Jump to content

ΑΒΙΤ ΜΑΧ3-ΕΡΩΤΗΣΗ

jdrogas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους μετα το περασμα μου στην υδροψυξη οπου αυτο σημαινει και ησυχια αλλαξα και ολα τα φαν με papst 0.80mm και ησυχασα γιατι κοντευα να κουφαθω τωρα το μονο που ειναι ενοχλητικο εως υπερβολικα ενοχλητικο ειναι το φαν που εχει η μαχ3 πισω στο τουνελ στα μοφσετ .Υπαρχει προβλημα αν το βγαλω και πως βγαινει ρε παιδια?Κανει ενα τοσο ασχημο θορυβο σε τρελλαινει.Ουτως η αλλως υπαρχει φανακι που χτυπαει εκεινο το σημειο της μητρικης απο το πλαι.

Αν την βγάλεις τότε βάλε ψυκτράκια στα mosfets και αφού έχεις fan να τα χτυπάει είσαι ok. Επίσης βάλε και 1 ψυκτράκι στο agp mosfet γιατί ζεματάει

Θα σου πρότεινα να ξηλώσεις τελείως το otes, ξέρω ότι αφαιρείται, δεν ξέρω όμως αν μπορείς να βγάλεις μόνο το ανεμιστηράκι.

Aυτό εννοούσα και γω. Το έχω βγάλει δοκιμαστικά έχει βίδες. Γιατί να το ξηλώσει όμως Rootx για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός του θορύβου; Εγώ προσωπικά νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 17:13]

Αν την βγάλεις τότε βάλε ψυκτράκια στα mosfets και αφού έχεις fan να τα χτυπάει είσαι ok. Επίσης βάλε και 1 ψυκτράκι στο agp mosfet γιατί ζεματάει

Mην ανησυχεις ολη η αμπιτ αστραφτει απο χαλκινα ψυκτρακια.Θα πρσθεσω κι εκει μου εχουν απομεινει 2-3.

RootX θελω να το ξηλωσω ολο το τουνελ και το φανακι μαζι.Το εχεις επιχειρησει?

Αρχική απάντηση από georgesod

Γιατί να το ξηλώσει όμως Rootx για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός του θορύβου; Εγώ προσωπικά νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά

Για τον θόρυβο το είπα και εγώ, επειδή δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει μόνο το ανεμιστηράκι σε κάτι πιο ύσηχο...

Αρχική απάντηση από jdrogas

RootX θελω να το ξηλωσω ολο το τουνελ και το φανακι μαζι.Το εχεις επιχειρησει?

Προσωπικά δεν έχω βγάλει το otes από max3, αλλά ξέρω ότι όσοι την είχαν το έβγαλαν :)

Εγω προσπαθησα βεβαια χωρις να ξεκουμπωσω τη μητρικη ξεβιδσα τις δυο βιδουλες που εχει αλλα δεν εβγαινε υπαρχει και κατι με κλιπ που ξεκουμπωνει?

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 17:19]

Για τον θόρυβο το είπα και εγώ, επειδή δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει μόνο το ανεμιστηράκι σε κάτι πιο ύσηχο...

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω πιστευω πως πραγματικα κανει δουλεια αλλα ξεκουφαινει εντωμεταξυ ειναι πολυ θορυβωδης και το αλλο της φανακι.

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 17:25]

Όχι απ' ότι θυμάμαι 3 ή 4 βίδες

Εγω ξεβιδωσα 2 στο επανω μερος μηπως ειχε και στην κατω μερια και δεν τις ειδα(ηταν και λιγο σκοταδι) ειναι αυτο που λεμε της νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα και γελα:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.