phenom85 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2012 Για σας φιλι μου εχς ενα προβλιμα κολισα ιο και ενο μου λεει στον υπολογιστι μου οτι ο c απο 465gb εχει ελεφερα 320gb μπενω μεσα και μου λεει οτι ειναι κενο φακελος!!!Παρακαλς ειναι πολιτιμι η βοηφια σας εχω ολιμου τι ζωη εκιμεσα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Μάλλον το πληκτρολόγιο κόλλησε ιό.Σίγουρα δεν τα έχει παίξει ο δίσκος; Αν είναι πρόβλημα απλά λειτουργικού τότε με ένα live CD με Linux θα δεις τα αρχεία σου. Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος τότε κάποιο πρόγραμμα τύπου GetDataBack είναι η τελευταία ελπίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 1, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Αφου εχεις τη ζωη σου εκει, γιατι δεν φρόντισες να έχεις έναν 2ο σκληρό για backup?Για αρχη δοκιμασε να μπεις απο κανα live cd και μετα βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
phenom85 Απρίλιος 1, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Ευχαριστω!Δεν εχει παιξει ο σκλιρος απλα ειναι πολι καλοσ ο ιος.το live cd linux πος το φτιαχνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 1, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Το οτι ειναι πολυ καλος ο ιος πως το συμπέραινες δλδ, ειδες τον πηγαιο κωδικα του? Κατεβαζεις τη διανομη , ubuntu πχ , βαζεις σε φλασακι/cd και κανεις boot απο εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Απρίλιος 1, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Ευχαριστω!Δεν εχει παιξει ο σκλιρος απλα ειναι πολι καλοσ ο ιος.το live cd linux πος το φτιαχνω?Γενικότερα παίρνεις το έτοιμο img/iso... του LiveCD που θές και το "γράφεις" με προγράμματα όπως imgburn/cdburnerxp/poweriso/nero ή οτιδήποτε άλλο πραγματικά θές και υποστηρίζει την εγγραφή εικωινικών cd-dvd.Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το Hirens Boot Cd που έχει έτοιμο ένα Virtual XP os για αυτό που θές να κάνεις τώρα και εννοείται θα σου λύσει τα χέρια σε οτιδήποτε άλλο χρειαστείς αργότερα με όλα τα tools που έχει.DownloadInfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 1, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Πωναναι τα ματοια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon7 Απρίλιος 1, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Κλασσικο προβλημα....διεγραπσε το system32 θακελο που δρισκετε στο c:\windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Απρίλιος 1, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Για σας φιλι μου εχς ενα προβλιμα κολισα ιο και ενο μου λεει στον υπολογιστι μου οτι ο c απο 465gb εχει ελεφερα 320gb μπενω μεσα και μου λεει οτι ειναι κενο φακελος!!!Παρακαλς ειναι πολιτιμι η βοηφια σας εχω ολιμου τι ζωη εκιμεσα!!!!!!!Ευχαριστω!Δεν εχει παιξει ο σκλιρος απλα ειναι πολι καλοσ ο ιος.το live cd linux πος το φτιαχνω?Κλασσικο προβλημα....διεγραπσε το system32 θακελο που δρισκετε στο c:\windows:hang3:Πωναναι τα ματοια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EoS Απρίλιος 1, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Πήγαινε στο control panel/appearance and personalization/folder options και στο tab view βγάλε το tick από το hide protected operating system files.Τώρα δες αν όντως είναι άδειοι οι φάκελοι και δες και το μέγεθος των temp και temp internet files μέσα στα win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Απρίλιος 1, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Μάλλον το πληκτρολόγιο κόλλησε ιό.Ή το pc δεν αντεξε αλλο αυτην την κατασταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Απρίλιος 1, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Μπες safe mode(F8) , βάλε να βλέπεις τα κρυφά αρχεία How to see hidden files in WindowsΜετά πήγαινε στον C: πιθανότατα θα υπάρχει ενα .bat αρχειο του στιλ autorun.batΚάντο Shift+Delete να πεθάνειΜετά ανοιξε το msconfig και βγάλε οτι σου φαίνεται ξένο απο την εκκίνηση.Restart και κατέβασε καποιο antivirus να στα καθαρίσει διεξοδικά όλα.Download Norton Internet Security, AntiVirus, or Norton 360Malwarebytes : Free anti-malware, anti-virus and spyware removal download Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreask Απρίλιος 1, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Πωναναι τα ματοια μου!Χαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 1, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fyz21LVPYaQ]MY EYES!!![/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Απρίλιος 2, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 νομιζω οτι κατ'εξαιρεση θα επρεπε να επιτραπουν τα greeklish! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phenom85 Απρίλιος 2, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Ενταξι το εφτιαξα!!! Εγω μια βοιφια ζιτισα οχι ορθογραφικο ελενχο!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 2, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Η βοίφια είναι κάτι σαν την βάφλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 2, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Η βοίφια είναι κάτι σαν την βάφλα ?κατι σε ζωύφιο μου κανει εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
phenom85 Απρίλιος 2, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Αυτο ειναι εξυπναδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Απρίλιος 2, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Ειχα κατι παρομοιο σε εξωτερικο σκληρο αλλα δεν θυμαμαι πως το ειχα διορθωσει.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εν τελει εχασα τα παντα.Οπως και να χει το σκαναρισμα πρεπει να το κανεις οπωσδηποτε!Υγ.Ρε παιδια ελεος μερικοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.