Jump to content

Μου κλειδωσε ο σκληρος απο ιο!!!!

phenom85

Recommended Posts

Για σας φιλι μου εχς ενα προβλιμα κολισα ιο και ενο μου λεει στον υπολογιστι μου οτι ο c απο 465gb εχει ελεφερα 320gb μπενω μεσα και μου λεει οτι ειναι κενο φακελος!!!

Παρακαλς ειναι πολιτιμι η βοηφια σας εχω ολιμου τι ζωη εκιμεσα!!!!!!!

Μάλλον το πληκτρολόγιο κόλλησε ιό.

Σίγουρα δεν τα έχει παίξει ο δίσκος; Αν είναι πρόβλημα απλά λειτουργικού τότε με ένα live CD με Linux θα δεις τα αρχεία σου. Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος τότε κάποιο πρόγραμμα τύπου GetDataBack είναι η τελευταία ελπίδα.

Ευχαριστω!Δεν εχει παιξει ο σκλιρος απλα ειναι πολι καλοσ ο ιος.

το live cd linux πος το φτιαχνω?

Γενικότερα παίρνεις το έτοιμο img/iso... του LiveCD που θές και το "γράφεις" με προγράμματα όπως imgburn/cdburnerxp/poweriso/nero ή οτιδήποτε άλλο πραγματικά θές και υποστηρίζει την εγγραφή εικωινικών cd-dvd.

Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το Hirens Boot Cd που έχει έτοιμο ένα Virtual XP os για αυτό που θές να κάνεις τώρα και εννοείται θα σου λύσει τα χέρια σε οτιδήποτε άλλο χρειαστείς αργότερα με όλα τα tools που έχει.

Download

Info

Για σας φιλι μου εχς ενα προβλιμα κολισα ιο και ενο μου λεει στον υπολογιστι μου οτι ο c απο 465gb εχει ελεφερα 320gb μπενω μεσα και μου λεει οτι ειναι κενο φακελος!!!

Παρακαλς ειναι πολιτιμι η βοηφια σας εχω ολιμου τι ζωη εκιμεσα!!!!!!!

Ευχαριστω!Δεν εχει παιξει ο σκλιρος απλα ειναι πολι καλοσ ο ιος.

το live cd linux πος το φτιαχνω?

Κλασσικο προβλημα....διεγραπσε το system32 θακελο που δρισκετε στο c:\windows

:hang3:

Πωναναι τα ματοια μου!

Πήγαινε στο control panel/appearance and personalization/folder options και στο tab view βγάλε το tick από το hide protected operating system files.

Τώρα δες αν όντως είναι άδειοι οι φάκελοι και δες και το μέγεθος των temp και temp internet files μέσα στα win.

Μπες safe mode(F8) , βάλε να βλέπεις τα κρυφά αρχεία How to see hidden files in Windows

Μετά πήγαινε στον C: πιθανότατα θα υπάρχει ενα .bat αρχειο του στιλ autorun.bat

Κάντο Shift+Delete να πεθάνει

Μετά ανοιξε το msconfig και βγάλε οτι σου φαίνεται ξένο απο την εκκίνηση.Restart και κατέβασε καποιο antivirus να στα καθαρίσει διεξοδικά όλα.

Download Norton Internet Security, AntiVirus, or Norton 360

Malwarebytes : Free anti-malware, anti-virus and spyware removal download

Ειχα κατι παρομοιο σε εξωτερικο σκληρο αλλα δεν θυμαμαι πως το ειχα διορθωσει.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εν τελει εχασα τα παντα.Οπως και να χει το σκαναρισμα πρεπει να το κανεις οπωσδηποτε!

Υγ.Ρε παιδια ελεος μερικοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.