Jump to content

Outlook pst file - 9gb

PGM

Recommended Posts

Εκανα backup το pst file απο το outlook ωστε σε καινουργια εγκατασταση να χρησιμοποιησω αυτο και να εχω ολα τα εμαιλ μου , μαζι με τα attachments. Για καποιο λογο ομως πεταει διαφορα errors και αυτο οφειλετε στο μεγαλο μεγεθος απο το pst.

Υπαρχουν λενε διαφορα εργαλεια που συμπιεζουν ή σβηνουν εμαιλ, υπαρχει αλλος τροπος χωρις να χασω τιποτα ?

Λιγο κουλο μου φαινεται ρε γμτ......

Γενικα pst πανω απο 2GB, αποφευγεται σαν διαολος. Εχω ενα tool που τα κοβει (με επιτυχια φυσικα), αλλα το εχω στο γραφειο. Αυριο ψαχνω και (αν δεν εχεις βρει λυση) στο στελνω !

Αν θυμάμαι καλά, όταν ανοίγεις το outlook, μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στους "Προσωπικούς φακέλους", στις ιδιότητες, έχει επιλογή για συμπίεση φακέλων.

Επίσης αν γενικά πάθει τίποτα το PST τρέξε του το SCANPST.EXE (θα το βρεις με scan στα Program Files, στον φάκελο του Office) αφού τραβήξεις ένα backup.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.