jdrogas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 Καλησπερα σε ολους μετα το περασμα μου στην υδροψυξη οπου αυτο σημαινει και ησυχια αλλαξα και ολα τα φαν με papst 0.80mm και ησυχασα γιατι κοντευα να κουφαθω τωρα το μονο που ειναι ενοχλητικο εως υπερβολικα ενοχλητικο ειναι το φαν που εχει η μαχ3 πισω στο τουνελ στα μοφσετ .Υπαρχει προβλημα αν το βγαλω και πως βγαινει ρε παιδια?Κανει ενα τοσο ασχημο θορυβο σε τρελλαινει.Ουτως η αλλως υπαρχει φανακι που χτυπαει εκεινο το σημειο της μητρικης απο το πλαι.
Georgesod Ιούλιος 19, 2004 #2 Ιούλιος 19, 2004 Αν την βγάλεις τότε βάλε ψυκτράκια στα mosfets και αφού έχεις fan να τα χτυπάει είσαι ok. Επίσης βάλε και 1 ψυκτράκι στο agp mosfet γιατί ζεματάει
RootX Ιούλιος 19, 2004 #3 Ιούλιος 19, 2004 Θα σου πρότεινα να ξηλώσεις τελείως το otes, ξέρω ότι αφαιρείται, δεν ξέρω όμως αν μπορείς να βγάλεις μόνο το ανεμιστηράκι.
Georgesod Ιούλιος 19, 2004 #4 Ιούλιος 19, 2004 Aυτό εννοούσα και γω. Το έχω βγάλει δοκιμαστικά έχει βίδες. Γιατί να το ξηλώσει όμως Rootx για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός του θορύβου; Εγώ προσωπικά νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά
jdrogas Ιούλιος 19, 2004 Author #5 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 17:13] Αν την βγάλεις τότε βάλε ψυκτράκια στα mosfets και αφού έχεις fan να τα χτυπάει είσαι ok. Επίσης βάλε και 1 ψυκτράκι στο agp mosfet γιατί ζεματάει Mην ανησυχεις ολη η αμπιτ αστραφτει απο χαλκινα ψυκτρακια.Θα πρσθεσω κι εκει μου εχουν απομεινει 2-3.
jdrogas Ιούλιος 19, 2004 Author #6 Ιούλιος 19, 2004 RootX θελω να το ξηλωσω ολο το τουνελ και το φανακι μαζι.Το εχεις επιχειρησει?
RootX Ιούλιος 19, 2004 #7 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από georgesodΓιατί να το ξηλώσει όμως Rootx για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός του θορύβου; Εγώ προσωπικά νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά Για τον θόρυβο το είπα και εγώ, επειδή δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει μόνο το ανεμιστηράκι σε κάτι πιο ύσηχο...
RootX Ιούλιος 19, 2004 #9 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas RootX θελω να το ξηλωσω ολο το τουνελ και το φανακι μαζι.Το εχεις επιχειρησει? Προσωπικά δεν έχω βγάλει το otes από max3, αλλά ξέρω ότι όσοι την είχαν το έβγαλαν
jdrogas Ιούλιος 19, 2004 Author #11 Ιούλιος 19, 2004 Εγω προσπαθησα βεβαια χωρις να ξεκουμπωσω τη μητρικη ξεβιδσα τις δυο βιδουλες που εχει αλλα δεν εβγαινε υπαρχει και κατι με κλιπ που ξεκουμπωνει?
jdrogas Ιούλιος 19, 2004 Author #12 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 17:19] Για τον θόρυβο το είπα και εγώ, επειδή δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει μόνο το ανεμιστηράκι σε κάτι πιο ύσηχο... Η αληθεια ειναι οτι κι εγω πιστευω πως πραγματικα κανει δουλεια αλλα ξεκουφαινει εντωμεταξυ ειναι πολυ θορυβωδης και το αλλο της φανακι.
jdrogas Ιούλιος 19, 2004 Author #14 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 17:25] Όχι απ' ότι θυμάμαι 3 ή 4 βίδες Εγω ξεβιδωσα 2 στο επανω μερος μηπως ειχε και στην κατω μερια και δεν τις ειδα(ηταν και λιγο σκοταδι) ειναι αυτο που λεμε της νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα και γελα:whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.