύτητα είναι άψογοι.Από ασφάλεια νομίζω οι εξωτερικοί είναι καλύτεροι και έχεις και την άνεση να μην τους έχεις συνέχεια πάνω στο ρεύμα.

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 10:43]

Εϊναι βρισιά να ακούει κάποιος λαϊκά?:blink:

Jimako μην το περνεις προσωπικα....

απλα εχω μια πολυ συγκεκριμενη αποψη για τα ασματα των "Τερζηδων,Νοτηδων,Καρραδων και λοιπων του χωρου

πες με κολλημενο και κομπλεξικο ....

εχεις δικιο....

απλα αυτη ειναι η αποψη μου

:giveup: :daisy:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:05]

Η λύση των 4x200 μου ακούγεται μια χαρά, απλά θα προτιμούσα την χρήση ξεχωριστού pci controller για εύκολη μεταφορά από σύστημα σε σύστημα, καθώς και στην περίπτωση αλλαγής μητρικής.

εχεις απολυτο δικιο....

και με απασχολουσε αυτο το θεμα.....

για πες καμια καλη λυση σε pci controller ....

σταθερη οσο το δυνατον σε θεματα o/c....και λογικου κοστους???

Αρχική απάντηση από Johnakis12 [Σήμερα, στις 13:33]

Τη λύση 2 εξωτερικών δίσκων τη σκέφτηκες ?

Εγώ έχω 1 200άρη Maxtor 7200 rpm και 1 250άρη Maxtor 7200 rpm στη usb2.0 full mp3

και από ταχύτητα είναι άψογοι.Από ασφάλεια νομίζω οι εξωτερικοί είναι καλύτεροι και έχεις και την άνεση να μην τους έχεις συνέχεια πάνω στο ρεύμα.

το προβλημα ειναι οτι λογω της καθημερινης προσθηκης νεων φακελων...

το update/ backup θα πρεπει να ειναι καθημερινο,συνεχες και οσο το δυνατον πιο αυτοματοποιημενο...

γιαυτο και εχω αποκλεισει λυσεις οπως αυτη των εξωτερικων σκληρων και των DVD-R...

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Τελικά έφτιαξα ένα πρόγραμμα - service που παρακολουθεί διαρκώς έναν φάκελο στον H/Υ και καταγράφει ότι αλλαγές έχεις κάνει (προσθήκη αρχείων, διαγραφή, δημιουργία φακελων κλπ) , και όταν θές κάνει backup τις αλλαγές στον 2ο Η/Υ μέσω lan, ή όπου αλλού θές! (ακόμα είναι στην φάση του τελικού development)

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 01:55]

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Τελικά έφτιαξα ένα πρόγραμμα - service που παρακολουθεί διαρκώς έναν φάκελο στον H/Υ και καταγράφει ότι αλλαγές έχεις κάνει (προσθήκη αρχείων, διαγραφή, δημιουργία φακελων κλπ) , και όταν θές κάνει backup τις αλλαγές στον 2ο Η/Υ μέσω lan, ή όπου αλλού θές! (ακόμα είναι στην φάση του τελικού development)

αφου εχεις τις γνωσεις και την ορεξη ειναι καλη φαση...:T:

χωρις να γνωριζω με σιγουρια παντως, πιστευω οτι μια λυση τυπου Raid0+1 πρεπει να ειναι η χρυση τομη απο αποψη ταχυτητας/ασφαλειας...

αυτο που δεν ξερω ειναι μηπως δεν ειναι η καταλληλη περιοδος για μια τετοια αγορα...

δλδ που στη ευχη ειναι το Sata 2?

αναμενονται ισως τιποτα καινουριοι-καλυτεροι-γρηγοροτεροι- σκληροι?

κατι 400αρηδες Hitachi που βρηκα λενε τιποτα ή κρατουν την παραδοση του ονοματος τους?

Αρχική απάντηση από DMylonas

Εγώ πάλι δεν κρατάω ούτε 1 mp3 στον δίσκο μου... Όλα σε καλά DVD-R.......

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό,απλώς μετά το κάψιμο σε dvd κρατάω μερικά Gb για να ακούω.Νομίζω ότι καί ο δίσκος έχει καλύτερη απόκριση με αυτόν τον τρόπο.

Κοπρίτης,αυτό που δεν κατάλαβα είναι εάν βασίζεσαι μόνο στους δίσκους για back-up η απλώς όλα αυτά τα mp3 τα έχεις ήδη περάσει σε dvd.Επειδή στο παρελθόν έχασα πολλά αρχεία από χτυπημένο wd 250 δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το καλύτερο μέσο αποθήκευσης.Τώρα έχω σχεδόν γεμάτο τον primary 80αρη ενώ ο 250 είναι στο 50-60% περίπου.

loubas:για τα mp3 δες αυτό http://www.whereisit-soft.com/

Eγω απο την αλλη ειμαι στο τελευταιο σταδιο ενος "File Server" που θα στεγαζει Mp3 και αλλα.

Ενα μικρo pc της ταξης PII@400 ειναι μια χαρα.....Toυ βαζεις και 1 η 2 καρτα PCI SATA Controller και εισαι αρχοντας !!!(Φυσικα Gigabit δικτυο....)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.